0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Hogyan csatlakozhatok a Philips Avent bébiőrhöz?

  Közzétéve 31 August 2022
  Ha nem tudja, hogyan csatlakozzon a Philips Avent babaőrzőhöz, kérjük, olvassa el az alábbi irányelveket:

  Milyen típusú WIFI-útválasztókkal kompatibilis a Philips Avent csatlakoztatott bébiőr?

  A Philips Avent csatlakoztatott bébiőr kompatibilis bármely 2,4 GHz-es WIFI-útválasztóval, és ez az egyetlen olyan spektrum, amellyel a termék jelenleg kompatibilis.
   

  Működik a Philips Avent csatlakoztatott bébiőr WIFI nélkül?

  Igen, a Philips Avent csatlakoztatott bébiőr külön 4,3"-es színes kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy otthon, WIFI nélkül kísérjék figyelemmel a gyermeküket.
   

  Mit jelent a Philips Avent csatlakoztatott bébiőr privát módja?

  A privát mód lehetővé teszi, hogy ideiglenesen letiltsa az alkalmazás kamera által továbbított, valós idejű adatfolyamát. A gyermekét továbbra is megfigyelheti a szülői egységről a kiválasztott üzemmódban. A privát mód bekapcsolásához nyomja meg a mód és az érzékenység gombot, válassza ki a privát módot, majd kapcsolja be. 
   

  Újra párosítsam a bébiegységet és az alkalmazást, ha a bébiőrt egy másik mobilkészülékhez szeretném csatlakoztatni?

  A monitorral csak egy admin fiók használható, így a párosításra csak egyszer van szükség az admin fiókhoz. Azonban más személy mobiltelefonjához is csatlakoztathatja a babaőrzőt. Ha ugyanazt a hozzáférést szeretné megosztani valaki mással, ugyanazon rendszergazdai fiókot kell használni az alkalmazásba való bejelentkezéshez. Ha az alkalmazást egy másik eszközön állítja be egy másik bejelentkezési fiókkal, az automatikusan leválasztja a korábban csatlakoztatott felhasználót. Ha nem szeretné, hogy a másik személy teljes hozzáférési joggal rendelkezzen, kérje fel, hogy jelentkezzen be vendégfelhasználóként. A vendégfelhasználók bizonyos jogokkal/korlátozásokkal rendelkeznek. A vendégfelhasználó fiókja nem tudja elérni a push értesítéseket, módosítani a fiókot és a hangfelvételeket.

  Hány ember nézheti egyszerre a Philips Avent csatlakoztatott bébiőrből érkező élő videoközvetítést?

  Az alkalmazásnak legfeljebb 3 megtekintője, a szülői egységnek pedig 1 megtekintője csatlakozhat egyszerre a bébiőrhöz. Meghívót küldve megoszthatja másokkal a bébiőr videóját.
   

  Elveszítettem az okostelefonomat. Hogyan akadályozhatom meg, hogy idegenek hozzáférjenek a Philips Avent bébiőrömhöz?

  Jelentkezzen be az alkalmazásba egy másik okoskészülékről, és törölje a fiókját. Ha Ön az egyetlen rendszergazda, akkor az alkalmazás összes vendégfelhasználója le lesz választva a bébiőrről. Emellett a bébiőr alaphelyzetbe állításával is letilthatja az elveszett készülék összes csatlakozását. A visszaállításhoz tartsa 10 másodpercig lenyomva a bébiegység ki-/bekapcsoló gombját.
   

  Működik a Philips Avent csatlakoztatott bébiőr gyenge fényviszonyok mellett?

  Igen, a Philips Avent csatlakoztatott babaőrző automatikusan bekapcsolja a kiváló minőségű éjjellátó funkciót, így sötétben is láthatja a gyermekét.
   

  Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: SCD923/26 .

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.