0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  30 évnyi avent szakértelem

  30 évnyi Avent szakértelem

  Ha csak egy dolgot emelhetnénk ki, amit az évek során a babáktól tanultunk, az ez lenne: a kis dolgok – mint például a cumisüvegre helyezett cumifej édesanyát idéző anyaga és puhasága vagy a cumik megnyugtató formája – sokat számítanak.

   

  1984-ben, újdonsült szülőként Edward és Celia Atkin nehéznek találta a kisbabájuk cumisüveges etetését. Az etetőcumik túl hosszúak, kemények és vékonyak voltak, a cumisüvegek pedig túl karcsú kialakításúak: megtölteni nehéz volt őket, felborítani azonban annál könnyebb. Edward kihasználta a terméktervezés és -gyártás területén szerzett sokéves tapasztalatát, hogy teljes egészében újraalkossa az etetőcumit és a cumisüveget egyaránt – így született meg a világszerte ismert Avent cumisüveg, amelyben szülők milliói bíznak meg.

   

  Edward először is olyan cumisüveget tervezett, amelynek nem csupán a nyaka szélesebb, hogy egyszerűbb legyen megtölteni, hanem kézbe fogni és használni is könnyebb. A valódi áttörést azonban az etetőcumi kialakítása jelentette. Az édesapja gumigyárában dolgozóként eltöltött évek során gyűjtött tapasztalatokból építkezve képes volt arra, hogy megalkossa az első teljesen íz- és szagmentes szilikonból készült etetőcumit, amelyen keresztül könnyebb és kellemesebb a babákat etetni. Az Edward által megalkotott Avent cumisüveg és etetőcumi 1984-es megjelenése új időszámítás kezdetét jelentette az újszülöttek etetésében a lehető legtermészetesebb kialakításnak, valamint az egyedi szellőzőrendszernek köszönhetően, amely klinikai tesztek során máig bizonyítottan csökkenti az újszülöttek hasfájását.

   

  A legapróbb részletekre fordított figyelmének köszönhetően a Philips Avent továbbra is kitűnik versenytársai közül. Az édesanyák és az egészségügyi szakemberek véleményét szem előtt tartva 1984 óta fejlesztünk a természet által ihletett termékeket, amelyek valóban sokat jelentenek a baba jólléte – és az Ön nyugalma – szempontjából.


  A Philips Avent 30 évvel ezelőtti alapítása óta kibővítettük termékkínálatunkat, és számos úttörő jelentőségű termékkel gazdagítottuk az iparágat:

   

  • Az első olyan cumisüveg, amely klinikailag bizonyítottan csökkenti a hasfájást (a Philips Avent Classic cumisüveg)
  • Az első elektromos gőzsterilizáló
  • Az első olyan kézi mellszívó, amelynek hatékonysága klinikailag bizonyítottan megegyezik az elektromos mellszívó hatékonyságával
  • Az első nem műtéti kezelés a befelé forduló mellbimbókra (Philips Avent Niplette)

   

  A Philips Avent munkatársaiként kifejezetten büszkék vagyunk brit gyökereinkre – termékeink 80%-a az Egyesült Királyságban készül, a Suffolk megyei Glemsfordban található gyárunkban. Termékeinket egészségügyi szakemberek ajánlják, anyák dicsérik, és nemzetközi elismertséget vívtak ki. 1984 óta több mint 100 millió cumisüveget adtunk el, és világszerte folyamatosan számtalan csecsemőgondozási magazin díját nyerjük el.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.