0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Hogyan tisztíthatom a keménypadlót a Philips nedves porszívóval?

  Közzétéve 2021-07-13
  A Philips nedves porszívóhoz egy víztartály, egy nedvesítő csík és két egyforma mikroszálas törlőlap tartozik. A szívófejhez csatlakoztatott tartozékok használatával nedves feltörléssel is tisztíthatja a keménypadlót. 

  Hogyan használtatom a Philips Aqua készüléket nedves feltörlésre?

  A kemény padlók Philips Aqua készülékkel történő nedves feltörléséhez kövesse az alábbi lépéseket:
   
  1. Töltse fel a tartályt vízzel, és szükség esetén adjon hozzá néhány csepp padlótisztítót.
  2. Helyezze a törlőlapot a padlóra, és helyezze el a víztartályt a készülék tetején. Igazítsa a szívófejet a tépőzáras rögzítőkhöz. Csatlakoztassa a szívófejet a víztartályhoz.
  3. Kapcsolja be a készüléket. Ezt követően helyszerre használhatja a porszívó és a nedves feltörlési funkciót.
  4. Az erősebb foltokhoz használja az AquaBoost pedált, amellyel több folyadékot adagolhat. Megjegyzés a Philips 8000-es sorozatú XC8347 és XC8349 modellekhez: Ezek a készülékek nem rendelkeznek pedállal, mert a szükséges vízmennyiséget automatikusan szabályozzák.
  5. Minden tiszta? Válassza le a víztartályt a szívófejről. Válassza le a törlőlapot a víztartályról, ürítse ki a víztartályt, és hagyja megszáradni. Tisztításhoz a törlőlapot öblítse át folyó víz alatt vagy mossa mosógépben (max. 60 °C-on). 
  Kattintson idea Philips 5000-es sorozatú vezeték nélküli porszívó első használatával kapcsolatos további információkért, vagy kattintson idea Philips 8000-es sorozatú vezeték nélküli porszívóra vonatkozó tudnivalókért.

  Tölthetek meleg vizet a víztartályba?

  Igen, A víztartályba meleg vagy hideg vizet is tölthet. Nem szükséges desztillált vizet használni, normál csapvizet is használhat. 

  Használhatok padlóápolószert?

  Ha folyékony padlóápolószert szeretne használni, használjon kevésbé vagy egyáltalán nem habzó tisztítószert. Mivel a víztartály űrtartalma 200 ml, csak néhány csepp folyékony padlóápolószert adjon a vízhez.

  Hogyan tisztíthatom meg a bepiszkolódott víztartályt?

  A víztartály megfelelő tisztításához keverjen össze egy rész ecetet három rész vízzel. Rázza fel a víztartályt, és hagyja a keveréket egy éjszakán át állni; a víztartály ez időre helyezze vízálló felületre. Ürítse ki a víztartályt, öblítse ki alaposan friss vízzel, és máris ismét használatra kész!

  Milyen gyakran kell tisztítani a víztartályt?

  Minden használat után ürítse ki a víztartályt. A maradék padlóápolószer eltávolításához töltse fel a tartályt friss vízzel, zárja le a fedelet, alaposan rázza fel a tartályt, majd ürítse ki újra. Javasoljuk, hogy az átöblítéshez havonta legalább egyszer használjon ecetet a víztartály alapos megtisztítása érdekében. 
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.