Autós audio/video rendszer

  Autós audio/video rendszer

  Élvezze autójában is az élő zenét és videót

  A Philips CED1900BT 6,2"-os színes kijelzőjén megjelenő képek és videók kitűnő minőségű szórakozást biztosítanak autójában. A filmeket és zenét több forrásból is élvezheti, mialatt egyetlen hívásról sem marad le a beépített Bluetooth® vevőkészüléknek köszönhetően. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Autós audio/video rendszer

15, 7 cm-es, érintőképernyős, Bluetooth-os CED1900BT/12 Hasonló termékek

Élvezze autójában is az élő zenét és videót

A hangzás bűvöletében

 • Music Zone az állítható hallgatási területekhez

  Music Zone az állítható hallgatási területekhez

  A Philips innovatív Music Zone technológiája lehetővé teszi, hogy a vezető és az utasok az előadó szándékai szerinti, élethűbb térhatásban élvezhessék a zenét. Az utasok könnyen átválthatják a zenehallgatási területeket a vezetőtől az utasokhoz, majd vissza a legjobb autós hanghatás elérése érdekében. A speciális területszabályzó gomb három előre megadott beállítással – bal, jobb és első (valamint összes) – rendelkezik, így dinamikusan beállíthatja a zenehallgatási igényeinek legmegfelelőbb területet, utazzon akár egyedül, akár utasokkal.

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® és MPEG4 filmek lejátszása

  A Philips lejátszó kompatibilis a piacon kapható legtöbb DVD és CD lemezzel. A DVD+/-R mindkét széles körben elterjedt rögzíthető DVD formátumot elfogadja. Ugyanígy a DVD+/-RW kezeli mindkét fajta írható lemeztípust. A nagyobb felbontás miatt az SVCD sokkal élesebb képet nyújt, mint a VCD. Az MPEG4 a kisebb adatsebesség és kisebb fájlméret melletti DVD-minőségű videó (MPEG-2) lejátszására lett kifejlesztve. A DivX kodek egy MPEG4 alapú, továbbfejlesztett videotömörítési technológia, mely a kép jó minőségének fenntartása mellett végzi a digitális videók méretének csökkentését.

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja a gomb egy érintésére. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzítás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, ami erőteljesen kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít bármilyen zenét.

 • Beépített Bluetooth vevő a hívások és zenék adatfolyamként történő továbbításához

  Beépített Bluetooth vevő a hívások és zenék adatfolyamként történő továbbításához

  A Bluetooth kihangosító funkció lehetővé teszi, hogy vezetés közben biztonságosan használja mobiltelefonját, és ne maradjon le egyetlen fontos hívásról sem. A beépített Bluetooth® vevővel kényelmesen továbbíthatja a telefonján lévő zenéket az autó szórakoztatórendszerébe.

 • FullSound technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a zene magával ragadó élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangvisszaadási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct mód segítségével csak csatlakoztatnia kell az USB eszközt a Philips készülék USB portjához, és a digitális zenei tartalom közvetlenül a Philips készülékről játszható le.

 • Perfect-fit 2.0 DIN burkolatkialakítás

  Perfect-fit 2.0 DIN burkolatkialakítás.

 • Nagy felbontású kijelző WVGA LCD panellel

  A nagy felbontású kijelzővel ellátott Philips CarStudio In-car AV rendszer egy WVGA (800x480 képpontos) LCD panelt tartalmaz. Tiszta és erős fényének köszönhetően a kijelző a lehető legélesebb módon jeleníti meg az intelligens felhasználói felületet és a különféle adathordozókról lejátszott videókat, beleértve a DVD-ket is. Arra is kiválóan alkalmas, hogy megjelenítse a kedvenc fényképeiből készült diavetítéseket. Különféle hátterekből és színsémákból választhat, hogy minél esztétikusabb belsőt kölcsönözhessen autójának.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: