vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  Kis méret, hihetetlen hangzás

  Tegye le a hangszórót a tetszése szerint. A 360°-os hangzás minden irányban hihetetlen élményben részesíti. Egy dokkolóegységgel könnyen feltöltheti a hangszórót. Viheti bárhová, ki és be, esőbe vagy napsütésre. A rendkívül hosszú élettartamú beépített akkumulátor még a telefont is tölti. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

Bluetooth® és NFC, fröccsenésbiztos, Beépített mikrofon hívásokhoz, 16 W, akkumulátoros BT6600R/12 Hasonló termékek

Kis méret, hihetetlen hangzás

Erőteljes, 360°-os hangzás

 • A két hangszóró és a passzív sugárzók magával ragadó hangzást nyújtanak

  A két hangszóró és a passzív sugárzók magával ragadó hangzást nyújtanak

  Az 1,75"-es neodímium iker hangszóró-meghajtók természetes, tiszta és kiegyensúlyozott hangzást tesznek lehetővé, míg az egymással szemben elhelyezkedő passzív sugárzók fokozzák a mély hangokat. Az első és hátsó, teljes hangterjedelmű hangszóró-meghajtók 360 fokos hangzás előállítására képesek, így változatlan minőségben élvezheti a hangzást, bármerre is legyen fordítva a hangszóró.

 • Digitális hangfeldolgozás, mely élethű, torzításmentes zenét tesz lehetővé

  Digitális hangfeldolgozás, mely élethű, torzításmentes zenét tesz lehetővé

  Fejlett hangfeldolgozó technológia teszi még élvezetesebbé a zenehallgatást, így kristálytisztán szólal meg minden egyes hang, a szüneteket pedig teljes csend testesíti meg. A Philips szabadalmazott digitális hangfeldolgozás technológiája optimalizálja a kompakt hangsugárzó dobozok teljesítményét, és tiszta, részletgazdag, erőteljes hangzást nyújt torzítás nélkül.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • Azonnali zenecsere 3 készülék között a MULTIPAIR technológiával

  Azonnali zenecsere 3 készülék között a MULTIPAIR technológiával

  Párosítsa egyszerre 3 okoseszközzel, hogy tetszés szerint bármelyikről játszhasson le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal és újrapárosításukkal kellene bajlódnia. Ha másik készüléken szeretne lejátszani egy dalt, először szüneteltesse az eredeti készüléken szóló dalt, majd játssza le az új dalt egy másik készüléken. Ez a módszer tökéletesen alkalmas arra, hogy zenét osszon meg barátaival és partnereivel, vagy hogy a különböző készülékeken tárolt különböző dalokat meghallgassa. Kösse össze egyszerre barátait és családját, és a párosítással egyszerűen cserélgethetik egymás zeneszámait.

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Hangsugárzótöltő dokkoló mellékelve a kivételes kényelemért

  Hangsugárzótöltő dokkoló mellékelve a kivételes kényelemért

  Töltse hangsugárzóját egyszerűen és kényelmesen, helyezze azt egy kompakt töltő dokkolóra, mely otthonában bárhol jól mutat. A zenehallgatás közbeni töltésnek köszönhetően addig élvezheti a zenét, ameddig csak akarja. Ha útközben szeretne zenét hallgatni, egy szabványos USB kábellel is töltheti a hangsugárzóját.

 • Akár 12 órányi zenelejátszás

  Akár 12 órányi zenelejátszás

  A beépített akkumulátor segítségével bármikor, bárhol hallgathatja hangosan a zenét, akár 12 órán keresztül. Minden zeneszámát könnyedén, az összegabalyodott kábelek és az elektromos aljzatok kényelmetlen keresgélése nélkül meghallgathatja, így fél napon át élvezheti a teljes körű mozgásszabadságot és zenei élményt.

 • A hangsugárzó áramforrásként szolgál okostelefon töltéséhez

  A hangsugárzó áramforrásként szolgál okostelefon töltéséhez

  A hangsugárzó tartalék áramforrásként is működik, így ha lemerül az okostelefonja vagy a táblagépe, a hangsugárzóban lévő akkumulátorral töltheti eszközeit egy USB kábelen keresztül.

 • Beépített Li-ion akkumulátor, hogy bárhol élvezhesse a zenelejátszást

  Beépített Li-ion akkumulátor, hogy bárhol élvezhesse a zenelejátszást
 • A fröccsenésálló kivitel ideális a nedves környezetben való használathoz

  A könnyed, vízálló kivitelnek köszönhetően a hangsugárzó ideálisan használható a zuhanyzóban, a konyhában, a medence mellett vagy egy esős napon. Így bárhol élvezheti a zenét, ahol csak akarja.

 • 2 x 8 W RMS kimeneti összteljesítmény

  A hangsugárzó összteljesítménye 16 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a kisugárzott hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Beépített mikrofon a kihangosított telefonáláshoz

  Beépített mikrofonja révén a hangszóró akár kihangosított telefonként is működik. Bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetel, és Ön a hangszórón keresztül beszélhet. Bonyolíthat vele üzleti tárgyalást, vagy felhívhatja egy barátját egy buliból. Mindkét esetben remekül működik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: