Fidelio

Philips Fidelio

A3 vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzó

  Philips Fidelio

  A3 vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzó

  Zenehallgatás Hi-Fi minőségben.Vezeték nélkül.

  Hallgasson zenét vezeték nélkül, valósághű minőségben a Philips Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzóval. Streameljen zenét vezeték nélkül az erőteljes, magával ragadó hangzásvilágú 4 Hi-Fi hangszórón egy kompakt hangsugárzóból. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio A3 vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzó

Valósághű sztereó hangzás, 36 W-os, 4 Hi-Fi meghajtó, Analóg bemenet AW3000/10 Hasonló termékek

Zenehallgatás Hi-Fi minőségben.Vezeték nélkül.

A hangzás bűvöletében

 • AirStudio+ Lite a zene vezérléséhez mobilkészülékéről

  AirStudio+ Lite a zene vezérléséhez mobilkészülékéről

  Az Apple App store és Google Play oldalakról elérhető alkalmazás automatikusan megkeresi a mobiltelefonokat és más kompatibilis készülékeket, amelyek az Ön otthoni Wi-Fi hálózatához csatlakoznak, és a megtalált készülékeket máris használhatja. Vezérelje a zenelejátszást, a hangerő- és hangszín-beállításokat, az online zeneszolgáltatást és az internetes rádióállomásokat bármely eszközről, lakása bármely pontjáról.

 • Döntött hangszóró a szélesebb sztereó hangzásért

  Döntött hangszóró a szélesebb sztereó hangzásért

  A különleges, meghatározott szögben döntött, professzionális Hi-Fi hangszórók biztosítják a magával ragadó, leginkább kiterjesztett hangsugárzást. A hangszórók elhelyezkedése példátlanul dinamikus hangminőséget nyújt, bármelyik szobában tartózkodjék is Ön. Az egyedi kialakításnak köszönhetően pedig nemcsak a hangzás illeszkedik tökéletesen otthonába, de a látvány is.

 • Hangbemenet

  Hangbemenet

  Egy plusz vonalbemenet segítségével külső zenelejátszó készüléket csatlakoztathat a Philips rendszerbe a vezeték nélküli lehetőségen kívül. Egyszerűen csatlakoztassa a hangsugárzót bármilyen médialejátszó vonalkimenetére, audiokimenetére vagy fejhallgató-csatlakozójára - legyen az a készülék CD/DVD lejátszó, TV vagy MP3 lejátszó.

 • Autentikus hangzás 4 audiofil-szintű hangszóróból

  Autentikus hangzás 4 audiofil-szintű hangszóróból

  A hangszórórendszer két magashangszóróból és két Hi-Fi középtartományú hangszóróból áll. Ezek a minőségi alkotóelemek úgy helyezkednek el, hogy a lehető legdinamikusabb hangzást nyújtsák.

 • Élvezze az online zeneszolgáltatás világát

  Élvezze az online zeneszolgáltatás világát

  Az online zeneszolgáltatásokra feliratkozni a lehető legjobb döntés, ha zeneszámok széles választékához kíván hozzájutni, és meg akarja szerezni a legfrissebb dalokat. Internet-kapcsolatának köszönhetően bárhol, bármikor hozzájuthat a zenéhez. A Philips vezeték nélküli Hi-Fi-vel még csak a számítógépét sem kell bekapcsolnia az online zeneszolgáltatáshoz.

 • Hangoljon internetes rádióállomások ezreire

  Hangoljon internetes rádióállomások ezreire

  A Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi segítségével a világ több mint 30 000 online rádióállomásának műsorát élvezheti. Növelje zenei távlatait a rádióállomások műfaj vagy ország szerinti válogatásával, vagy válassza ki kedvenc állomásait a lenyűgözően hatalmas kínálatból. Mindez rendkívül egyszerű, hiszen minden Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi közvetlen elérési kóddal rendelkezik bármelyik állomáshoz.

 • Sokoldalú elhelyezhetőség - bármely otthonba beilleszthető

  Sokoldalú elhelyezhetőség - bármely otthonba beilleszthető

  A vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzót úgy tervezték, hogy bármely otthonba tökéletesen beilleszthető legyen. A felső alumínium burkolólemez a tartósságot és a fényesség érzetét sugározza, amit remekül kiegészít a finom textil hangszóró-borítás.

 • Gyors és könnyű beállítás

  Bárki beállíthatja a Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzókat – nem kell technikai szakértőnek lennie, hogy a dobozból kivéve 5 perc alatt működésre késszé tegye. Szeretnénk, ha Ön minél hamarabb élvezhetné Fidelio hangsugárzóit, ezért teszünk meg mindent, hogy Ön erőfeszítés nélkül hallgathasson zenét. A Fidelio rendszere egyértelmű és barátságos utasításokkal segít a beállítás során.

Összes specifikációt mutat
 • A Napster csak Németországban és az Egyesült Királyságban érhető el.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: