1
Játszócumik

Minden lépést
végigkísérő nyugalom

Cumik

Első számú márka az édesanyák ajánlásával

Cumijainkról dióhéjban

Orthodontic for healthy oral development

Fogszabályzós – az egészséges fogfejlődéshez

High teat acceptance icon

Nagy mértékű cumielfogadás

Philips Avent Pacifier BPA Free

BPA mentes

ultra soft snuggle

Még több kényelem minden öleléssel
A Philips Avent extra puha snuggle egy plüssállat ultra soft cumival. Enyhén súlyozott, hogy a kisbabák mellett maradjon, így növelve biztonságérzetüket. Könnyen megtalálható, emellett leválasztható a cumiról az egyszerű tisztítás érdekében.

A legpuhább cumi - a baba érzékeny bőre számára***

ultra soft

Méretek 0–18 hónapos korig 
A rendkívül puha, rugalmas cumipajzsunk követi a baba arcának vonalát, így kevésbé hagy nyomot az arcon, és kevésbé dörzsöli azt**. A tokunk segítségével fertőtlenítheti gyermeke játszócumiját a mikrohullámú sütőben, illetve higiénikusan tárolhatja, amikor úton van.

Soothie

Méretek 0–3+ hónapos korig
 • A Soothie egyetlen részből álló és orvosi szilikonból készült cumi. Az első rész ujjalakú nyílása lehetővé teszi gyermeke számára, hogy cumizás közben is élvezze az Ön ujja által nyújtott természetes megnyugvást.

Classic

Méretek 0–18 hónapos korig
 • Nyugtassa meg gyermekét a nap bármely szakában a Philips Avent Classic cumival. A többféle színben kapható, fogszabályzós, összeharapható cumi nem zavarja a gyermek fogainak fejlődését.

ultra air

Méretek 0–18 hónapos korig 
 • 4 extra nagy levegőnyílással rendelkező, könnyű cumipajzs maximális levegőáramlásra van tervezve, így gyermeke érzékeny bőre szárazabb marad cumizás közben. A mellékelt tok segítségével fertőtlenítheti a cumit mikrohullámú sütőben, illetve higiénikusan tárolhatja.

Freeflow

Méretek 0–18+ hónapos korig
Egyes gyermekek bőre érzékenyebb, mint másoké. Freeflow cumijainkat úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegyék a nagyobb légáramlást, és minimalizálják a bőrirritációt.

20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

 
Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel és letölthető szoptatási útmutatóval jutalmazzuk!

Bennfentes tanács a választás megkönnyítéséhez

 • Hogyan választhatja ki a kisbabája számára leginkább megfelelő cumit

  Játszócumik

  Hogyan választhatja ki a kisbabája számára leginkább megfelelő cumit

  Tovább
 • A cumi használata

  Játszócumik

  A cumi használata

  Tovább
Néha egyszerűen megnyugtatásra van szükségünk. Azonnal. Kisbabája gyors és gyengéd megnyugtatására alakítottuk ki a Soothie cumikat, amelyek segítségével gyermeke cumizás közben is élvezheti az Ön ujja által nyújtott természetes megnyugvást."

Philips tervezői csapat

Kapcsolódó termékek

Érezze magát felkészültnek. Az út minden szakaszában.

Cumisüvegek és etetőcumik

Cumisüvegek és etetőcumik ›

Első számú márka az édesanyák ajánlásával

Cumik


A világ megismerése során egy kis megnyugtatás rengeteget jelenthet. Fogbarát cumijaink termékkínálatát úgy alakítottuk ki, hogy természetes megnyugvást biztosítsanak gyermekének – az út minden szakaszán. Természetesen egyénileg változik, hogy mi jelent megnyugvást, ezért cumik széles választékát kínáljuk kisbabája egyedi igényeinek kielégítéséhez. Az újszülöttektől a tipegőkig használható, a foszforeszkálótól az extra légáramlást alkalmazó, és a bájos minták végtelen sorával dísztett cumikkal a Philips Avent képes egy kis megnyugvást hozni minden gyermek igényeinek megfelelően. 

 

1 Egy 2015 decemberében a GemSeek által több mint 9 000, gyermekápolási márkákat használó női vásárló körében végzett online elégedettségi felmérés alapján.

**Az Egyesült Államokban 2016-ban 112 anyuka részvételével végzett fogyasztói teszt alapján.

***Egy felmérésben részt vett anyukák 85%-a ezt a cumit puhábbnak érzi nyolc másik vezető márka hasonló típusaihoz képest. Független kutatás, Egyesült Államok, 2017. február.

A GYIK, a használati útmutató és a támogatás ikonja

Kérdése van?
Azért vagyunk, hogy segítsünk