1
Játszócumik

Minden lépést
végigkísérő nyugalom

Cumik

Első számú márka az édesanyák ajánlásával

Cumijainkról dióhéjban

Philips Avent cumik természetes fejlődés

Elősegíti a természetes szájpadlás-fejlődést

Philips Avent cumi fogbarát tartós

Fogbarát és tartós

Philips Avent cumi BPA-mentes

BPA-mentes

A legpuhább cumi – a baba érzékeny bőre számára2

Különösen puha

Méretek 0–18 hónapos korig
Philips Avent különösen puha 0–18 hónap
A hihetetlenül puha, rugalmas forma követi kisbabája arcának vonalát, kevesebb benyomódást és bőrirritációt okozva.
Philips Avent különösen puha 0–18 hónap

Mini

Méretek 0-2 hónapos korig
Philips Avent újszülött cumik 0–2 hónapos korig
  • Ismerje meg a kifejezetten pici babák számára tervezett Mini cumit. A különösen kicsi és könnyű forma tökéletesen illik újszülött gyermekéhez, anélkül, hogy hozzáérne az orrához.

Soothie

Méretek 0–3+ hónapos korig
Philips Avent Soothie 0–3+ hónapos korig
  • A Soothie egyetlen részből álló és orvosi szilikonból készült cumi. Az első rész ujjalakú nyílása lehetővé teszi gyermeke számára, hogy cumizás közben is élvezze az Ön ujja által nyújtott természetes megnyugvást.

Classic

Méretek 0–18 hónapos korig
Philips Avent Comfort cumik 0–18 hónapos korig
  • Nagyszerű és átfogó megoldás gyermeke mindennapi megnyugtatására. A sötétben foszforeszkáló kialakításnak köszönhetően a Classic cumit éjjel is könnyű megtalálni.

Freeflow

Méretek 0–18+ hónapos korig
Philips Avent Freeflow cumik 0–18 hónapos korig
  • Egyes gyermekek bőre érzékenyebb, mint másoké. Freeflow cumijainkat úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegyék a nagyobb légáramlást, és minimalizálják a bőrirritációt.

20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

 
Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel és letölthető szoptatási útmutatóval jutalmazzuk!

20% kedvezmény Philips Avent termékekre!

Philips Avent mintás cumik

Az összes cumi böngészése ›

Néha egyszerűen megnyugtatásra van szükségünk. Azonnal. Kisbabája gyors és gyengéd megnyugtatására alakítottuk ki a Soothie cumikat, amelyek segítségével gyermeke cumizás közben is élvezheti az Ön ujja által nyújtott természetes megnyugvást."

Philips tervezői csapat

Kapcsolódó termékek

Érezze magát felkészültnek. Az út minden szakaszában.

Cumisüvegek és etetőcumik

Cumisüvegek és etetőcumik ›

Első számú márka az édesanyák ajánlásával

Cumik


A világ megismerése során egy kis megnyugtatás rengeteget jelenthet. Fogbarát cumijaink termékkínálatát úgy alakítottuk ki, hogy természetes megnyugvást biztosítsanak gyermekének – az út minden szakaszán. Természetesen egyénileg változik, hogy mi jelent megnyugvást, ezért cumik széles választékát kínáljuk kisbabája egyedi igényeinek kielégítéséhez. Az újszülöttektől a tipegőkig használható, a foszforeszkálótól az extra légáramlást alkalmazó, és a bájos minták végtelen sorával dísztett cumikkal a Philips Avent képes egy kis megnyugvást hozni minden gyermek igényeinek megfelelően. 

 

1 Egy 2015 decemberében a GemSeek által több mint 9 000, gyermekápolási márkákat használó női vásárló körében végzett online elégedettségi felmérés alapján.

2 Egy felmérésben részt vett anyukák 85%-a ezt a cumit puhábbnak érzi nyolc másik vezető márka hasonló típusaihoz képest. Független kutatás, Egyesült Államok, 2017. február.

A GYIK, a használati útmutató és a támogatás ikonja

Kérdése van?
Azért vagyunk, hogy segítsünk