Fidelio

Philips Fidelio

A2 vezeték nélküli Hi-Fi receiver

  Philips Fidelio

  A2 vezeték nélküli Hi-Fi receiver

  Zenehallgatás Hi-Fi minőségben.Vezeték nélkül.

  A 100 W erősítésű Philips Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi receiver Hi-Fi zenét visz hangsugárzóihoz. Már Androidos vagy Apple hordozható készülékkel is böngészhet, streamelhet és lejátszást végezhet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio A2 vezeték nélküli Hi-Fi receiver

A Hi-Fi vez. nélk. rendszerré alakítása, 160 W-os, beépített erősítő, Digit. és analóg be, mélynyomó ki AW2000/10 Hasonló termékek

Zenehallgatás Hi-Fi minőségben.Vezeték nélkül.

A hangzás bűvöletében

 • Tökéletes kényelmet nyújtó egyszerű üzembe helyezés

  Tökéletes kényelmet nyújtó egyszerű üzembe helyezés

  Tökéletes kényelmet nyújtó könnyű üzembehelyezés. Egyszerűsített telepítés - „Plug & Play” termék

 • AirStudio+ Lite a zene vezérléséhez mobilkészülékéről

  AirStudio+ Lite a zene vezérléséhez mobilkészülékéről

  Az Apple App store és Google Play oldalakról elérhető alkalmazás automatikusan megkeresi a mobiltelefonokat és más kompatibilis készülékeket, amelyek az Ön otthoni Wi-Fi hálózatához csatlakoznak, és a megtalált készülékeket máris használhatja. Vezérelje a zenelejátszást, a hangerő- és hangszín-beállításokat, az online zeneszolgáltatást és az internetes rádióállomásokat bármely eszközről, lakása bármely pontjáról.

 • Élvezze az online zeneszolgáltatás világát

  Élvezze az online zeneszolgáltatás világát

  Az online zeneszolgáltatásokra feliratkozni a lehető legjobb döntés, ha zeneszámok széles választékához kíván hozzájutni, és meg akarja szerezni a legfrissebb dalokat. Internet-kapcsolatának köszönhetően bárhol, bármikor hozzájuthat a zenéhez. A Philips vezeték nélküli Hi-Fi-vel még csak a számítógépét sem kell bekapcsolnia az online zeneszolgáltatáshoz.

 • Hallgasson több ezer ingyenes internetes rádióállomást

  Hallgasson több ezer ingyenes internetes rádióállomást

  Lépést tarthat mindenféle zenével világszerte. Hangoljon a több mint 30 000 internetes rádióállomásra, és bővítse zenehallgatási lehetőségeit.

 • Beépített erősítő a legjobb hangminőség biztosításához

  Az erősítő egy belső csatlakozó áramkörrel be van építve a mélynyomó egységbe, ezért nincs szükség további kábelre a mélynyomó és az erősítő között. Az egység akusztikáját speciálisan úgy hangolták, hogy drámai hangélményt nyújtson. A basszus hangja mély és átütő, míg az erősítő tökéletesen megfelelő az ideális teljesítményszinthez.

 • 2 x 50 W RMS/ 100 W összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • A mélynyomó-kimenet alkalmas mélynyomó csatlakoztatásához, ha mélyebb basszust szeretne

  A vezeték nélküli Hi-Fi rendszer hátulján van egy kimenet, amelyhez mélynyomót csatlakoztathat, javítva ezzel a mélyhang-visszaadást.

Összes specifikációt mutat
 • A Napster csak Németországban és az Egyesült Királyságban érhető el.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: