0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  About

  A szájhigiénia és az egészségmegőrzés kapcsolata

     

  A szájhigiéia és az általános egészségi állapot között szoros összefüggés áll fenn, még ha erre a mindennapi fogmosás során nem is gondolunk. A megfelelő szájhigiénia több módon is pozitív hatással lehet az egészségünkre.

  Prevent

  A szájhigiénia szerepe

     

  A szájhigiénia hatással van az étkezésünkre a beszédünkre  és a megjelenésünkre is. A fogszuvasodás a fogfájás  vagy a fogak elvesztése nem csak a külső megítélésünkre van hatással: csökkentheti az étkezés élvezetét, befolyásolhatja akár az alvási szokásainkat, életminőségünket.

   KEZELÉS
  Min változtassunk?  

  A fogak és az íny betegségei megelőzhetőek, kezelhetőek. A gyakoribb és hatékonyabb fogmosás, a fogselyem rendszeres használata és az egészséges táplálkozás segíthet visszaállítani a fogak és az íny egészségét,  a kezelt állapotok fenntartását,  ami garantáltan hatással lesz az általános egészségi állapotunkra is. Az egészséges mosoly segít, hogy élvezni tudjuk az életet.

  PHILIPS SONICARE  

  Miért válassza a Philips Sonicare-t?

     

  A Philips Sonicare elektromos fogkefe ideális választás a szájhigiénia fenntartására és a betegségek megelőzésre. Fogkeféink megelőzik a lepedék felszaporodását a fogakon (amiben a baktériumok élnek), és így megszüntetik az ínygyulladás és az ínybetegségek okait.

  A Philips Sonicare egyedülálló szónikus technológiának és a dinamikus folyadékáramlásnak köszönhetően kíméletesen és hatékonyan tisztít, ezért ajánlják világszerte a fogászati szakemberek pácienseiknek.

  A Philips Sonicare termékek használatával mosolya ragyogni fog.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.