1

Digitális hangolású órás rádió

  -{discount-percentage}%

  Digitális hangolású órás rádió

  Töltse mobiltelefonját alvás közben

  A Philips órás rádió nem csupán kedvenc rádióadójával ébreszti Önt, de fel is tölti mobiltelefonját, miközben Ön alszik. Kettős ébresztés, hétköznapi és hétvégi beállításokkal, és nagy LCD-kijelző a könnyű olvashatósághoz. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Töltse mobiltelefonját alvás közben

A Philips órás rádió nem csupán kedvenc rádióadójával ébreszti Önt, de fel is tölti mobiltelefonját, miközben Ön alszik. Kettős ébresztés, hétköznapi és hétvégi beállításokkal, és nagy LCD-kijelző a könnyű olvashatósághoz. Összes előny megtekintése

Sajnos ez a termék már nem elérhető

Digitális hangolású órás rádió

Mobiltelefon/USB-eszköz töltése AJ4200/12 Hasonló termékek

Töltse mobiltelefonját alvás közben

 • Ébredjen kedvenc rádióműsorára vagy sípoló hangra!

  Ébredjen kedvenc rádióműsorára vagy sípoló hangra!

  Ébredjen kedvenc rádióállomására, vagy egy hangjelzésre. Egyszerűen állítsa be az ébresztést Philips órás rádióján, hogy azzal a rádióállomással ébredjen, amelyet a legutóbb hallgatott, vagy válassza a hangjelzéses ébresztési módot. Amikor eljön a felkelés ideje, a Philips órás rádió automatikusan bekapcsolja a rádiót, vagy megszólaltatja az ébresztési hangot.

 • Digitális hangolás és programozott állomások a még nagyobb kényelemért

  Digitális hangolás és programozott állomások a még nagyobb kényelemért

  Egyszerűen hangoljon egy rádióállomásra, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Beépített rekesz a csatlakozóvégek tárolásához

  Beépített rekesz a csatlakozóvégek tárolásához

  A töltő csatlakozóvégeinek biztonságos és praktikus tárolást nyújtó beépített rekesz biztosítja a megfelelő használatot a következő alkalommal is. A töltő a különböző mobiltelefonok érdekében a kis és nagy méretű csatlakozóvégek mellett egy mini-USB eszközökhöz való csatlakozóval is el van látva.

 • Töltse egyszerre mobiltelefonját és USB eszközét

  Töltse egyszerre mobiltelefonját és USB eszközét

  A termék akár 2 készülék egyidejű töltésére is képes. Egyszerűen csatlakoztassa mobiltelefonját egy másik USB eszközzel együtt, vagy kettőt bármelyikből, mielőtt éjszakára bekapcsolná, hogy reggel úgy ébredjen, hogy készülékei tökéletesen fel vannak töltve.

 • Támogatja a legtöbb mobiltelefon-márkát és USB eszközt

  Támogatja a legtöbb mobiltelefon-márkát és USB eszközt

  A termék egyidejűleg akár egy mobiltelefon és egy USB eszköz töltésére is képes, miközben Ön alszik. Ez a funkció nagyfokú kényelmet biztosít az Ön számára, nem is említve a legtöbb mobiltelefon-márkával való kompatibilitást.

 • A dátum és a hét napjainak kijelzése

  A dátum és a hét napjainak kijelzése

  Elég egy pillantás az LCD kijelzőre a dátum és a hét napjainak leolvasásához

 • Hétköznapi/hétvégi ébresztés beállítás életstílusának megfelelően

  Hétköznapi/hétvégi ébresztés beállítás életstílusának megfelelően

  Ez a modern életstílust tükröző kialakítású órás rádió kettős ébresztési funkcióval rendelkezik, melynek segítségével eltérő ébresztési időpontokat állíthat be a hétköznapokra és a hétvégére, vagy párok eltérő ébresztési idejét is beállíthatja. Az ébresztési beállítások megegyező ébresztési időkkel szerkeszthetők egész hétre, hétfőtől péntekig. Vagy beállíthatja a korai ébresztést hétköznapokon hétfőtől péntekig, míg szombaton és vasárnap bátran lustálkodhat. Bármelyiket is választja, ez a kényelmes funkció megkíméli attól, hogy minden este más ébresztési időt kelljen beállítania.

 • Nagy méretű LCD kijelző a jó láthatóságért

  Nagy méretű LCD kijelző a jó láthatóságért

  A nagy kijelzőnek köszönhetően még távolról is könnyen olvashatóak a képernyőn megjelenített tartalmak, mint pl. az idő, a dátum és az ébresztés ideje. A készülék ideális választás az idősebbek és a gyengénlátók számára.

 • Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Jobban indul a napja, ha a fokozatosan növekvő hangerejű ébresztő kellemes hangjára ébred. Az előre beállított hangerejű hagyományos ébresztők vagy túl halkak az ébresztéshez, vagy fülsüketítő hangerővel ráznak ki az ágyból. Ébredjen inkább kedvenc zenéjére, a jól megszokott rádióállomásra vagy az ébresztő jelzésére. A Kíméletes ébresztő hangereje a csöndestől az egészen magasig fokozatosan emelkedik, így biztos lehet abban, hogy kíméletes ébresztésben lesz része.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: