PhotoFrame

  PhotoFrame

  Ossza meg emlékeit

  Nagyobb képernyő a látvány kényelmesebb élvezetéhez. Vetítse ki digitális fényképeit nagy képpontsűrűségben, tökéletes, élénk színekkel, a professzionális nyomatokkal azonos minőségben a PhotoFrame nagyméretű képernyőjén. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PhotoFrame

25, 9 cm-es (10, 2"-es) LCD, 16:9 képformátum 10FF3CME/00 Hasonló termékek

Ossza meg emlékeit

 • Nagy képpontsűrűség az éles és részletgazdag fényképmegjelenítésért

  A legjobb, nagy képpontsűrűségű kijelző ugyanolyan részletgazdag és színes módon jeleníti meg kedvenc fényképeit, mint a jó minőségű nyomatok.

 • Albumokat és diabemutatókat hozhat létre, kedve szerint rendezheti képeit

  A Smart Album segítségével albumokat hozhat létre és kezelhet, valamint beállíthatja a diabemutatókon használt átmeneti hatásokat.

 • Kiegészítő SD-kártyanyílással a korlátlan memóriáért

  A Philips PhotoFrame a tárhely kiterjesztése érdekében egy kiegészítő SD-kártyanyílást tartalmaz, hogy emlékeinek és fényképeinek gyakorlatilag korlátlan helyet biztosítson; a Philips memóriakártya-kezelő pedig a képek különböző memóriakártyák közötti egyszerű másolását teszi lehetővé.

 • A fénykép automatikus elforgatása fekvő vagy álló módhoz

  Az automatikus fekvő/álló mód felismerése speciális érzékelővel történik, mely érzékeli a PhotoFrame állását, és minden fényképet az ennek megfelelő módon jelenít meg.

 • Szórakozás a Collage Pro-val: automatikusan vagy Ön által szerkesztve

  Emlékszik még, hogy mennyi öröme telt régen a fényképek vágásában és összeállításában? A Collage Pro a Philips Digital PhotoFrame egyedülálló, speciális funkciója. Mint minden más kollázsfunkcióval rendelkező Philips digitális fényképkeret esetében, itt is automatikusan futtathat kollázs diabemutatót (véletlenszerű nézet). A Collage Pro segítségével kollázsokat szerkeszthet és készíthet, akár több forrás felhasználásával (pl. SD kártya vagy USB pen drive).

 • imagen Pro az éles, élénk színű képekért és a természetes bőrszínért

  Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.

 • Egyszerű, „megfog és áthúz” PC szoftver a fényképek áthelyezéséhez

  Egy USB-kábellel a Philips PhotoFrame egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez. A PhotoFrame Manager egy egyszerű, „megfog és áthúz” eszköz, amivel egyszerűen helyezheti át fényképeit a számítógépről a PhotoFrame-re - valóban ilyen könnyen! A szoftver ezen felül egyszerű szerkesztési lehetőségeket is kínál, pl. zoomolást és szélvágást. A PhotoFrame-re történő átvitel előtt a szerkesztés eredményét előnézetben is megtekintheti.

 • Állítsa új fénybe a régi emlékeit a RadiantColor technológiával

  A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket; ehhez kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig; így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást.

 • Valódi polírozott alumínium előlap - az Ön otthonába tervezve

  Számos nem tetszetős, olcsó kinézetű digitális képkeret kapható, amely egyáltalán nem illik az otthonomba. A Philips polírozott alumínium képkerete, amely tökéletesen illik az egyszerű és tiszta hátoldalhoz, nemcsak jól mutat otthonában, de fel is dobja azt!

 • Energiatakarékos automatikus elhalványítás a környezeti megvilágításnak megfelelően

  A Smart Power Pro érzékelő az energiafogyasztás csökkentésének érdekében a környezeti megvilágítást érzékelve kapcsolja be, illetve ki a PhotoFrame-et. Ezzel a PhotoFrame fogyasztásának akár egyharmadát megtakaríthatja, és mindezt automatikusan!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: