0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Saeco Xsmall eszpresszógép vízkőmentesítése

  Közzétéve 2021-07-04

  A Saeco Xsmall készülékhez megfelelő vízkőmentesítési folyamat az eszpresszógép típusától és sorozatszámától függ. Tudja meg, hogy melyik módszert kell követnie.

  Határozza meg, hogy melyik vízkőmentesítési folyamat alkalmazandó az Ön Xsmall modellje esetében

  A készüléke típus- és sorozatszámától függ, hogy melyik vízkőmentesítési folyamatot kell követnie.

  Keresse meg a típus- és sorozatszámot a szervizfedél belső oldalán található címkén.

  A következő készüléktípus esetén: HD8743 - HD8747 és RI8743 - RI8747, illetve TW901241438213 és TW901434485351 közötti sorozatszám.
  Kövesse a vízkőmentesítési folyamatot (Xsmall 1 verzió)

  A következő készüléktípus esetén: HD8743 - HD8747 és RI8743 - RI8747, illetve TW901241438213-nál kisebb vagy TW901434485351-nél nagyobb sorozatszám.
  Kövesse a vízkőmentesítési folyamatot (Xsmall 2 verzió)

  A következő készüléktípus esetén: HD8644 – HD8647.
  Kövesse a vízkőmentesítési folyamatot (Xsmall 3 verzió)

  A következő készüléktípus esetén: HD8642 – HD8643.
  Kövesse a vízkőmentesítési folyamatot (Xsmall 4 verzió)

  A vízkőmentesítés megkezdése előtt

  A vízkőmentesítési folyamat elvégzése kb. 30 percet vesz igénybe, és egy vízkőmentesítési ciklusból és több öblítési ciklusból áll. Miután elindította, végig kell futtatnia a vízkőmentesítési folyamatot egészen a legvégéig.

  Mielőtt hozzáfogna:

  • Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát
  • Biztosítson egy edényt a víz összegyűjtéséhez a vízkőmentesítés közben
  • Távolítsa el az INTENZA+ vízszűrőt a víztartályból (ha be van helyezve)
  • Vegye ki a Pannarello / Cappuccinatore / automata tejhabosító eszközt (ha be van helyezve)

  Az Xsmall 1 vízkőmentesítési folyamata

  A következő készüléktípus esetén: HD8743-tól HD8747-ig és RI8743-tól - RI8747-ig, illetve TW901241438213 és TW901434485351 közötti sorozatszám.

  A folyamat megkezdését követően megszakítás nélkül hagyni kell, hogy a folyamat a végére érjen. A készülék tápkábelének kihúzásával nem lép ki a folyamatból.
  Ha nem tudja a vízkőmentesítési folyamatot befejezni; húzza ki a készülék csatlakozódugóját a fali aljzatból, fordítsa a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra, majd kapcsolja BE a készüléket a be-/kikapcsoló gomb megnyomásával. A készülék automatikusan megkezdi a vízkőmentesítési folyamatot a 6. lépéstől. Folytassa onnan, és végezze el teljesen a folyamatot.

  Vízkőmentesítési folyamat

  1) Ürítse ki a víztartályt, és öntse bele az egész Philips / Saeco vízkőmentesítő folyadékot. Töltse fel friss vízzel a MAX szintjelzésig, majd helyezze vissza.
  2) Kapcsolja KI a készüléket a be-/kikapcsoló gomb megnyomásával.
  3) Fordítsa a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra.
  4) Helyezzen egy nagy edényt a forróvíz-/gőzelvezető cső alá.
  5) Nyomja meg egyszerre kb. 5 másodpercig az ESPRESSO (Eszpresszó) és a COFFEE (Kávé) gombot. A piros FELKIÁLTÓJEL-jelzőfény gyorsan villogni kezd és az egész vízkőmentesítési ciklus alatt ezt teszi.
  6) A készülék megkezdi belülről a vízkőmentesítő folyadék adagolását a cseppfelfogó tálcába több egyperces időközönként. Ez nem adagolódik keresztül a forróvíz-/gőzelvezető csövön. Ez körülbelül 5 percig tart. Várja meg, amíg a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény bekapcsol.

  Figyelem! Ha nem kapcsolta KI a készüléket a két gomb megnyomása előtt, a készülék megkezdi a kávéadagolást ahelyett, hogy aktiválná a vízkőmentesítési ciklust. Ha ez az eset áll fenn, akkor kezdje újra a 2. lépéstől.

  7) Ha a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény bekapcsol, fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra.
  8) Kb. 1 perc elteltével a készülék több egyperces időközönként kezd el adagolni a forróvíz-/gőzelvezető csövön keresztül, amíg a víztartály ki nem ürül. Ez körülbelül 15 percig tart.
  9) Ha a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény lassan villogni kezd, fordítsa a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra. A piros NINCS VÍZ jelzőfény bekapcsol.
  10) Ürítse ki a nagy edényt és a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza őket.

  Öblítési ciklus

  11) Öblítse el a víztartályt, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe.
  12) Ha a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény bekapcsol, fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra. A készülék megtölti a belső funkcióköreit.
  13) Ezt követően a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény lassan villogni kezd. Fordítsa a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra.
  14) A készülék vizet adagol belülről a cseppfelfogó tálcába. Ez nem adagolódik keresztül a forróvíz-/gőzelvezető csövön.
  15) Ha a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény bekapcsol, fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra. A készülék ekkor adagolni kezd a forróvíz-/gőzelvezető csövön keresztül, amíg a víztartály ki nem ürül.
  16) Ezt követően a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény lassan villogni kezd. Fordítsa a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra. A piros NINCS VÍZ jelzőfény bekapcsol.

  Második öblítési ciklus

  17) Ürítse ki a nagy edényt és a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza őket.
  18) Öblítse el a víztartályt, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe.
  19) Ha a zöld 2 CSÉSZE jelzőfény bekapcsol, fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra.
  20) A készülék ekkor adagolni kezd a forróvíz-/gőzelvezető csövön keresztül, amíg a víztartály ki nem ürül.
  21) Ezt követően a készülék kikapcsol. A piros FELKIÁLTÓJEL-jelzőfény kikapcsol. Fordítsa a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra.
  22) Öblítse el a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza. Helyezze vissza a Pannarello / Cappuccinatore eszközt, illetve az INTENZA+ vízszűrőt (ha van ilyen).
  23) Öblítse el a víztartályt, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe.
  24) A kávékészítéshez kapcsolja be a készüléket.

  Az Xsmall 2 vízkőmentesítési folyamata

  A következő készüléktípus esetén: HD8743-tól - HD8747-ig és RI8743-tól - RI8747-ig, illetve TW901241438213-nál kisebb vagy TW901434485351-nél nagyobb sorozatszám.

  Vízkőmentesítési folyamat:

  1) Ügyeljen rá, hogy a készülék BE legyen kapcsolva, és a vezérlőtárcsa a középső KÁVÉSZEM állásra legyen állítva.
  2) Ürítse ki a víztartályt, és öntse bele az egész Philips / Saeco vízkőmentesítő folyadékot. Töltse fel friss vízzel a MAX szintjelzésig, majd helyezze vissza.
  3) Helyezzen egy nagy edényt a forróvíz-/gőzelvezető cső alá.
  4) Fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra, és adagoljon ki 2-3 csészényi vizet (kb. 150 ml). Állítsa le az adagolást azáltal, hogy a vezérlőtárcsát újból a KÁVÉSZEM állásra állítja.
  5) Hagyja hatni 10 percig a vízkőmentesítő folyadékot.
  6) Fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra, és adagoljon ki 2-3 csészényi vizet (kb. 150 ml). Állítsa le az adagolást azáltal, hogy a vezérlőtárcsát újból a KÁVÉSZEM állásra állítja.
  7) Hagyja hatni 3 percig a vízkőmentesítő folyadékot.
  8) Ismételje meg a 6. és a 7. lépést, amíg nem marad vízkőmentesítő folyadék a víztartályban és a NINCS VÍZ jelzőfény folyamatosan nem világít.

  Első öblítési ciklus

  9) Ha a NINCS VÍZ jelzőfény folyamatosan bekapcsolva marad, forgassa vissza a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra. Öblítse el a víztartályt, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig.
  10) Ürítse ki az edényt, melyet a készülék által kiadagolt folyadékhoz használt, majd helyezze a forróvíz-/gőzelvezető cső alá.
  11) Fordítsa el a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra. A készülék öblítési ciklusa elindul. Hagyja a vizet átfolyni, amíg nem marad már a víztartályban és a NINCS VÍZ jelzőfény folyamatosan nem világít.
  12) Fordítsa vissza a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra.

  Második öblítési ciklus

  13) Öblítse el a víztartályt, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Ürítse ki az edényt, melyet a készülék által kiadagolt folyadékhoz használt, majd helyezze a gőzelvezető cső alá.
  14) Helyezzen egy csészét az adagoló kifolyócső alá, és főzzön le egy kávét. Nyomja le röviden az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot. A készülék megkezdi a kávéfőzést. Várjon, amíg befejeződik a kávéfőzés, majd vegye el a csészét.
  15) Helyezzen egy edényt a forróvíz-/gőzelvezető cső alá.
  16) Fordítsa el a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra. Hagyja a vizet átfolyni, amíg nem marad már a víztartályban és a NINCS VÍZ jelzőfény folyamatosan nem világít.
  17) Fordítsa vissza a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra.
  18) Öblítse el a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza. Helyezze vissza a Pannarello / Cappuccinatore eszközt, illetve az INTENZA+ vízszűrőt (ha van ilyen).
  19) Öblítse el a víztartályt, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe.

  Az Xsmall 3 vízkőmentesítési folyamata

  A következő készüléktípus esetén: HD8644-től HD8647-ig vezérlőtárcsával.

