PhotoFrame

  PhotoFrame

  Minden kép az Ön emlékeit hordozza

  Nagyobb képernyő a látvány kényelmesebb élvezetéhez. Vetítse ki digitális fényképeit nagy képpontsűrűségben, tökéletes, élénk színekkel, a professzionális nyomatokkal azonos minőségben a PhotoFrame 10FF2CME nagyméretű képernyőjén. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PhotoFrame

25, 9 cm-es (10, 2"-es) LCD, 23, 9 cm-es (9, 4"-es) képméret 10FF2CME/00 Hasonló termékek

Minden kép az Ön emlékeit hordozza

 • Forgatás, zoomolás, szélvágás, maszkolás és egyéb effektek

  Forgatás, zoomolás, szélvágás, maszkolás és egyéb effektek

  A PhotoEffect Wizard (Fényképeffekt varázsló) könnyen használható funkció a fényképek forgatására, zoomolásra, szélvágásra és a tónusok fekete-fehér vagy szépia beállítására a PhotoFrame alkalmazásban.

 • Nagy képpontsűrűség az éles és részletgazdag fényképmegjelenítésért

  A legjobb, nagy képpontsűrűségű kijelző ugyanolyan részletgazdag és színes módon jeleníti meg kedvenc fényképeit, mint a jó minőségű nyomatok.

 • Lenyűgözően élénk digitális fényképek tökéletes színmegjelenítéssel

  A színes kijelző a legjobbat hozza ki fényképeiből: élénk, életszerű színek, a professzionális, kiváló minőségű fényképekhez mérhető minőségben

 • A keret speciális anyagai és felületkialakítása kiemelik a fényképek értékét

  A minőségi kialakítás és a különleges anyagok – többek között a stílusos, masszív állvány, a képkeret és a részletgazdag felület – ízléses benyomást nyújtanak, kiemelve a PhotoFrame alkalmazásban megjelenített fényképek értékét.

 • A fénykép automatikus elforgatása fekvő vagy álló módhoz

  Az automatikus fekvő/álló mód felismerése speciális érzékelővel történik, mely érzékeli a PhotoFrame állását, és minden fényképet az ennek megfelelő módon jelenít meg.

 • Élvezze a kollázsokat: több fotó megjelenítése egy nézetben

  A diabemutató során alkalmazható effektussal több különböző fénykép jeleníthető meg automatikusan, véletlenszerűen összeállítva. Így kiküszöbölhető a képernyőméretnél kisebb fotók körüli szegély zavaró látványa.

 • Diabemutató, kép, indexkép vagy óra megjelenítése

  A könnyen változtatható megjelenítési módok lehetővé teszik, hogy egyszerre egy képet nézzen meg, vagy a képek vázlatait böngéssze, hogy gyorsan és egyszerűen tudjon keresni, vagy a legjobb képeiből diabemutatót állítson össze.

 • Albumokat és diabemutatókat hozhat létre, kedve szerint rendezheti képeit

  A Smart Album segítségével albumokat hozhat létre és kezelhet, valamint beállíthatja a diabemutatókon használt átmeneti hatásokat.

 • Ha több tárhelyre van szüksége, egyik kártyáról a másikra másolhat

  Mivel a Philips PhotoFrame belső memóriakártya-olvasója két memóriakártya olvasására is képes, a SmartCopy szoftver segítségével a digitális képeket egyik memóriakártyáról a másikra másolhatja. A szoftver a másolt képek automatikus átméretezésével és tömörítésével biztosítja, hogy minél több kép férjen el akár belső, akár külső tárhelyen.

 • Akár 1000 fénykép tárolása a belső memóriában

  Az intelligens fényképtárolás intelligens szoftvert használ, amely minimálisra csökkenti a tároláshoz szükséges helyet, a képmegjelenítés minőségének romlása nélkül.

 • Hálózati váltakozó árammal vagy vezeték nélkül, akkumulátorral működik

  A fénykép-megjelenítőt szabványos váltakozó áramú hálózatról vagy a beépített akkumulátor segítségével, vezeték nélkül üzemeltetheti.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: