0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  about

  A hatékony fogmosásról


  A fogmosás akkor lehet igazán hatékony, ha egyrészt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak elvégezzük a fogmosás kötelező feladatát, hanem valóban eltávolítsuk a lepedéket, másrészt ha olyan elektromos fogkefét választunk, ami megkönnyíti a dolgunkat.

  prevent

  Ne pazarold az idődet szájápolási problémákra


  A szájápolás problémák megoldása általában több látogatást jelent a fogorvosi rendelőben. Ezért a lepedék eltávolítása és az ínygyulladás megelőzése nem csak egészségesebbé tesz, hanem időt is megtakarít. Mossunk fogat naponta két alkalommal legalább két percig, naponta egyszer használjunk fogselymet, így a szájhigiéniai problémákakkal nem kell majd törődnünk.

  treat

  A szájhigiénikai problémák hatékony kezelése


  Ha ínyvérzéstől vagy ínygyulladástól szenvedünk, az elektromos fogkefe használata segíthet visszafordítani a kedvezőtlen folyamatokat. A hosszabb, gyakoribb fogmosás két hét alatt megszüntetheti a problémákat, ha időben elkezdtük a kezelést. A mindennapos fogselyem használat és az alacsony cukor- illetve keményítő tartalmú diéta szintén segít a megelőzésben.

  PHILIPS SONICARE

  Hogyan segíthetnek a Philips Sonicare fogkefék?

   

  A Philips Sonicare szónikus elektromos fogkefék percenként 31 ezer mozdulatot végeznek, míg a kézi fogkefével körülbelül 300 mozdulatot tudunk tenni percenként. Ez azt jelenti, hogy két perc fogmosás a Philips Sonicare készülékkel megegyezik körülbelül egy hónapnyi kézi fogkefével végzett fogmosással. Így biztosak lehetünk benne, hogy a Sonicare fogkefék használatával a fogmosással töltött időnk hatékony lesz.

  A Philips Sonicare termékek használatával mosolya ragyogni fog

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.