  1) Kapcsolja KI a készüléket.
  2) Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza.
  3) Ürítse ki a víztartályt, és öntse bele az egész Philips / Saeco vízkőmentesítő folyadékot. Töltse fel friss vízzel a MAX szintjelzésig, majd helyezze vissza.
  4) Helyezzen egy nagy edényt a gőz-/vízelvezető cső alá.
  5) Fordítsa a vezérlőtárcsát a középső KÁVÉSZEM állásra.
  6) Nyomja meg egyszerre 5 másodpercig az ESPRESSO (Eszpresszó) és a COFFEE (Kávé) gombot.
  A készülék belülről adagolja a vízkőmentesítő folyadékot a cseppfelfogó tálcába több egyperces időközönként. Ez nem adagolódik keresztül a forróvíz-/gőzelvezető csövön. Ez körülbelül 5 percig tart. A narancssárga vízkőmentesítés-jelzőfény lassan villogni kezd, és a teljes vízkőmentesítési ciklus alatt folytatja.

  7) Ha a zöld KÉT CSÉSZE jelzőfény folyamatosan világít, fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra. Kb. 1 perc elteltével a készülék több egyperces időközönként kezd el adagolni a forróvíz- / gőzelvezető csövön keresztül, amíg a víztartály ki nem ürül. Ez körülbelül 15 percig tart.
  8) Ha a zöld KÉT CSÉSZE jelzőfény lassan villog, fordítsa a vezérlőtárcsát a középső KÁVÉSZEM állásra. A KÉT CSÉSZE jelzőfény kikapcsol, és a piros NINCS VÍZ jelzőfény folyamatosan világítani kezd.
  9) Vegye ki, és ürítse ki az edényt és a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza őket.
  10) Távolítsa el a víztartályt, öblítse el, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe.
  11) Ha a zöld KÉT CSÉSZE jelzőfény folyamatosan világítani kezd, fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra. A készülék egy rövid funkciókör-feltöltést hajt végre.
  12) Ha a zöld KÉT CSÉSZE jelzőfény lassan villogni kezd, fordítsa a vezérlőtárcsát a középső KÁVÉSZEM állásra. A készülék vizet adagol belülről a cseppfelfogó tálcába. Ez nem adagolódik keresztül a forróvíz-/gőzelvezető csövön.
  13) Ha a zöld KÉT CSÉSZE jelzőfény folyamatosan világítani kezd, fordítsa a vezérlőtárcsát a FORRÓ VÍZ állásra. A készülék ekkor adagolni kezd a gőz-/vízelvezető csövön keresztül.
  14) Ha az öblítési ciklus befejeződött, a narancssárga VÍZKŐMENTESÍTÉS-jelzőfény kikapcsol, és a FELKIÁLTÓJEL-jelzőfény villog. Fordítsa a vezérlőtárcsát a középső KÁVÉSZEM állásra.
  15) A zöld KÉSZENLÉTI jelzőfény villog. A készülék bemelegszik, majd végrehajtja az automatikus öblítési ciklust.
  16) A készülék használatra kész.

  Az Xsmall 4 vízkőmentesítési folyamata

  A következő készüléktípus esetén: HD8644-től HD8647-ig vezérlőtárcsa nélkül.

  1. Kapcsolja KI a készüléket.
  2. Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza.
  3. Ürítse ki a víztartályt, és öntse bele az egész Philips / Saeco vízkőmentesítő folyadékot. Töltse fel friss vízzel a MAX szintjelzésig, majd helyezze vissza.
  4. Helyezzen egy nagy edényt a kávéadagoló kifolyócső alá.
  5. Tartsa lenyomva az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot 5 másodpercig. A narancssárga VÍZKŐMENTESÍTÉS-jelzőfény lassan villogni kezd, és a teljes vízkőmentesítési ciklus alatt folytatja.
  6. A készülék több egyperces időközönként kezdi el adagolni a vízkőmentesítő folyadékot a kávéadagoló kifolyócsövön keresztül, amíg a víztartály ki nem ürül. Ez körülbelül 20 percig tart.
  7. Ha a piros NINCS VÍZ jelzőfény bekapcsol, vegye ki és ürítse ki az edényt és a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza őket.
  8. Távolítsa el a víztartályt, öblítse el, majd töltse fel friss vízzel egészen a MAX szintjelzésig. Helyezze vissza a készülékbe.
  9. A készülék megkezdi a víz adagolását a kávéadagoló kifolyócsövön keresztül. A narancssárga VÍZKŐMENTESÍTÉS-jelzőfény kétszer villog a teljes öblítési ciklus alatt.
  10. Ha az öblítési ciklus befejeződött, a narancssárga VÍZKŐMENTESÍTÉS-jelzőfény kikapcsol, és a zöld KÉSZENLÉTI jelzőfény villog. A készülék bemelegszik, majd végrehajtja az automatikus öblítési ciklust.
  11. A kávéfőzőgép használatra kész.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.