1
Szájápolás

about

A hatékony fogmosásról


A fogmosás akkor lehet igazán hatékony, ha egyrészt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak elvégezzük a fogmosás kötelező feladatát, hanem valóban eltávolítsuk a lepedéket, másrészt ha olyan elektromos fogkefét választunk, ami megkönnyíti a dolgunkat.
prevent

Ne pazarold az idődet szájápolási problémákra


A szájápolás problémák megoldása általában több látogatást jelent a fogorvosi rendelőben. Ezért a lepedék eltávolítása és az ínygyulladás megelőzése nem csak egészségesebbé tesz, hanem időt is megtakarít. Mossunk fogat naponta két alkalommal legalább két percig, naponta egyszer használjunk fogselymet, így a szájhigiéniai problémákakkal nem kell majd törődnünk.
treat

A szájhigiénikai problémák hatékony kezelése


Ha ínyvérzéstől vagy ínygyulladástól szenvedünk, az elektromos fogkefe használata segíthet visszafordítani a kedvezőtlen folyamatokat. A hosszabb, gyakoribb fogmosás két hét alatt megszüntetheti a problémákat, ha időben elkezdtük a kezelést. A mindennapos fogselyem használat és az alacsony cukor- illetve keményítő tartalmú diéta szintén segít a megelőzésben.

PHILIPS SONICARE

Hogyan segíthetnek a Philips Sonicare fogkefék?

 

A Philips Sonicare szónikus elektromos fogkefék percenként 31 ezer mozdulatot végeznek, míg a kézi fogkefével körülbelül 300 mozdulatot tudunk tenni percenként. Ez azt jelenti, hogy két perc fogmosás a Philips Sonicare készülékkel megegyezik körülbelül egy hónapnyi kézi fogkefével végzett fogmosással. Így biztosak lehetünk benne, hogy a Sonicare fogkefék használatával a fogmosással töltött időnk hatékony lesz.

A Philips Sonicare termékek használatával mosolya ragyogni fog