WeCall Bluetooth konferencia-hangszóró

  WeCall Bluetooth konferencia-hangszóró

  Indítson tiszta hangminőségű konferenciahívásokat bárhol

  A hordozható Philips WeCall készülékkel bárhol indíthat konferenciahívásokat. A zökkenőmentes beszélgetés érdekében 4 mikrofonnal, továbbfejlesztett visszhangkioltás funkcióval rendelkezik, miközben a LED jelzőfények és a Bluetooth® csatlakoztathatóság a legnagyobb kényelmet biztosítja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

WeCall Bluetooth konferencia-hangszóró

Bluetooth® és USB, Kiváló hangzás, Beépített akkumulátor, iPhone-hoz AECS7000/00 Hasonló termékek

Indítson tiszta hangminőségű konferenciahívásokat bárhol

mintha csak személyesen beszélgetne

 • Négy mikrofon a 360 fokos hangérzékeléshez

  Négy mikrofon a 360 fokos hangérzékeléshez

  A négy, körkörös iránykarakterisztikájú mikrofon 360-an fokos hangérzékelést biztosít akár 5 méteres távolságból is. Tiszta és természetes kommunikációt tesznek lehetővé anélkül, hogy hangosabban kellene beszélnie, vagy oda kellene hajolnia a hangszóróhoz - még a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is.

 • Egyszerűen csatlakoztatható Bluetooth®-kompatibilis okostelefonokhoz és laptopokhoz

  Egyszerűen csatlakoztatható Bluetooth®-kompatibilis okostelefonokhoz és laptopokhoz

  Az automatikus párosítás funkció segítségével gondtalan csatlakoztathatóság iPhone-nal és bármilyen Bluetooth-kompatibilis okostelefonnal, számítógéppel és laptoppal vezeték nélkül, akár 10 méteres hatótávolságon belül.

 • Ingyenes WeCall alkalmazás a gyors és intuitív konferenciahívásokért

  Ingyenes WeCall alkalmazás a gyors és intuitív konferenciahívásokért

  A praktikus Philips WeCall alkalmazás kezeli a konferenciahívások számait és közvetlenül a naptárából kiemeli a hozzáférési kódokat, így csupán egy gombnyomás a tárcsázás és a hívásokhoz való hozzáférés.

 • Akár 8 órányi akkumulátor-működési idő és USB kábeles töltés

  Akár 8 órányi akkumulátor-működési idő és USB kábeles töltés

  Akár 8 órányi akkumulátor-működési idő hívások esetén, és akár 200 óra készenléti állapotban. A tartozék USB kábel egyszerű és kényelmes töltést biztosít.

 • Továbbfejlesztett zajkioltás a tiszta hangzásért

  Továbbfejlesztett zajkioltás négy, körkörös iránykarakterisztikájú, a hangszóró körül elhelyezkedő mikrofonnal. Ez lehetővé teszi, hogy többen csatlakozzanak a beszélgetéshez, és biztosítja, hogy a beszélők hangja a lehető legtisztábban hallható legyen. A zajmentes beszélgetés érdekében gondoskodik mind az időben állandó, mind a változó zajok elnyomásáról.

 • Továbbfejlesztett visszhangelnyomás a zavartalan beszélgetésekért

  Nagyon gyors és továbbfejlesztett visszhangelnyomás forradalmi kihangosítási technológiát alkalmaz a hangszórótól néhány méterre történő teljes duplex beszélgetésekhez. Egy adaptív algoritmus kiszűri a visszhangokat, és megakadályozza a hangszórótól a mikrofon irányába való visszacsatolás okozta gerjedést, ami különösen ideálissá teszi a kedvezőtlen akusztikai körülmények és visszhangos termek, mint pl. kevés bútort tartalmazó szobák esetében is.

 • A nagy teljesítményű hangszóróval jól hallhatók a beszélgetések és a zene

  2 hüvelykes, nagy érzékenységű, alacsony torzítású neodímium mágneses hangszóró speciális kialakítású alacsony profilú tölcsérrel, széles frekvenciatartománnyal és széles szórású irányhatással. A helyiségben körbesétálva a beszéd minősége bármely pontból ugyanolyan marad. Zenelejátszásra is tökéletes.

 • Az USB csatlakoztathatóságnak köszönhetően laptopokról is indíthat hívásokat

  Az USB csatlakoztathatóság lehetővé teszi, hogy hívásokat indíthasson „Plug and Play” funkcionalitással és automatikus készülékfelismeréssel rendelkező laptopjáról.

 • Vékony és kompakt kivitel a kiváló hordozhatóságért

  A vékony és hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy magával vigye a konferencia-hangszórót, ahová csak kívánja. Egyszerűen berakható a laptop táskájába - ott használhatja, ahol kedve tartja: otthonában, egy hotelszobában, vagy egy üzleti partner meglátogatása során.

 • A vékony és könnyű utazótokkal bárhova magával viheti

  A masszív, mégis ultrakönnyű utazótok elegáns és funkcionális kialakítása nem csupán professzionális megjelenést, de magas fokú védelmet is nyújt a hangszóró számára utazás közben.

Összes specifikációt mutat
 • A Philips nem vállal felelősséget az InRange használata alatt esetlegesen ellopott értéktárgyakért.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: