1
Otthoni audió

Időjárás-előrejelző ébresztőóra

  Időjárás-előrejelző ébresztőóra

  Személyes időjárás-előrejelző

  Kezdje jól a napját - minden nap! A kompakt AJ290-ben rádióvezérlésű óra és többszínű jelzőfénnyel ellátott grafikus időjárás-előrejelző ikonok találhatók. A megbízható időjárás-előrejelző arról is gondoskodik, hogy Ön pontos legyen - mindig.

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Személyes időjárás-előrejelző

Kezdje jól a napját - minden nap! A kompakt AJ290-ben rádióvezérlésű óra és többszínű jelzőfénnyel ellátott grafikus időjárás-előrejelző ikonok találhatók. A megbízható időjárás-előrejelző arról is gondoskodik, hogy Ön pontos legyen - mindig.

Sajnos ez a termék már nem elérhető

Személyes időjárás-előrejelző

vezeték nélküli kültéri hőmérséklet-érzékelővel

 • Többszínű időjárásjelző fény

  Többszínű időjárásjelző fény

  Többszínű időjárásjelző fény különféle színekben gyullad fel, az időjárási viszonyoktól függően. Napos időben narancssárga, felhős időben kék, esős napokon pedig lila, így Ön még az órás rádiótól távol is képet kaphat az aktuális időjárásról.

 • Külső/belső hőmérséklet kijelzése

  Külső/belső hőmérséklet kijelzése

  Időjárás-előrejelzés egyetlen gombnyomásra. A Philips órás rádió tájékoztatja az aktuális hőmérsékleti értékekről. Az intelligens hőmérséklet-érzékelő kijelzi a külső hőmérsékletet - amikor csak kíváncsi rá.

 • A beépített légnedvességmérő kijelzi a beltéri páratartalmat

  A beépített légnedvességmérő kijelzi a beltéri páratartalmat

  A Philips órás rádió tájékoztatja a páratartalommal kapcsolatos legfrissebb adatokról. Az intelligens érzékelő kijelzi a belső páratartalmat - amikor csak kíváncsi rá.

 • Kettős ébresztési idő

  Kettős ébresztési idő

  A Philips audiorendszer két beállítható ébresztési idővel rendelkezik. Állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

 • Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  A háttérvilágítással ellátott LCD-kijelző jól olvasható és könnyen kezelhető gyenge fényviszonyok mellett is, és egyértelmű adatokat jelenít meg egyetlen szempillantás alatt.

 • Ismétlő ébresztő

  Ismétlő ébresztő

  A Philips órás rádió szundítási funkciója méri a visszaalvási periódusokat. Ha szól az ébresztő, de még szeretne egy kicsit aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Kilenc perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni. Az Ébresztés ismétlése gombot az ébresztés végleges kikapcsolásáig kilenc percenként akárhányszor megnyomhatja.

 • Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  A karcsú és sokoldalú kivitelezés tökéletes kombinációjaként a Philips audiorendszerek beleolvadnak otthona kialakításába. Az audiorendszer alapzata egy állvány, így a rendszer biztonságosan és tetszetősen elhelyezhető bármilyen polcon. A fali rögzítés ugyanazt a rugalmasságot biztosítja az Ön számára, mint a szabadon álló állvány.

 • Állítható élességű kijelző

  Az állítható élességű kijelző lehetővé teszi a kijelző testre szabását.

 • Az Ébresztési idő kijelzése mutatja az ébresztési időpontot

  Az Ébresztési idő kijelzése egyszerre mutatja a pontos időt és azt az időpontot, amikor az ébresztő jelezni fog. Az állandó kijelzés szükségtelenné teszi, hogy gombnyomással ellenőrizze, vajon be van-e állítva az ébresztőóra, és mikor fog szólni. Az Ébresztési idő kijelzése folyamatosan biztosítja Önt arról, hogy az ébresztőóra helyesen van beállítva, és a kívánt időpontban fogja felkelteni Önt.

 • Gyengéd ébresztés

  Az ébresztőhang frekvenciája fokozatosan emelkedik, gyengéden ébresztve fel Önt álmából. Az ébresztési időpontot követő első 30 másodpercben az ébresztőhang csak egyszer szólal meg. Amennyiben nem kapcsolja ki, a következő 30 másodpercben már kettő, majd fél percenként egyel több ébresztőhang hallható. Két perc után, az ébresztőhang folyamatossá válik. Kezdje a napját kellemesen!

 • Digitális rádióvezérelt óra az idő pontos beállításához

  A rádióvezérelt óra automatikusan szinkronba áll a helyi rádióadással sugárzott pontos idővel, így soha nem kell aggódnia a pontosság miatt, és nem kell az órát állítania. Az azonnali pontos idő napi rendszerességgel biztosított, vagy amikor az óra be van kapcsolva. Biztos lehet benne, hogy minden találkozójára másodpercnyi pontossággal érkezik!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: