HD kamera

  HD kamera

  Egyszerűen megörökíthető és megosztható pillanatok

  Lenyűgöző videókat készíthet Full HD minőségben. Az ESee videokamera kiváló rázkódás-kiegyenlítő technológiája egy újabb lépés a tökéletesség irányába. A kettős felvételformátum az e-mailes kompatibilitás mellett HD minőséget is biztosít, aminek köszönhetően TV-jén 4-szer gyorsabban oszthatja meg videóit másokkal.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerűen megörökíthető és megosztható pillanatok

Fejlett rázkódás-kiegyenlítéssel

 • Gyors megosztás e-mailben, illetve a Facebook és YouTube oldalon

  Gyors megosztás e-mailben, illetve a Facebook és YouTube oldalon

  A beépített Windows szoftverrel videóit egyszerűen feltöltheti az olyan weboldalakra, mint a YouTube, a Facebook, a Twitter és a Vimeo. Mac felhasználók számára a rendszerezést, szerkesztést és megosztást az iLife részét képező iMovie teszi egyszerűvé. A továbbfejlesztett tömörítési technikának köszönhetően a Philips videokamera által használt HD videoformátum (H.264) a standard videokamerákhoz, digitális fényképezőgépekhez és mobiltelefonokhoz képest kisebb fájlokat hoz létre, de a videó minősége nem csorbul, így felvételeit gyorsabban feltöltheti! A fájlokat más programok is használhatják, többek között az iPhoto és a Windows Movie Maker.

 • A fejlett rázkódás-kiegyenlítésnek köszönhetően tisztább, élesebb képeket készíthet

  A fejlett rázkódás-kiegyenlítésnek köszönhetően tisztább, élesebb képeket készíthet

  A fejlett rázkódás-kiegyenlítésnek köszönhetően olyan videofelvételeket készíthet, amelyeket mindig büszkén mutathat meg másoknak. Az éles, torzításmentes képről a korszerű algoritmusok szerint működő giroérzékelők gondoskodnak. Az érzékelők megmérik a talaj és a kameraobjektív közötti távolságot, és valahányszor a kamera rázkódik, elvégzik a szükséges korrekciókat. E fejlett technológiával mindig éles képeket készíthet, és élete legizgalmasabb pillanatait lenyűgöző videofelvételeken rögzítheti.

 • Kettős formátumú felvétel a Full HD minőséghez és az e-mailben küldés céljára

  Kettős formátumú felvétel a Full HD minőséghez és az e-mailben küldés céljára

  A Full HD videók nagyszerűek, ha HD TV-n nézi őket. Ám ha a videót e-mailben szeretné elküldeni, vagy meg szeretné osztani az Interneten, a nagyméretű HD fájlt tömörítenie kell, és e-mail kompatibilis formátumra kell átalakítania. A videokamera a kettős formátumú felvétel révén szükségtelenné teszi ezt a körülményes eljárást. Amint bekapcsolja ezt a funkciót, minden felvételt egyidejűleg kétféle formátumban rögzít: Full HD (1080p) és e-mail kompatibilis QWVGA (240p) formában. Így videofelvételeit tökéletes minőségben élvezheti a HD TV-n, ugyanakkor elektronikus úton is azonnal megoszthatja.

 • Élje át újra emlékei minden részletét Full HD minőségű videókon!

  Élje át újra emlékei minden részletét Full HD minőségű videókon!

  Videofelvételeit teljes nagyfelbontású minőségben (Full HD 1080p) rögzítheti és tekintheti meg. Az „1080” a kijelző felbontását jelenti a képernyő vízszintes sorainak számában kifejezve. A „p” a progresszív pásztázásra, azaz a sorok szekvenciális megjelenítésére utal minden egyes képkockán. Az 1080p az átlagos mobiltelefonoknál és digitális kameráknál messze jobb képminőséget nyújt. Ráadásul a videokamera ugyanazt a H.264 videoformátumot használja, mint a Blu-ray lejátszók és lemezek. Ez az igen kifinomult formátum remek HD képminőséget nyújt, így lehetővé teszi, hogy a videofilmek segítségével emlékeit kristálytisztán megőrizze.

 • Akár 10 megapixeles felbontás a kiváló minőségű fényképekért

  Akár 10 megapixeles felbontás a kiváló minőségű fényképekért
 • Vaku, automatikus élességbeállítás, arc- és mosolyfelismerés

  Vaku, automatikus élességbeállítás, arc- és mosolyfelismerés
 • Közvetlen TV-csatlakoztatás HDMI-n keresztül HD videók megtekintéséhez

  Közvetlen TV-csatlakoztatás HDMI-n keresztül HD videók megtekintéséhez
 • Beépített USB csatlakozó PC/Mac készülékek akadálytalan csatlakoztatásához

  Beépített USB csatlakozó PC/Mac készülékek akadálytalan csatlakoztatásához
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: