1
Otthoni audió

CD Soundmachine

  CD Soundmachine

  JÁTSSZA LE. HANGOSAN. BÁRHOL

  A Philips AZ1 hihetetlen hangerőt biztosít, legyen szó rádió, iPhone/iPad/iPod, CD vagy bármely Bluetooth eszköz lejátszásáról. Az egyérintéses NFC párosításnak köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb a Bluetooth zenestreaming. A készülékhez mikrofont vagy gitárt is csatlakoztathat a maradéktalan élményért. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

JÁTSSZA LE. HANGOSAN. BÁRHOL

A Philips AZ1 hihetetlen hangerőt biztosít, legyen szó rádió, iPhone/iPad/iPod, CD vagy bármely Bluetooth eszköz lejátszásáról. Az egyérintéses NFC párosításnak köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb a Bluetooth zenestreaming. A készülékhez mikrofont vagy gitárt is csatlakoztathat a maradéktalan élményért. Összes előny megtekintése

Sajnos ez a termék már nem elérhető

CD Soundmachine

Bluetooth, iPod, iPhone és iPad készülékekhez, CD AZ1/12 Hasonló termékek

JÁTSSZA LE. HANGOSAN. BÁRHOL

Bluetooth vezeték nélküli zenestreaming

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Játsszon le zenét és töltse iPod/iPhone/iPad készülékét USB csatlakozón keresztül

  Játsszon le zenét és töltse iPod/iPhone/iPad készülékét USB csatlakozón keresztül

  A hangsugárzón USB csatlakozó található, amelyről kényelmesen töltheti iPod, iPhone vagy iPad készülékét. Egyszerűen csatlakoztassa Apple készülékét USB kábellel a hangsugárzó hátsó részéhez. Töltés közben zenét is lejátszhat az Apple készülékről.

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja egy gombnyomással. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzulás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, amely hatásosan kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít minden zenét.

 • MP3-CD, CD és CD-R/RW lejátszás

  MP3-CD, CD és CD-R/RW lejátszás

  Az MP3 az „MPEG-1 Audio Layer 3” kifejezést takarja. Az MP3 egy forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenei fájlok tized akkora méretre csökkenthetők, hangminőségük radikális romlása nélkül. Az MP3 vált a világhálón használt szabványos hangtömörítési formátummá, amely a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét teszi lehetővé.

 • FM digitális hangolás programhelyekkel

  FM digitális hangolás programhelyekkel

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Zenestreamelés Bluetooth™-kapcsolattal valamennyi okostelefonról

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű, vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • Egyérintéses Bluetooth-párosítás NFC-technológiával

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Mikrofon- és gitárbemenet szintvezérléssel

  Ezt a Philips hangrendszert különleges alkalmakkor, vagy akár egy hirtelen ötlettől vezérelve teljes értékű szórakoztató rendszerré változtathatja. A beépített mikrofon és gitárport segítségével bemutathatja tehetségét, szórakoztathatja a társaságot, beszédet mondhat vagy nyilvános bejelentést tehet. A mikrofon és a gitár használata alatt a különféle forrásokból származó zenének sem kell leállnia. Bármikor karaokézhat, vagy bemutathatja barátainak legújabb számait. A Philips ezerféle izgalmas élményt nyújt.

 • Hordszíj és strapabíró kivitel az egyszerűbb hordozhatóságért

  Csak tegye fel a hordszíjat, akassza a vállára, és már indulhat is. Méretéből adódóan az AZ1 ideális kísérő a légi utazásokon, így tudását akár a tengerentúlon is bemutathatja. Robusztus kivitelének köszönhetően elég jól bírja a strapát ahhoz, hogy minden bulin nagyszerű hangulatot teremtsen; ha átfordítja a vezérlőpanelt, akkor útközben sem kell tartania a készülék sérülésétől.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: