0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Üdvözöljük a Lumea világában!


  Csupán néhány hét választja el a selymesen sima bőrtől. Végleg búcsút inthet a nem kívánt szőrszálaknak, és bemutatjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet Lumea készülékéből. Élvezze a tökéletesen sima bőrt, legyen vonzó és érezze magát fantasztikusan minden nap!

  No1. Philips number one brand in electric hair removal

  Hogyan használjam?


  Kattintson a készülék típusának megfelelő oktató videónkra, és tekintse meg a helyes használatról szóló kisfilmünket!

  Frequenly asked questions

  Kérdések és válaszok

  Azonnali válaszok minden kérdésre

  Fájdalmas a használata?

  A klinikai tesztek során egyetlen nő sem számolt be fájdalomról, feltéve, hogy a bőr és a szőrzet színének megfelelő beállításokat használták, és követték az utasításokat. A nők egy része beszámolt „meleg érzésről”, „bizsergésről” vagy „viszketésről”, amely a legtöbb esetben pár perc alatt, vagy legkésőbb egy órán belül elmúlt. 

   

  A Philips Lumea hatásához való hozzászokás érdekében ajánlott tesztvillantást végeznie a kezelni kívánt terület közelében, a legalacsonyabb javasolt fényintenzitással. Amint ez már nem okoz problémát, növelheti a fényintenzitást – ha szükséges, akkor lépésenként –, de az soha ne váljon fájdalmassá.

  A villanások nem károsítják a szemet?

  A Philips Lumea nem káros a szemre. A készülék által generált szórt fény ártalmatlan a szemre. A készülék használata közben ne nézzen a fénybe. A használat során nem szükséges szemüveget viselni. A készüléket jól megvilágított helyiségben használja, hogy a fény kevésbé legyen zavaró a szeme számára. A jól megvilágított helyiség csökkenti a villanás észlelt fényerejét. 

  A biztonsági rendszer megakadályozza a villanást, amikor a készülék nem érintkezik teljesen a bőrrel. A felesleges szórt fény elkerülése érdekében ügyeljen, hogy a készülék megfelelően érintkezzen a bőrével. 

   Soha ne használja a Lumea készüléket a szeme környékén vagy a szemöldöke kezelésére. 

  Hogyan érhetem el a legjobb eredményeket?

  A legjobb eredmények érdekében a kezelés előtt távolítsa el a szőrszálakat a kezelendő felületről. Ez biztosítja, hogy a fényenergia a lehető leghatékonyabban jusson be a szőrtüszőhöz, és ne vesszen el a bőrfelület feletti szőrszálakban. Ilyen előkezelésre csak addig van szükség, amíg a szőrszálak visszanőnek. A legtöbb esetben körülbelül öt kezelés után ezt nem kell már elvégezni. Előkezelésként borotválást, vágást, gyantázást vagy epilálást javasolunk. Amennyiben a gyantázást választja a kezelés előkészítéséhez, a kezelés előtt maradéktalanul távolítson el a bőrről minden gyantamaradványt. A kezelés előkészítéseként soha ne használjon szőrtelenítő krémet.

  Milyen gyakran kell ismételni a kezeléseket? Akkor is folytatnom kell a Philips Lumea használatát, amikor már sima a bőröm?

  Az összes szőrszál sikeres eltávolításához és a szőrtüsző ismételt aktívvá válásának megakadályozásához a kezeléseket az első két hónapban hetente egyszer meg kell ismételni. Ekkorra a bőrének simának és szőrtelennek kell lennie. A tanulmányaink jelentős szőrcsökkenést mutattak már két kezelés után. Az optimális eredmények általában négy-öt kezelés után jelentkeznek. Az eredmények fenntartása és a szőrszálak gyökereinek ismételt aktiválódásának megelőzése érdekében a kezeléseket rendszeresen meg kell ismételni. Ha megszakítja a kezelést, a szőrtüszők ismét aktívvá válnak, és a szőrszálak elkezdenek visszanőni. Az eredmények fenntartása érdekében 4-8 hetente ismételje meg a kezelést. Ezzel biztosíthatja, hogy a szőrszálak gyökerei inaktívak maradjanak, és a szőrszálak ne induljanak növekedésnek. A kezelések közötti idő az egyéni szőrnövekedési ütemtől függően eltérő lehet. Ha azt tapasztalja, hogy túl sok szőrszál nő vissza a kezelések között, egyszerűen rövidítse le a kezelések közti időt, de a kezeléseket ne végezze gyakrabban, mint kéthetente. Ha a javasoltnál gyakrabban használja a készüléket, azzal nem növeli annak hatékonyságát, viszont növeli a bőrreakciók kialakulásának kockázatát.

  A gyakoribb használat növeli a hatékonyságot?

  A Philips Lumea ajánlottnál gyakoribb használata a szőr növekedési ciklusa miatt nem gyorsítja fel a szőreltávolítási folyamatot.

  Ügyeljen rá, hogy egy adott felületen ne alkalmazza többször a kezelést, mert az nem a hatékonyságot, csak a bőrirritáció kockázatát növelheti.

  Miért kezdenek visszanőni a szőrszálak a kezelési terület bizonyos részein?

