4K Razor Slim TV, Android TV™ rendszerrel

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  4K Razor Slim TV, Android TV™ rendszerrel

  4K Razor Slim LED TV Android TV rendszerrel

  A Philips AmbiLux a megkoronázása mindannak, amit eddig az Ambilightról tudtunk. Lenyűgözve nézheti, amint a képernyő jelenetei a folytatólagosan kivetített színekkel és mozgással megelevenednek a falon. Ebben a világban minden nap élvezettel merül majd el. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

AmbiLux 4K Razor Slim TV, Android TV™ rendszerrel

164 cm-es (65"-es), 4K Ultra HD LED TV, Quad Core, 16 GB-os, bővíthető, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Hasonló termékek

4K Razor Slim LED TV Android TV rendszerrel

Ambilight kivetítéssel

 • Engedje szabadon a Quad Core és a beépített Android erejét

  A Philips Quad Core processzor és az Android erejének találkozása az izgalmas játékélmény érdekében. Ezen a szupergyors, hihetetlenül intuitív és szórakoztató Androidos TV-n kedvére navigálhat, indíthat el alkalmazásokat és játszhat le videókat.

 • 4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  Az Ultra HD TV felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak, és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetően még gyönyörűbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.

 • Pixel Precise Ultra HD: fedezze fel az élénk UHD képminőséget

  A 4K Ultra HD TV szépsége abban rejlik, hogy minden apró részletet képes érzékeltetni. A Philips Pixel Precise Ultra HD rendszer bármely bemeneti képet UHD felbontásban jelenít meg a képernyőn. Élvezze az egyenletes, ugyanakkor éles mozgóképeket, valamint az egyedülálló kontrasztot. Fedezze fel a mélyebb feketéket, a fehérebb fehéreket, az élénk színeket és a természetes bőrtónusokat – mindig és bármilyen forrásból.

 • Élvezze, ahogy az Ambilight a zene ütemét követi

  Élvezze, ahogy az Ambilight a zene ütemét követi

  A zenét és az Ambilight rendszert egymásnak teremtették. Mindegy, hogy streameli a zenét, USB eszközről játszik le egy zeneszámot, vagy egy zenei csatornát néz – az Ambilight pontosan követi a zene dinamikáját. Válasszon hangulatának megfelelően a változatos gyári beállítások közül, vagy használja a véletlenszerű parti-üzemmódot. Bulira fel!

 • Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  Google Play áruház és Philips App galéria: vizuális élmény a TV-n túl

  A Google Play áruház és a Philips App galéria túlszárnyalja a hagyományos TV-műsorokat: filmek, TV-műsorok, zenék, alkalmazások és játékok hatalmas online gyűjteményét nyújtja. A 16 GB-os bővíthető memória rengeteg helyet biztosít kedvenc tartalmai számára, továbbá lehetővé teszi még több alkalmazás telepítését.

 • Fedezzen fel tévénézési stílusának megfelelő új tartalmat

  Fedezzen fel tévénézési stílusának megfelelő új tartalmat

  A Philips Smart TV és az Android rendszer személyre szabott ajánlatokat nyújt Önnek, így minimális erőfeszítéssel keresheti meg a kívánt tartalmat. Valamilyen konkrét dolgot keres? A (Google által biztosított) nagy teljesítményű kereső funkció segít Önnek konkrét TV-műsorok, filmek, színészek, vagy alkalmazások és játékok megkeresésében.

 • Ambilight kivetítés: Mozgás, amely mozgásban tartja Önt

  Bizonyos filmek izgalomban tartják Önt, de az Ambilight kivetítés ezt teljesen új szintre emeli. A TV körül mozgó fényudvar folytatólagosan a készülék mögötti falra vetíti azt, ami a képernyőn van. A precíziós technológia egyensúlyba hozza a kiváló tisztaságot, az élénk színt és a fantasztikus kontrasztot, hogy igazán egyedi, magával ragadó élményt teremtsen.

 • Alkalmazza nappalijában az Ambilight + hue rendszert

  Szereti az Ambilight által nyújtott élményt, és magasabb szintre akar lépni? Tegye élete részévé a hue-t. Az opcionális Ambilight + hue rendszer segítségével megtöltheti környezetét - és életét - az Ambilight nyújtotta varázzsal.

 • A legapróbb részletekig kidolgozva: TV a teljesítményének megfelelő megjelenéssel

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Azért döntöttünk a finom, kidolgozott színek és felületek, valamint az eredeti, minőségi anyagok alkalmazása mellett, hogy TV-ink kialakítása tökéletesen illeszkedjen otthona hangulatához.

 • A Bladewire állvány könnyedséget biztosít

  Tervezőink gondosan kidolgozták az új AmbiLux minden részletét, egészen a talpig. A kiváló minőségű polírozott krómból készült divatos állvány épp olyan kifinomult és eredeti, mint a TV, amelyet tart.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • A Google Cast funkcionalitása a Google Cast Ready alkalmazásaitól és a készülékektől függ. A részletekért látogassa meg a Google Cast termékoldalt.
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • A Smart TV alkalmazás-kínálat TV-típusonként és országonként változik. További részletek: www.philips.com/smarttv.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: