1
Televíziók

Philips 4K OLED TV

A világon egyedülálló, Ambilight technológiával rendelkező OLED TV-k

A klip megtekintése

Mi az az OLED?

 

A Philips OLED a TV-technológia következő generációja. A hagyományos LED TV-kkel ellentétben az OLED nem igényel háttérvilágítást. Minden pixelnek megvan a saját színe és fénye – és amikor kikapcsolnak, teljesen feketék. Mélyebb feketékkel a színek élénkebbek, a kontraszt pedig bámulatos, így Ön egy Philips TV-n élvezheti a valaha látott legtisztább és legélethűbb képet.

OLED logó

Tökéletes feketék

A legmélyebb képek és a legjobb kontraszt

 

A Philips OLED TV-k képesek teljesen kikapcsolni vagy szabályozni egyes pixeleket a képernyőn a tökéletes feketék és a páratlan kontraszt létrehozása érdekében. Az egyes pixelek teljes fényszabályozásának köszönhetően pedig nincs fényszivárgás a közeli pixelekből – így Ön tökéletes képet élvezhet valódi feketékkel.

Perfect Contrast logó

Szélesebb színtartomány

A képernyőn látható legélénkebb színek

 

Az új Philips OLED TV-k az eddigi legszélesebb színtartományunkkal büszkélkednek: a DCI-P3 színtér 99%-át képesek megjeleníteni. A tökéletes összhangban működő több mint nyolc millió önálló pixellel pedig a képe bámulatosan pontos színekkel kel életre, melyet a tiszta fekete háttér tovább erősít.

Wider Color Gamut és Perfect Color logó

Tökéletes mozgás

Minden részlet olyan, ahogyan az történik

 

A tökéletes mozgáskezeléssel és élességgel a Philips OLED TV a képernyőn a legegyenletesebb, legtermészetesebb folyamatosságot biztosítja, kirobbanó sebességek mellett. Így nem számít, hogy milyen gyors a lejátszás, vagy hogy milyen szertelen cselekmény, Ön sosem mulaszt el egyetlen részletet sem a TV villámgyors képeivel.

Perfect Natural Motion logó
 

Szélesebb megtekintési szögtartomány

Kiváló kép mindenhez

 

A legjobb ülőhely otthon mostantól az egész nappalijára kiterjed. Az eddigi legszélesebb betekintési szögtartományunknak köszönhetően a Philips OLED TV-k tökéletes színeket és kontrasztot biztosítanak, melyet több irányból is élvezhet anélkül, hogy az a képminőség rovására menne.

Az új Philips 4K OLED TV

 

Ismerje meg a világon egyedülálló, Ambilight és Android TV rendszerrel rendelkező 4K OLED TV-ket. Merüljön el egy olyan világban, amely túllép a TV-képernyő határain a 3-oldalas Ambilight segítségével. Fedezze fel az exkluzív képfeldolgozással életre keltett tökéletes feketéket és lenyűgöző színeket, melyeket a Perfect Pixel UHD Engine biztosít. Fedezze fel a tartalmak egész tárházát az Android TV segítségével. Az új Philips 4K OLED TV egyszerre "szépség és szörnyeteg".

EISA-logo

OLED és Ambilight: a tökéletes kombináció

 

Csak a Philips OLED TV-k párosítják a lenyűgöző képminőséget tökéletesen beállított hangulatvilágítással. Legyen része bámulatos színekben a képernyőn, a falakon és a helyiségében. Az Ambilight módok széles választékával a vizuális élmény mesterien javulni fog a minden alkalommal igazán hangulatos filmes és videojátékos esték érdekében.

Ambilight logó
P5_logo

OLED és P5: Tökéletes képminőség

 

Bemutatjuk a Philips P5 képminőség-javító engine-t. Digitálisan optimalizál minden megtekintett tartalmat, ezáltal rendkívüli mértékben, akár 50%-kal megnövelve a TV jelfeldolgozó teljesítményét. A legmélyebb feketékben, a legragyogóbb fehérekben, a legélénkebb, ragyogó színekben és a leggördülékenyebb, borotvaéles képekben gyönyörködhet – minden alkalommal, bármilyen forrásból. A fordulatot hozó OLED kijelzővel, a három évtizedes képfeldolgozó tapasztalattal és az egyedi algoritmusokkal kombinálva a Philips OLED TV és a P5 engine új mércét állít fel forrás tökéletesítés, élességben, színben, kontrasztban és mozgásban. 

OLED és Philips Perfect Pixel UHD Engine: A megragadott valóság.

 

A Perfect Pixel UHD képminőség-feldolgozó rendszerünk digitálisan optimalizálja a tartalmat a borotvaéles képek rendkívüli részletgazdagsága és mélysége érdekében – minden alkalommal és bármilyen forrásból. Az áttörést hozó OLED kijelzővel, a három évtizedes képfeldolgozó tapasztalattal és az egyedi algoritmusokkal kombinálva a Philips OLED TV új mércét állít fel élességben, kontrasztban, mozgásvisszaadásban és színekben.

Perfect Pixel Ultra HD Engine logó és 3800 Picture Performance Index logó

OLED és HDR: Filmek, ahogyan a rendezőjük megálmodta

 

A széles dinamikatartományú (HDR) tartalom pont olyan élményt nyújt a néző számára, amilyet a rendező megálmodott. A HDR maradéktalan élvezetéhez a TV-jének képesnek kell lennie a széles kontraszttartomány megjelenítésére. A minden egyes pixelt teljesen ki- és bekapcsoló új Philips OLED TV páratlannak számít a kontraszt terén – ez teszi tökéletessé a TV-t a HDR tartalom reprodukálásában.

HDR Perfect logó

A másik újdonság: Az Android TV™ és az OLED találkozása

 

Végtelen szórakozás és lenyűgöző kép, a kikapcsolódás még sosem tűnt ennyire kellemesnek. Minden új film, játék és alkalmazás, melyet a Google Play folyamatosan bővülő gyűjteményében talál, és eddig az Android TV-n nézte, most még látványosabb az új Philips OLED TV-n.

androidtv és Google Play áruház logó

Minden tekintetben szép

 

A gyakorlatilag határtalan, ultravékony alumínium keret, és a szabadon mozgatható kialakítás teszi a Philips OLED TV-t gyönyörű mestermunkává. Mivel nincs szükség háttérvilágításra, minden eddiginél vékonyabbra és könnyebbre készíthettük. A 901F jelű modell hat előre sugárzó hangszórójával, és az erőteljes, hátulra sugárzó mélynyomójával kiváló minőségű hangzást élvezhet lenyűgöző tisztasággal és mély, pontos basszushangokkal. A 9002-es modell továbbfejlesztett Philips Triple Ring technológiája révén még tovább fokoztuk a hangszórómozgást a mélynyomókban. A több mozgás pedig még nagyobb erőt jelent! Ezáltal sokkal erőteljesebb hangot élvezhet még egy vékony kialakítású Philips TV-ből is.

RazorSlim logó