0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

   Kedvencünk 

   499P9H/00

   A díjnyertes, 32:9 formátumú, 49"-es ívelt SuperWide kijelzőnk két teljes méretű csúcsminőségű monitor tulajdonságait ötvöz egybe. Az olyan produktivitásnövelő jellemzők, mint az USB-C és a Windows Hello technológiát alkalmazó felugró webkamera, biztosítják az elvárt teljesítményt és kényelmet.

   iF formatervezési díj 2018 logó
   Red Dot díj nyertese 2018 logó

   Philips 499P9H


   Elismert hatékonyság és teljesítmény

   Hexus logó
   iF formatervezési díj 2018 logó
   Kitguru jó választás logó
   Februari 2019 logó
   Kiváló játékélmény logó
   Red Dot díj nyertese 2018 logó

   Megoldások széles választéka szakemberek számára

   • Környezetbarát

    Környezetbarát

    A Philips környezetbarát monitorok innovatív, környezetbarát technológiákkal rendelkeznek a zöldebb jövő érdekében: energiahatékonyak, teljesen újrahasznosítható csomagolással rendelkeznek, megfelelnek a szigorú nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak, valamint mentesek az olyan káros anyagoktól, mint az ólom, a higany és a PVC/BFR.

    További információk
   • Érintés

    Érintés

    A Philips érintőképernyős monitorok innovatív, felhasználóbarát megoldásokat kínálnak számos felhasználási módhoz és szakmához. A vetített kapacitív (P-Cap) érintőképernyővel és érintőceruzával ellátott interaktív kijelzők egyszerű, intuitív használatot biztosítanak, és akár 10 pontot is képesek támogatni, továbbá fejlett IP65-ös védelemmel rendelkeznek az érintésvédelem, a víz és a por tekintetében.

    További információk
   • Videokonferencia

    Videokonferencia

    A Philips monitorok többfunkciós megoldást nyújtanak a videokonferenciákhoz használható beépített kameráknak köszönhetően.

    További információk
   • Dokkolás

    Dokkolás

    A keskeny, megfordítható USB-C csatlakozóval, valamint a nagy sebességű USB 3.1 technológiával rendelkező rugalmas megoldás lehetővé teszi, hogy egyetlen kábel használatával sokféle feladatot végezhessen el. Az adatok biztonságos és gyors átvitelétől kezdve a notebookok és okostelefonok töltésén át egészen a perifériák közvetlenül a monitorhoz való csatlakoztatásáig.

    További információk

   A Legkeresettebb  Philips monitorok

   Súgó, támogatás és frissítések

   Regisztrálja monitorát

   Hozzon létre saját ingyenes „My Philips” fiókot, és regisztrálja új monitorát. A regisztráció után értesítjük Önt, ha új frissítések érhetők el.

   Szoftverfrissítések

   Gondoskodjon róla, hogy Philips monitora a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ha új szoftverfrissítés érhető el, itt megtalálja. Ha pedig elvesztette az illesztőprogramokat, itt azokat is ingyen letöltheti.

   Tartóplatform

   A technikai és a beállításokkal kapcsolatos problémák megoldásának leggyorsabb módja a Philips monitor hibaelhárítási útmutatójának megtekintése. Használja ezeket a hasznos tippeket és trükköket monitorjának pillanatok alatt történő helyes beállításához.

   Kapcsolat

   Azért vagyunk, hogy segítsünk. Ha Philips monitor vásárlására, vagy annak üzembe helyezésére vonatkozóan van kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy online chaten keresztül.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.