1
Fogmosás

About

A szájhigiénia és az egészségmegőrzés kapcsolata

   

A szájhigiéia és az általános egészségi állapot között szoros összefüggés áll fenn, még ha erre a mindennapi fogmosás során nem is gondolunk. A megfelelő szájhigiénia több módon is pozitív hatással lehet az egészségünkre.
Prevent

A szájhigiénia szerepe

   

A szájhigiénia hatással van az étkezésünkre a beszédünkre  és a megjelenésünkre is. A fogszuvasodás a fogfájás  vagy a fogak elvesztése nem csak a külső megítélésünkre van hatással: csökkentheti az étkezés élvezetét, befolyásolhatja akár az alvási szokásainkat, életminőségünket.
Treat

Min változtassunk?

   

A fogak és az íny betegségei megelőzhetőek, kezelhetőek. A gyakoribb és hatékonyabb fogmosás, a fogselyem rendszeres használata és az egészséges táplálkozás segíthet visszaállítani a fogak és az íny egészségét,  a kezelt állapotok fenntartását,  ami garantáltan hatással lesz az általános egészségi állapotunkra is. Az egészséges mosoly segít, hogy élvezni tudjuk az életet.

PHILIPS SONICARE  

Miért válassza a Philips Sonicare-t?

   

A Philips Sonicare elektromos fogkefe ideális választás a szájhigiénia fenntartására és a betegségek megelőzésre. Fogkeféink megelőzik a lepedék felszaporodását a fogakon (amiben a baktériumok élnek), és így megszüntetik az ínygyulladás és az ínybetegségek okait.

A Philips Sonicare egyedülálló szónikus technológiának és a dinamikus folyadékáramlásnak köszönhetően kíméletesen és hatékonyan tisztít, ezért ajánlják világszerte a fogászati szakemberek pácienseiknek.

A Philips Sonicare termékek használatával mosolya ragyogni fog.