Órás rádió

  Órás rádió

  Stílusos órás rádió hangüzenettel

  Intelligens társ a Lifestyle sorozatból, melynek segítségével hangüzeneteket rögzíthet családtagjai számára a megfelelő postafiókba. Az asztali vagy falra szerelhető Philips órás rádió órával és rádióval, valamint fényképek diavetítési funkciójával rendelkezik.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Stílusos órás rádió hangüzenettel

és színes kijelzővel

 • FM digitális hangolás az előreprogramozott adókra

  FM digitális hangolás az előreprogramozott adókra

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket nyújt a Philips lejátszóján található zenei gyűjteménye mellett. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Jobban indul a napja, ha a fokozatosan növekvő hangerejű ébresztő kellemes hangjára ébred. Az előre beállított hangerejű hagyományos ébresztők vagy túl halkak az ébresztéshez, vagy fülsüketítő hangerővel ráznak ki az ágyból. Ébredjen inkább kedvenc zenéjére, a jól megszokott rádióállomásra vagy az ébresztő jelzésére. A Kíméletes ébresztő hangereje a csöndestől az egészen magasig fokozatosan emelkedik, így biztos lehet abban, hogy kíméletes ébresztésben lesz része.

 • Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  A karcsú és sokoldalú kivitelezés tökéletes kombinációjaként a Philips audiorendszerek beleolvadnak lakóterébe. Az audiorendszer alapzata egy állvány, így a rendszer biztonságosan és tetszetősen elhelyezhető bármilyen polcon. A fali rögzítés ugyanazt a rugalmasságot biztosítja az Ön számára, mint a szabadon álló állvány.

 • Bármely számítógéphez egyszerűen csatlakoztatható szabványos USB-port segítségével

  Az egér bármely számítógéphez csatlakoztatható szabványos USB-port segítségével.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: