0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips Fidelio

  SkyQuake soundbar hangsugárzó

  B8/12
  Fidelio
  Fidelio

  Philips Fidelio SkyQuake soundbar hangsugárzó

  B8/12

  Egyedi csomag ajánlatunk Foglalja őket egy csomagba, és 1 terméket ingyen kap

  Vásárolja meg legnépszerűbb termékeinket csomagban kihagyhatatlan kedvezménnyel

  Csomag ára

  Kihagyás

  Válasszon a következők közül: Válasszon a következő termékek közül:

  Tartozékok hozzáadása

  SkyQuake soundbar hangsugárzó

  SkyQuake soundbar hangsugárzó

  - {discount-value}

  Összesen:

  Lépjen be egy új dimenzióba

  Fedezze fel a Dolby Atmos® 3D moziszerű hangélményt

  • 5.1.2 csatornás, vez. nélk. mélynyomó
  • Dolby Atmos®
  • Ambisound technológia
  • Bluetooth® aptX, AAC és NFC
  5.1.2 többcsatornás rendszer a valóban magával ragadó 3D, moziszerű hangélményért

  5.1.2 többcsatornás rendszer a valóban magával ragadó 3D, moziszerű hangélményért

  A Philips Fidelio B8 egy 5.1.2-es többcsatornás soundbar, összesen 18 hangszóróval (10 kimagaslóan érzékeny racetrack meghajtóval és 8 puha dóm magashangszóróval), így magával ragadó hangzást biztosít ez a karcsú kialakítású eszköz. A hagyományos 5.1-es rendszer mellé további két szabadalmaztatott, felfelé szóró hangsugárzót is hozzátettünk (mindkettő 2 racetrack meghajtót és 3 magashangszórót tartalmaz), melyek a mérnökök által kiszámított szögben sugározzák a hangot a mennyezet felé, a hangzás magassági dimenziójának előcsalogatása érdekében. A Dolby Atmos® és a Philips Ambisound technológiával rendelkező B8 hihetetlenül valósághű 3D hangzásélményt nyújt.

  A Dolby Atmos® a fej felett elhelyezkedő dimenzió új élményét nyújtja

  A Dolby Atmos® a fej felett elhelyezkedő dimenzió új élményét nyújtja

  A Dolby Atmos® a fej feletti hangzás dimenziójával gazdagítja az élményt – a magasság új típusú érzékelésével, aminek köszönhetően az események középpontjában érezheti magát. A Full 3D audió atmoszférája valósághűen adja vissza a fej felett mozgó tárgyak hangját, lenyűgöző tisztasággal, részletgazdagsággal és mélységgel, mindent reprodukálva, a csendes párbeszédektől a pörgős akciójelenetekig. Mindez egyesül egy valóban izgalmas házimozi-hangzásban, amely érzékeit izgalomban tartva minden eddiginél erőteljesebben magával ragadja.

  Ambisound technológia a széles surround hangzásélményért

  Ambisound technológia a széles surround hangzásélményért

  A Philips saját Ambisound technológiája körülölelő többcsatornás surround hangzást biztosít, hihetetlen hangteret nyújtva. Ez az 5.1-es hangzás, amely nélkülözi az elhelyezés, helyiségméret és bonyolult beállítás megkötéseit, nem igényli a sok hangsugárzót, és zavaró kábelrengeteget sem eredményez a szobában. Az Ambisound 5.1-es panorámahangzást tesz lehetővé egyetlen, vékony soundbar segítségével oly módon, hogy három kulcsfontosságú tényezőt egyesít magában: pszichoakusztika, array-feldolgozás és pontos szögben beállított meghajtó.

  A speciálisan tervezett center csatorna valódi tiszta hangzást biztosít

  A speciálisan tervezett center csatorna valódi tiszta hangzást biztosít

  A legtöbb soundbar esetében a center csatornát lekeverik 2.1 csatornára, ezért a hangok nem nagyon tiszták. A Philips Fidelio B8 két külön speciális meghajtóval rendelkezik a center csatornához; ezeknek saját erősítőik vannak, és eltérően feldolgozott hangjelet továbbítanak a filmekben, TV-műsorokban és hírekben hallható párbeszédek még pontosabb és kristálytiszta hangzása érdekében.

  A prémium minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta magas hangokat produkálnak

  A prémium minőségű puha dóm magashangszórók kristálytiszta magas hangokat produkálnak

  A prémium minőségű, puha dóm magashangszórók kivételesen tiszta és torzításmentes magas frekvenciájú hangot sugároznak. Tiszta magas hangokat produkálnak, szélesebb terítéssel. A Philips Fidelio B8 oldalsó iker magashangszórói 45 fokos szögben helyezkednek el, és oldalirányba küldik a hangot, ezáltal a magas frekvenciák számára is megnövelve a hangteret. Az elöl elhelyezkedő meghajtók, a döntött magashangszórók és az Ambisound jelfeldolgozó technológia kombinációjának köszönhetően a B8 gazdag és széles hanghatást nyújt.

  Bármelyik TV-hez illeszkedő, keskeny és prémium minőségű kialakítás

  Bármelyik TV-hez illeszkedő, keskeny és prémium minőségű kialakítás

  Elegáns kialakításával, a prémium minőségű anyagokkal és megmunkálással az áramvonalas Philips Fidelio B8 jól illeszkedik minden házimozi-környezetbe. A készülék eredeti alapanyagokból készül: a ház egy egyedi tervezésű, egy darabból álló felső részből és elülső fémrácsból áll, továbbá gyémánt-csiszolású alumínium gombjai vannak, ami az egység érzetét kelti. Mindössze 52 mm-es vastagságával a soundbar könnyen elfér a TV-képernyők alatt, ezzel stílusosan és univerzálisan alkalmazható szórakoztató rendszerekhez, és jól illik a nappali szobákba.

  HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  A HDMI 4K2K magába foglalja a HDMI 1.4 szabványt. Ez további támogatást nyújt az Ultra HD (UHD) felbontású videotartalomhoz. Ez jelenleg a 4K-ra utal, ami maximálisan 4096 képpont széles és 2160 képpont magas, vagyis a felbontást tekintve a normál 1080p HD kijelző méretének a négyszerese. A kifejezés egy valamivel alacsonyabb 4K felbontást is magába foglal, amely 3840 képpont széles és 2160 képpont magas. A HDMI 1.4 mindkét formátumot támogatja. A 4K kijelzők a csúcskategóriás házimozi-rendszereket a valódi mozik szintjére emelik. Annak érdekében, hogy a hangsugárzók már a jövő vívmányaihoz is alkalmazkodjanak, a szabványt a 4K TV fejlődéséhez igazítottuk.

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

  220 W-os, nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomó a mély és dübörgő basszushoz

  A Philips Fidelio B8 egy 220 W-os, nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik, mely egy 8"-es, lefelé sugárzó meghajtóval van ellátva a mély és dübörgő basszus érdekében. A dóm alakú alsó reflektor nemcsak a tompító hatást csökkenti, ha a mélynyomó a szőnyegen áll, hanem erősebb és mélyebb basszust tesz lehetővé, mivel alacsony frekvenciájú hanghullámokat sugároz, 360 fokban egyformán. Így a mély basszus hangok egyenletesen veszik körül Önt, bárhol is helyezi el a vezeték nélküli mélynyomót a szobában.

  A Dolby Surround 3D-s hangzást teremt a csatornaalapú tartalmakból

  A natív 2.0, 5.1 és 7.1 csatornás tartalmat Dolby Atmos® élménnyé felkeverve a Dolby Surround felkeverő új életre kelti a hagyományos csatornaalapú surround hangsávokat. A korábbi, időtartományban működő szélessávú felkeverési technológiákkal ellentétben a Dolby Surround felkeverő a frekvenciatartományban dolgozik; egyenként kezeli a frekvenciasávokat, és a precízen elhelyezett audioelemekkel térbeli jelenlétet nyújtó surround hangzást biztosít. Így tehát mindig magával ragadó 3D élményben lehet része, ha nem is áll rendelkezésre Dolby Atmos® hangsáv.

  Dolby TrueHD és DTS a Hi-Fi minőségű surround hangzásért

  Váltson digitálisra, és hozza ki a lehető legtöbbet zenéjéből és filmjeiből. A Dolby TrueHD és a DTS Digital Surround technológia a legkiválóbb hangzást nyújtja, amely gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a stúdiókban készült mesterfelvételekétől, így amit hall, az pontosan megfelel a hangmérnökök szándékának. A Dolby TrueHD és a DTS Digital Surround technológia még nagyszerűbb szórakozást tesz lehetővé a hihetetlen házimozi-hangzással.

  Csatlakoztatás a 2 db HDMI bemenethez a legjobb Atmos® élmény érdekében

  A HDMI csatlakozók alapvető szerepet játszanak abban, hogy Ön a legjobb Dolby Atmos® élményt és TV-képminőséget kapja. A Philips Fidelio B8 két HDMI bemenettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy videoforrásokat, pl. Blu-ray lejátszókat és játékkonzolokat közvetlenül a soundbarhoz csatlakoztasson. A B8 egyetlen HDMI ARC kimeneten keresztül csatlakozik a TV-hez, így fokozott egyszerűséget és könnyebb használhatóságot biztosít.

  Műszaki adatok

  • Hang

   RMS összteljesítmény, 10% THD mellett
   400  W
   Hangsugárzó kimeneti teljesítménye
   180 W (9 x 20 W)
   Mélynyomó kimeneti teljesítménye
   220 W
   Hangrendszer
   • Dolby Atmos
   • Dolby True HD
   • Dolby Digital Plus
   • Dolby Digital
   • Dolby Surround
   • DTS Digital Surround
   Hangzásjavítás
   • Ambisound
   • Smart Sound
   • Film
   • Zene
   • Hang
   • Magas/mély hangszínszabályzó
   • Audioszinkron
   • Automatikus hangerő-kiegyenlítő
  • Hangszórók

   Egy soundbar meghajtói
   Összesen 18 meghajtó
   Alacsony rétegű hangszórók
   • 2 meghajtó (center csatorna)
   • 2 meghajtó (elülső L/R)
   • 2 meghajtó (surround L/R)
   • 2 puha dóm magashangszóró (surround)
   Felfelé sugárzó hangszórók
   • L: 2 meghajtó + 3 puha dóm magashangszóró
   • R: 2 meghajtó + 3 puha dóm magashangszóró
   Soundbar frekvenciatartománya
   190 - 20 000  Hz
   Soundbar impedanciája
   8  ohm
   Mélynyomó meghajtó
   1 db 8"-es hangszóró
   Mélynyomó típusa
   • Vezeték nélküli mélynyomó
   • Bass Reflex rendszer
   Mélynyomó frekvenciatartománya
   40 - 190  Hz
   Mélynyomó impedanciája
   3  ohm
  • Csatlakoztathatóság

   Hátoldali csatlakozók
   • 1-es HDMI bemenet
   • 2-es HDMI bemenet
   • HDMI 1.4 kimenet (ARC)
   • Digitális optikai bemenet
   • Digitális koaxiális bemenet
   • Audiobemenet, 3,5 mm-es csatlakozó
   • USB audio (5 V, 500 mA DC)
   Integrált csatlakozások
   • NFC
   • Bluetooth
   Vezeték nélküli kapcsolat
   Bluetooth® APT-X és AAC
  • Kényelem

   Digitális óra kijelző
   Igen
   HDMI funkciók
   • Támogatja a 4K áthurkolást (30 kép/s)
   • Audió visszirányú csatorna (ARC)
   • A tartalom típusa
   EasyLink (HDMI-CEC)
   • Audió visszirányú csatorna
   • Távvezérlő-áthurkolás
   • Automatikus audiobemenet-hozzárendelés
   USB lejátszás
   Audio (MP3)
  • Tápellátás

   Főegység tápellátása
   • DC 19 V, 4,73 A
   • 100-240 V AC, 50/60 Hz
   A mélynyomó áramellátása
   220-240 V AC, 50/60 Hz
   Fogyasztás készenléti üzemmódban
   < 0,5 W
  • Kialakítás

   Falra szerelhető
   Igen
  • Tartozékok

   Mellékelt tartozékok
   • Távvezérlő
   • 2 db AAA elem
   • AC/DC adapter a soundbarhoz
   • Hálózati tápkábel (2 db)
   • HDMI kábel
   • USB adapter
   • Fali tartó (2 db)
   • Nyomtatott útmutató a falra szereléshez
   • Gyors üzembe helyezési útmutató
   • Biztonsági és jogi tájékoztató
   • Védjegyeket feltüntető lap
   • Nemzetközi garancialevél
  • Méretek

   Főegység (sz x ma x mé)
   1058 x 52 x 120  mm
   Mélynyomó (sz x ma x mé)
   240 x 510 x 302  mm
  • Termék méretei

   Mélység
   12  cm
   Magasság
   5,2  cm
   Tömeg
   12,08  kg
   Szélesség
   105,8  cm
  • Méret csomagolással együtt

   EAN
   48 95185 62344 3
   Tartozékok száma
   1
   Csomagolás típusa
   Karton
   Polcra helyezési mód
   Fektetve
   Mélység
   29,5  cm
   Magasság
   47  cm
   Szélesség
   112  cm
   Nettó tömeg
   12,55  kg
   Táratömeg
   3,65  kg
   Bruttó tömeg
   16,2  kg
  • Külső kartondoboz

   EAN
   48 95185 62344 3
   Fogyasztói csomagolások száma
   1
   Magasság
   47,9  cm
   Hosszúság
   112,6  cm
   Szélesség
   29,9  cm
   Nettó tömeg
   12,55  kg
   Táratömeg
   4,55  kg
   Bruttó tömeg
   17,1  kg

  Mit tartalmaz a doboz?

  A doboz egyéb tartalma

  • Távvezérlő
  • 2 db AAA elem
  • AC/DC adapter a soundbarhoz
  • Hálózati tápkábel (2 db)
  • HDMI kábel
  • USB adapter
  • Fali tartó (2 db)
  • Nyomtatott útmutató a falra szereléshez
  • Gyors üzembe helyezési útmutató
  • Biztonsági és jogi tájékoztató
  • Védjegyeket feltüntető lap
  • Nemzetközi garancialevél

  Ajánlott termékek

  Legutóbb megtekintett termékek

  Értékelések

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.