1
Televíziók

Philips Ambilight TV

A TV, melynek képe nagyobb a képernyőjénél

Tökéletes környezeti fény

 

A Philips Ambilight új dimenziót nyit a TV-je számára. A TV oldalairól sugárzó fények révén az események kilépnek a képernyőről, és tökéletes hangulattal töltik meg a szobát. Az intelligens LED-es megvilágítással minden, ami a képernyőn látható, valós időben történik. Így a beállítástól függetlenül mindig úgy érzi, hogy éppen ott van a sztárokkal.

Philips TV Ambilight bemutató klip

További információk az Ambilight funkcióról

Philips TV Ambilightplayer

Az Ambilight sorozat

2-oldalas Ambilight

 

A TV két oldalán elhelyezkedő Ambilighttal ezek a típusok ideálisak a kis és közepes méretű helyiségekhez.

3-oldalas Ambilight

 

A TV tetején, bal és jobb oldalán elhelyezkedő Ambilighttal ezek a típusok ideálisak az olyan, nagyobb méretű helyiségekhez, ahol a TV az állványán található.

4-oldalas Ambilight

 

A TV mind a négy oldalán elhelyezkedő Ambilighttal ezek a típusok tökéletesek a nagyobb helyiségekhez, ahol a TV vagy az állványán található, vagy pedig a falra szerelve.

Ambilight, mely követi a hangulatát

Philips TV Ambilight klasszikus üzemmód

Klasszikus Ambilight

 

A Philips Ambilight klasszikus üzemmód pontosan követi a TV-képernyőn megjelenő tartalmat, és valós időben a készülék mögötti falra vetíti azt. Egyszerűen válasszon a különböző üzemmódok közül, és már nézheti is!

Philips TV Ambilight zene üzemmód

Ambilight Zene üzemmód

 

Az Ambilight Zene üzemmód pontosan követi a Philips TV-jén játszott zene dinamikáját. Válasszon a változatos gyári beállítások közül, vagy használja a véletlenszerű parti-üzemmódot.

Philips TV Ambilight játék üzemmód

Ambilight Játék üzemmód

 

Az Ambilight Játék üzemmóddal a szoba a játéka világának részévé válik gazdag, ragyogó színekkel, melyek dinamikusan illeszkednek a képernyő eseményeihez. Lépjen a következő szintre most, hogy még jobban elmerülhessen a játékélményben.

Az Ambilight TV és a hue

 

Terjessze ki az egész otthonára az Ambilight szépségét és eleganciáját. A Philips hue opcionális izzók vezeték nélkül csatlakoznak az Ambilight TV-jéhez. Csak csatlakoztassa az izzókat és a TV-jét, és voilà, Ambilight mindenütt!

Philips TV Ambilight & hue