Hordozható CD-lejátszó

  Hordozható CD-lejátszó

  Jogproof kezelőfelület

  A mókás és élénk AX2506 kellemes, lekerekített formája és a lenyűgöző, áttetsző CD-ajtó kialakítása életet visz a zenehallgatásba útközben is. Élvezze a kihagyásmentes zenét bárhol, bármikor! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható CD-lejátszó

15 s-os EPS, CD, CD-R, CD-RW lejátszás AX2506/02 Hasonló termékek

Jogproof kezelőfelület

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • 45 másodperces ESP™

  Az Electronic Skip Protection (Elektronikus rázkódásvédelem) egy kényelmes funkció, amely segítségével akkor sem szakadozik a hang, ha CD lejátszóját kocogás, utazás közben ütés, rázkódás éri. Az Elektronikus rázkódásvédelem egy intelligens elektronikus puffert tartalmaz, amely automatikusan állítja a saját tartalmát és a letapogatás sebességét, így garantálva a zavartalan zenehallgatást.

 • CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

  A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre többször készíthető felvétel, ami többször újraírható, és csak kompatibilis audio CD lejátszókon játszható le.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: