Blu-ray lemezlejátszó

  Blu-ray lemezlejátszó

  Csatlakozzon vezeték nélkül a prémium online szórakozáshoz

  Engedje, hogy Önt is elkápráztassa a 3D Blu-ray, mely a mozizás új dimenzióját viszi otthonába! Élvezze kényelmesen a legjobb internetes tartalmakat TV-jén, a gyors beépített WiFi segítségével. A DivX Plus HD pedig sokkal több lejátszást biztosít Önnek, mint korábban bármikor. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 42 999 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Blu-ray lemezlejátszó

3D Blu-ray lemez lejátszás, Miracast™, DivX Plus HD, Beépített Wi-Fi BDP5700/12 Hasonló termékek

Csatlakozzon vezeték nélkül a prémium online szórakozáshoz

a Miracast™ funkcióval

 • Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez

  Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez

  A Full HD 3D a mélység illúzióját kelti a realisztikus mozinézési élmény eléréséhez otthonában. A bal és a jobb szem számára külön képeket vesznek fel 1920 x 1080 Full HD minőségben, és ezek felváltva, nagy sebességgel jelennek meg a képernyőn. A speciális, a bal és a jobb lencsét a váltakozó képekhez időzítve megnyitó és lezáró szemüvegen át nézve Full HD 3D élményben lehet része.

 • DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen Internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagy felbontású digitális videóért.

 • Fényképek és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  Fényképek és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  A DLNA hálózati kapcsolat könnyen elérhetővé teszi a számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt fényképeket, zenét, videókat vagy filmeket. A DNLA protokollt támogató Ethernet (LAN) kapcsolat biztosítja a kompatibilitást a DLNA tanúsítvánnyal rendelkező termékekkel. Csatlakoztassa Blu-ray lemezjátszóját az otthoni hálózathoz, és hozzáférhet az összes DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközön levő információhoz. Az intuitív, egyszerű böngészést lehetővé tevő kezelői felületen egyetlen gombnyomással hozzáférhet szórakoztató eszközeihez.

 • Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  A Philips MyRemote alkalmazással iPhone, iPod Touch vagy Android okostelefon készülékével vezérelheti a hálózatba kapcsolt Philips AV készülékeket. Az alkalmazás automatikusan felismeri az otthoni Wi-Fi hálózatához csatlakoztatott* Philips Blu-ray lejátszóját, házimoziját vagy Streamium audiorendszerét, és lehetővé teszi a készülékek azonnali vezérlését otthonából bárhonnan. Ha pedig egynél több, hálózatba kapcsolt Philips AV termékkel rendelkezik, az alkalmazással egyikről a másikra kapcsolhat, és külön-külön vezérelheti őket. Ezt az ingyenes alkalmazást a Philips fejlesztette ki.

 • A SimplyShare segítségével vezeték nélkül élvezhet számos szórakoztatási formát

  A SimplyShare segítségével vezeték nélkül élvezhet számos szórakoztatási formát

  A Philips SimplyShare segítségével könnyedén áttöltheti zenéjét, videóit és fotóit táblagépről, okostelefonról és számítógépről a házimozi-rendszerére és Blu-ray lejátszójára. Letölthet mindenféle szórakoztató tartalmat a DLNA tanúsítvánnyal rendelkező készülékeiről, vagy használhatja a távvezérlőt a médiafájlok számítógépről való áttöltéséhez. A tökéletes vezeték nélküli műveletek érdekében telepítse a SimplyShare alkalmazást a táblagépére/okostelefonjára. Most már felhőtlenül élvezheti bármelyik szórakoztatási formát.

 • USB billentyűzet csatlakoztatható a Smart TV és a Web egyszerű böngészéséhez

  USB billentyűzet csatlakoztatható a Smart TV és a Web egyszerű böngészéséhez

  Az internetes böngészés mostantól sokkal kényelmesebb. Be sem kell bekapcsolnia számítógépét ahhoz, hogy böngészhessen, amit csak akar - a szélesképernyős TV-jén, a nappalijában. Egyszerűen dugja be a vezeték nélküli billentyűzet hardverkulcsát vagy a vezetékes billentyűzet USB csatlakozóját a lejátszó USB portjába, és így teljes Qwerty billentyűzetet használva utazhat az információs "sztrádán". Így a Smart TV böngészése is sokkal egyszerűbb lett, hiszen egy távvezérlő esetében csak a kilenc alfanumerikus gomb segítségével vihető be szöveg. Ezentúl nem kell mindig magunkkal vinni a laptopot, és nem kell a mobiltelefon hunyorgásra kényszerítő, pici kijelzőjével bajlódni.

 • Beépített Wi-Fi-n a gyorsabb és hatékonyabb vezeték nélküli teljesítményhez

  Beépített Wi-Fi-n a gyorsabb és hatékonyabb vezeték nélküli teljesítményhez

  A Wi-Fi n, más néven IEEE 802.11n, egy új, vezeték nélküli hálózati szabvány. A vezeték nélküli kapcsolat minőségének fejlesztésére irányuló rengeteg új opciót tartalmaz, nagyobb sebességet és hatótávolságot kínálva a korábbi Wi-Fi szabványokhoz képest. A Wi-Fi n visszafelé kompatibilis, azaz ez a lejátszó képes régebbi Wi-Fi szabványok szerint működő routerekre jelet küldeni és onnan fogadni.

 • Engedje megjelenni a Miracast™-tanúsítványú eszköz tartalmát a TV-készüléken

  Engedje megjelenni a Miracast™-tanúsítványú eszköz tartalmát a TV-készüléken

  A MiracastTM egy végpontok közötti vezeték nélküli képernyőmegosztó szabvány, amely Wi-Fi Direct kapcsolatot használ. Az egyszerűsített felhasználói felület a Miracast™-tanúsítványú eszközön keresztül a hordozható eszköz képernyőjét tükrözi a nagyobb képernyőre, miközben a dekódolást nem korlátozza a beépített kodek.

 • USB 2.0 kapcsolattal USB flash/merevlemezes meghajtóról játszhat le videót és zenét

  Az univerzális soros busz vagy USB egy ipari szabvány, amely perifériák számítógéphez, szórakoztató elektronikai, illetve mobil eszközökhöz való nagy sebességű, egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé. Az USB 2.0 gyorsabb és jobb teljesítményt kínál - akár 40-szer gyorsabb az USB 1.0 kapcsolatnál, az eredeti 12 Mb/s helyett akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel. Csatlakoztatáskor a beállítások elvégzése automatikusan történik. USB 2.0 használatakor csak csatlakoztatnia kell hordozható USB eszközét vagy merevlemez-meghajtóját, kiválasztania a kívánt filmet, zenét vagy fényképet, és már indulhat is a lejátszás.

 • Dolby TrueHD Digital Plus a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD Digital Plus a legjobb hangzást nyújtja házimozi-rendszeréhez. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a stúdiókban készült mesterfelvételekétől, így amit hall, pontosan az alkotók szándéka. A Dolby TrueHD teljesebbé teszi a nagy felbontás által nyújtott élményt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: