4K Ultra Slim TV, Android TV™ rendszerrel

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus7601_12/65pus7601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  4K Ultra Slim TV, Android TV™ rendszerrel

  4K Ultra Slim LED TV, Android TV rendszerrel

  Pezsdítse fel az érzékeit. A Philips 7600-as sorozat intelligens lokális megvilágító zónákat használ a képernyőn, így a mély feketék és a ragyogó színek szinte életre kelnek a képernyőn. A HDR segítségével pedig pontosan olyan élményben lehet része, ahogyan azt a rendező megálmodta. Összes előny megtekintése

 • 4K Ultra Slim LED TV, Android TV rendszerrel

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

7000 series 4K Ultra Slim TV, Android TV™ rendszerrel

164 cm-es (65"-es), 4K Ultra HD LED TV, Quad Core, 16 GB-os, bővíthető, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS7601/12 Hasonló termékek

A 7601-es sorozat

Elnyerte az EISA 2016-2017-es "Legjobb európai vétel a nagy képernyős TV-k kategóriájában" díját

4K Ultra Slim LED TV, Android TV rendszerrel

3-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is otthonába? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő három oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, kiszélesítve a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújtva. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, betöltik a nappalit, átlagon felüli vizuális élményt nyújtva az Ön számára.

 • A 4K Ultra HD még soha nem látott felbontást kínál

  Az Ultra HD TV felbontása négyszer akkora, mint a hagyományos Full HD TV-ké. A 8 milliónál is több képpontnak és az egyedülálló Ultra Resolution Upscaling technológiának köszönhetően a lehető legjobb képminőségben lehet része. Minél jobb minőségűek az eredeti tartalmak, annál jobb képeket és felbontást élvezhet. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.

 • Engedje szabadon a Quad Core és a beépített Android erejét

  A Philips Quad Core processzor és az Android erejének találkozása az izgalmas játékélmény érdekében. Ezen a szupergyors, hihetetlenül intuitív és szórakoztató Androidos TV-n kedvére navigálhat, indíthat el alkalmazásokat és játszhat le videókat.

 • Díjnyertes Micro Dimming Premium a briliáns kontraszt érdekében

  Díjnyertes Micro Dimming Premium a briliáns kontraszt érdekében

  A Micro Dimming Premium 6400 különböző zónában elemzi a képet, ezáltal a Direct LED háttérvilágítás minden egyes szegmensét vezérli és optimalizálja. Így Ön valósághű képet élvezhet a ragyogó fehérek és a hihetetlenül mély feketék kontrasztjával.

 • Széles dinamikatartomány, mely életre kelti a képeket

  Széles dinamikatartomány, mely életre kelti a képeket

  A széles dinamikatartomány (HDR) az eddigiekhez képest teljesen más vizuális élményt nyújt. A jelentősen nagyobb fényerővel és az összehasonlíthatatlan kontraszttal a szórakoztatás a szemünk előtt kel életre. Ez sokkal többet jelent a mélyebb feketéknél és a megnyerő színeknél. Gazdag új színek szélesebb palettája, amelyet eddig képtelenség volt visszaadni. Legyen része egy olyan vizuális élményben, mely úgy ejti rabul az érzékeit és ösztönzi az érzelmeit, mint még soha semmi.

 • Perfect Pixel Ultra HD az egyedülálló képminőség érdekében

  Perfect Pixel Ultra HD az egyedülálló képminőség érdekében

  Díjnyertes UHD Picture Quality technológiánk örökségére építve teljességgel új szintre emeltük a HD képminőséget. A Perfect Pixel Ultra HD rendszer speciális képfeldolgozó szoftvere a képet 4K Ultra HD felbontásúvá konvertálja. Így Ön a legmélyebb feketéket, a legfénylőbb fehéreket, illetve a legélénkebb színeket kapja mindig, természetes bőrtónusokkal. És mindez a legfolytonosabb, borotvaéles képminőséggel kel életre – mindig és minden forrásból.

 • Philips Double Ring technológia a gazdag és erőteljes mély hangok érdekében

  Philips Double Ring technológia a gazdag és erőteljes mély hangok érdekében

  A Philips Double Ring technológia lehetővé teszi a mélynyomókban a hangszórómembrán nagyobb mozgását, a több mozgás pedig még nagyobb erőt jelent! Ezáltal erős és gazdag mély hangot élvezhet akár egy vékony kialakítású TV-ből is.

 • Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  A Google Play áruház és a Philips App galéria túlszárnyalja a hagyományos TV-műsorokat: filmek, TV-műsorok, zenék, alkalmazások és játékok hatalmas online gyűjteményét nyújtja. A 16 GB-os bővíthető memória rengeteg helyet biztosít kedvenc tartalmai számára, továbbá lehetővé teszi még több alkalmazás telepítését.

 • Keskeny, alumínium csíptetős állványok a pehelykönnyű prémium megjelenés érdekében

  Minden remek műalkotásnak jár egy saját állvány. És mint minden remek műalkotást, az új Philips TV-jét is az őt megillető módon kell elhelyezni. A tervezői csapatunk által kifejezetten ehhez a típushoz kifejlesztett keskeny, alumínium csíptetős állványok a könnyedség és a karcsú kialakítás valódi megtestesítői e nagy teljesítményű TV sorozat esetében.

 • Halljon minden részletet a DTS Premium Sound segítségével

  A nagyszerű TV-hangszórók hatékony jelfeldolgozó rendszert igényelnek, amely megőrzi az eredeti hanganyag tisztaságát. A DTS Premium Suite pontosan olyan élményt nyújt a felhasználónak, amilyet elvár a csúcskategóriás hangfeldolgozástól: magával ragadó surround hangzás, telt és gazdag mély hangok, valamint kristálytiszta dialógusok, melyeket maximális hangerőn, szintingadozástól, szinthatárolástól és torzítástól mentesen élvezhet.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A Cloud Gaming kínálata a játékszolgáltatóktól függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • A Google Cast funkcionalitása a Google Cast Ready alkalmazásaitól és a készülékektől függ. A részletekért látogassa meg a Google Cast termékoldalt.
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • A Smart TV alkalmazás-kínálat TV-típusonként és országonként változik. További részletek: www.philips.com/smarttv.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • MultiRoom kliens és szervertámogatás kizárólag „Free-to-Air” digitális műsorokhoz.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: