Órás rádió

  Órás rádió

  Ébredjen szerettei fotójával!

  Tegye örömtelibbé mindennapjait egy Önnek kedves fotóval vagy kedvenc dalával! 7”-es színes kijelzős Philips órás rádió és praktikus USB és SD kártyanyílás – jól indul a nap!

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ébredjen szerettei fotójával!

 • 7"-es színes kijelző – az óra, a rádió és a naptár egyszerű megtekintése

  7"-es színes kijelző – az óra, a rádió és a naptár egyszerű megtekintése

  A Philips órás rádió nagy kijelzőjének köszönhetően még távolról is könnyen olvashatóak a képernyőn megjelenített tartalmak, mint pl. az idő, a dátum és az ébresztés ideje. A készülék ideális választás az idősebbek és a gyengénlátók számára.

 • Természetes hangokra ébredve frissen kezdheti a napot

  Természetes hangokra ébredve frissen kezdheti a napot

  Több ébresztőóra rendelkezik különböző ébresztési lehetőségekkel. Ezzel a Philips órás rádióval lehetősége van a rádiós, vagy a hagyományos hangjelzéses ébresztés között választani. Ez a rádiós óra minden kívánságát teljesíti: ha kívánja, reggelente egy állandó hangjelzésre ébredhet, míg esténként kedvenc zenéjére aludhat el.

 • Az előre feltöltött nyugtató zene mellett könnyű elaludni

  Az előre feltöltött nyugtató zene mellett könnyű elaludni

  Pihenjen, vagy merüljön álomba a nyugtató hangok mellett. A Philips órás rádió több beépített nyugtató zenével van ellátva. Önnek csupán választania kell, hogy az esőcseppek, az óceán hullámai, és más nyugtató zenék közül, hogy pihenése közben melyiket kívánja hallgatni.

 • Zene vagy rádióműsor fényképnézegetés közben

  Zene vagy rádióműsor fényképnézegetés közben

  Élvezze a fényképei által nyújtott örömöt miközben kedvenc zenéjét, vagy FM-rádióállomását hallgatja. Egyszerűen válassza ki a „Fényképnézegetés zenével” menüpontot, és mindkettőt együtt élvezheti. A Philips órás rádió rendelkezik USB csatlakozóval és SD-memóriakártya nyílással, így Önnek lehetősége van kedvenc MP3 és WMA zeneszámait lejátszani az órás rádión, miközben kedvenc digitális fényképeit nézegeti az LCD kijelzőn.

 • Kedvenc fotója vagy képe az ágy mellett

  Kedvenc fotója vagy képe az ágy mellett

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően akár az ágyából is könnyedén és kényelmesen megtekintheti digitális fényképeit az SD kártyaaljzatnak köszönhetően. Egyszerűen helyezze memóriakártyáját a Philips órás rádióba, és digitális fényképeit közvetlenül az eszközről tekintheti meg. Lehetősége van emlékei újraélésére családja és barátai társaságában, akár az ágya széléről is.

 • Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Jobban indul a napja, ha a fokozatosan növekvő hangerejű ébresztő kellemes hangjára ébred. Az előre beállított hangerejű hagyományos ébresztők vagy túl halkak az ébresztéshez, vagy fülsüketítő hangerővel ráznak ki az ágyból. Ébredjen inkább kedvenc zenéjére, a jól megszokott rádióállomásra vagy az ébresztő jelzésére. A Kíméletes ébresztő hangereje a csöndestől az egészen magasig fokozatosan emelkedik, így biztos lehet abban, hogy kíméletes ébresztésben lesz része.

 • FM digitális hangolás programhelyekkel

  FM digitális hangolás programhelyekkel

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Kettős ébresztési idő

  Kettős ébresztési idő

  A Philips audiorendszer két beállítható ébresztési idővel rendelkezik. Állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

 • USB és SD kártyanyílás a fényképekhez és a zenéhez

  USB és SD kártyanyílás a fényképekhez és a zenéhez

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően Ön könnyedén megismerheti a megnövelt mennyiségű tartalom által nyújtott kényelmet és szórakozást a USB és SD kártyanyílásoknak segítségével.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: