1
Lepedékek

elveink

Mi a lepedék?

   

A lepedék a fogakon felszaporodó baktériumok összessége. Egy gyakori egészségügyi probléma, amit általában a fogmosás hiányosságai vagy a nem megfelelő fogmosási technika okoz. Szerencsére ha időben kezeljük, könnyen megszabadulhatunk tőle.
Prevent

Hogyan akadályozhatom meg a lepedékképződést?

   

A Philips Sonicare fogkefékkel történő alapos tisztítás kitünő módja a lepedékképződés megakadályozásának. A fogselyem rendszeres használata szintén segít megakadályozni, hogy felszaporodjanak a baktériumok a fogközökben.
Treat

Hogyan távolíthatom el a lepedéket?

   

Ha nem távolítjuk el, a lepedék megkeményedik és ebből alakul ki a fogkő, ami már sokkal nehezebben távolítható el. Az el nem távolított lepedék fogínygyulladást és más ínybetegségeket is okozhat. A megfelelő gyakoriságú és hosszúságú rendszeres fogmosás eltávolítja a lepedéket a kialakulása utáni 48 órán belül.

Philips Sonicare

Hogyan segíthet a Philips Sonicare?

   

A Philips Sonciare fogkeféket célzottan a lepedék hatákony elvtávolítására fejlesztették ki. Így akár 7-szer több lepedéket távolít el, mint a kézi fogkefe. Percenként 31 ezer tisztító mozdulatot tesz, ami azt jelenti, hogy a fogmosás sokkal hatékonyabbá válik, mint a hagyományos kézi fogkefével.