0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Hogy csatlakozik a Sonicare 9900 Prestige markolat a Sonicare alkalmazáshoz?

  Közzétéve 2021-12-15
  1. Töltse le a Sonicare alkalmazást okostelefonjára.
   
  1. Ellenőrizze, hogy az okostelefon Bluetooth funkciója engedélyezve van-e, majd vegye elő a fogkefét az aktiváláshoz (ekkor a jelzőfényeknek világítani kell).
   
  1. Nyissa meg az alkalmazást. Kövesse az irányított beállítást, beleértve a fogkefével való párosítást. Engedélyezze a Helyszolgáltatások funkciót a folyamatos automatikus szinkronizálás érdekében.
   
  1. Hozza létre fiókját az alkalmazáson keresztül. Ha a rendszer kéri, frissítse a firmware-t a legújabb funkciók eléréséhez.
   
  1. Készen áll az első csatlakoztatott élményre! Rendszeresen szinkronizálja a fogkefét az alkalmazással, így soha nem marad le a naprakész útmutatásokról és javaslatokról.
  Automatikus szinkronizálás (ajánlott): Engedélyezze a helyadatokhoz való hozzáférést az alkalmazás beállítása közben. Így a telefon tudja, mikor van a fogkefe hatótávolságán belül, és könnyedén frissítheti a fogmosás adatait.
  Manuális szinkronizálás: Néhány hetente párosítsa és csatlakoztassa a fogkefét az alkalmazáshoz. Így a fogmosással kapcsolatos haladás, az útmutatás és az ajánlások mindig naprakészek maradnak.

  Megjegyzés: Ellenőrizze, hogy a telefon Bluetooth funkciója aktív-e, mivel a fogmosás adatai csak így kerülhetnek át az alkalmazásba. A fogmosási adatok gyűjtésének céljával kapcsolatos információkért tekintse át a Sonicare Adatvédelmi nyilatkozatát az alkalmazás beállítása során.

  Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: HX9992/11 , HX9992/12 .

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.