0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Megfelelő táplálkozás a szoptatás időszakában

  Ismerje meg szakértőinket

  Vicki Scott képzett szülésznő, csecsemő- és gyermekágyi osztályos nővér, dajka és szoptatási tanácsadó immár 25 éves tapasztalattal. Ő a babatáplálási és babagondozási tanácsadónk is. Itt olvasható, hogy mit gondol a Philips Aventről:

  Mindig ajánlom a Philips Avent termékeit az édesanyáknak, mivel innovatív megoldásaikkal könnyebbé teszik a gyermekek táplálását, valamint egészséges és biztonságos gondozásukat. Minden anyuka számára jól kipróbált, tesztelt és megbízható megoldást kínálnak – amelyek kielégítik minden baba igényeit.”

  Keith a glemsfordi Avent üzem csoportvezetője, 15 éves tapasztalattal a háta mögött. Ő igazán tudja, hogy mivel lehet az anyákat és babáikat hozzásegíteni a legjobb kezdéshez, és nagyon büszke a kiváló minőségű brit termékekre, amelyeket a csapata gyárt.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.