  Az első néhány kezelés alkalmával egyes szőrszálak visszanőhetnek, a készülék rendszeres használata mellett is. Ennek az az oka, hogy a szőrszálak eltérő szőrnövekedési ciklusban vannak a kezelés alatt.  Ügyeljen arra, hogy a kezelt felületek egy kissé mindig fedjék egymást annak érdekében, hogy ne maradjon ki egyetlen terület sem. 

  Normális, ha a készülék használat közben felmelegszik?

  A készülék és a tartozéka a használat során felmelegszik, ami normális jelenség.

  Azt javasoljuk, hogy a hőre érzékenyebb részekkel, mint például a bikinivonallal, a hónaljjal és az arccal kezdje, amikor a készülék még hűvös. Ezt követően kezelje a lábát, mivel ez a terület kevésbé érzékeny a hőre.

   

  Hogyan kell tisztítani a Philips Lumea készüléket?

  Fontos, hogy minden kezelés után megtisztítsa a készülék fénykibocsátó szűrőjét és a tartozékait (ha vannak). A szűrőüveg, valamint a tartozékok (ha vannak) külső felületének és fémkeretének tisztításához használja a mellékelt törlőkendőt vagy egy vattapálcikát. Ha a víz nem tisztítja meg megfelelően, néhány csepp magas százalékértékű alkohollal tisztítsa meg a fent említett alkatrészeket. Így eltávolíthatja az olyan maradványokat, mint a szőrdarabok vagy szennyeződések, amelyek lerakódhatnak a villogási folyamat során, és ha nem kerülnek letisztításra, intenzívebb hőérzetet vagy bőrreakciókat okozhatnak.

  A rendszeres tisztítás segít az optimális eredmény és a készülék hosszú élettartamának biztosításában. Használja a mellékelt törlőkendőt, és mindig pontosan kövesse a kézikönyv tisztításra vonatkozó utasításait. 

  Mikor ne használjam a Lumea készüléket?

  Soha ne használja a készüléket, ha az alább felsorolt betegségek bármelyikében szenved: ha olyan bőrbetegsége van, mint az aktív bőrrák, kórtörténetében bőrrák vagy bármely más lokalizált rák szerepel a kezelendő területen; ha rákot megelőző elváltozások vagy több atipikus anyajegye van a kezelendő területen; ha kórtörténetében kollagéntermeléssel kapcsolatos rendellenesség, például keloid hegesedés vagy nem megfelelő sebgyógyulás szerepel; ha volt valaha olyan érrendszeri rendellenessége a kezelni kívánt területeken, mint a visszér vagy az értágulat; ha a bőre érzékeny a fényre, és könnyen alakulnak ki rajta kiütések vagy allergiás reakciók; ha fertőzése, ekcémája, égési sérülése, szőrtüszőgyulladása, felszakadt sebe, horzsolása, műtéti hege, herpesze, sebe, sérülése vagy hematómája van a kezelni kívánt területen; ha műtéte volt a kezelendő területen; ha epilepsziás és érzékeny a villogó fényekre; ha cukorbeteg, lupusz eritematózusz betegsége, porfíriája vagy szívelégtelensége van. Megjegyzés: Ez a felsorolás nem teljes. Ha nem biztos abban, hogy használhatja-e a készüléket, azt javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz.

  A Philips forradalmi IPL technológiája

  No1. Philips number one brand in electric hair removal
  IPL technology

  IPL: A legújabb technológia a szőrtelenítésben. Az IPL a professzionális szalonokban használt Intenzív pulzáló fény technológia.

  Innovative light

  A Philips Lumea ezzel az innovatív, fényalapú szőrtelenítési technológiával garantál biztonságos és hatékony használatot.

  Easy and effective way to remove hair

  A legapróbb szőrszálakat is egyszerűen és hatékonyan eltávolító módszer annyira biztonságos, hogy otthonában is elvégezheti.

  Az IPL technológiát használó Lumea biztonságos, mivel

  Reason 1

  # 1


  A fény olyan, akár a fényképezőgépek vakuja

  Reason 2

  # 2


  A szűrők kiszűrik a fény hatástalan színeit

  Reason 3

  # 3


  Az integrált szűrők megakadályozzák a bőr felmelegedését

  Reason 4

  # 4


  A villogást beépített érzékelők szabályozzák

  Miért válassza a Philips Lumea készüléket?

  2000

  nőn tesztelve

  A Philips Lumea készülékkel több, mint 2000 nőn végeztek klinikai vizsgálatot, bizonyított eredményekkel.

  14 évnyi

  kutatás

  A Philips Lumea 14 évnyi Philips kutatás eredménye és a professzionális IPL-technológiából fejlesztették ki.

  1.500.000

  nő szereti a Lumea készüléket

  A világszerte több mint 1,5 millió felhasználóval rendelkező Lumea ideális megoldás a szőr visszanövésének megakadályozására.

  Ossza meg véleményét a világgal a #philips #lumea hashtagekkel.

  Használja a hashtageket, és ismerje meg, hogy mások hogyan használják Lumea készüléküket.

  Fedezze fel a Philips Beauty világát


  Az ötletek, inspirációk és szépségápolási technológiák világa

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.