Autós koaxiális hangsugárzó

  Autós koaxiális hangsugárzó

  Az Ön saját mobil zenés színháza

  Érezze a zenét a Philips CSP515 autós hangszórókkal. A 13 cm-es 2 utas hangszórók 180 W-os csúcsteljesítménnyel rendelkeznek. A könnyű polipropilén kúp és a puha PEI dóm magassugárzó élettel teli zenei részletgazdagságot és tiszta hangzást nyújt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Autós koaxiális hangsugárzó

12, 7 cm (5"), 2 utas, 180 W csúcsteljesítmény CSP515/00 Hasonló termékek

Az Ön saját mobil zenés színháza

élettel teli hangot biztosító 2 utas sztereó technológiával

 • Könnyű polipropilén kúp a tiszta hangzás érdekében

  Könnyű polipropilén kúp a tiszta hangzás érdekében

  A hangsugárzón belül egy membrán található egy lengőtekercs tetején, hogy a bemeneti jel vétele után egy jel hullámformát alakítson ki. A jelhullámot hanghullámmá alakítja át. A polipropilén a valaha felfedezett egyik legkönnyebb műanyag és nagyszerű anyag a hangsugárzó-membránok gyártásához a súlya, nagy szilárdsága, keménysége és magas hőmérséklettel szembeni ellenállósága miatt. Ezek a polipropilén kúpok kiváló minőségű hangzást biztosítanak, mivel még a legkisebb hangjelzésre is tiszta, élettel teli hangot hoznak létre.

 • Érzékeny textilkörnyezet a hangok maximális részletessége érdekében

  Érzékeny textilkörnyezet a hangok maximális részletessége érdekében

  Egy igen érzékeny textil kapcsolja össze a mélynyomó membránját a hangsugárzó keretével, így egy térbeli felfüggesztési rendszert alkotva. Amikor egy hangjelzés eléri a kúpot a mélynyomón belül, a textilkörnyezet visszaállítja a helyére a kúpot, hogy készen álljon a következő hangjelzés fogadására. Így a mélynyomó képes minden jelzés minimális torzítással venni, tiszta, lágy hangzást biztosítva – a lejátszott zene hangerejétől függetlenül.

 • Puha PEI dóm magashangszóró a meleg és texturált hangok érdekében

  Puha PEI dóm magashangszóró a meleg és texturált hangok érdekében

  A PEI (poliéterimid) ideális anyag a dóm magashangszórókhoz a kis súlya, nagy húzószilárdsága, nagy stabilitása és a magas hőmérséklettel szembeni ellenállása miatt. A magashangszórón belül a kis membrán (a dóm nyílása) magas frekvenciájú hangokat hoz létre. Ezek a PEI dómok még a legmagasabb zenei hangokat is képesek létrehozni, meleg, teljes magas hangzásban. A dóm formája a hangot egyben terjeszti is, így a magas hangok a gépkocsi minden ülésében megfelelően hallhatók.

 • Erős ferritmágnes a nagy teljesítmény érdekében

  Erős ferritmágnes a nagy teljesítmény érdekében

  A ferrit egy könnyű, de erős anyag, amely állandó és koherens mágneses mezővel rendelkezik. Ez a hangsugárzó kulcsfontosságú összetevője, amely kiváltja a lengőtekercs és a membrán mozgását. Amikor bemeneti jel érkezik, a lengőtekercs elektromágnesként viselkedik, amely a mélynyomó és a magashangszóró membránját behúzódásra vagy eltávolodásra készteti. A ferritmágnes egyenletes mágneses mezőt képez a membrán sima, finom mozgása érdekében, biztosítva a kisebb torzítás jellemezte hangkimenetet. A ferrithez hasonló stabil és igen koercitív mágnes használatával a lengőtekercs úgy tud hangos hangokat előállítani, hogy azok közben lágyak maradnak.

 • A stílusos hangszórórács véd a sérülések ellen

  A stílusos hangszórórács véd a sérülések ellen

  A hangszórórácsot a kialakítása révén luxus kinézetet kölcsönöz a gépkocsinak. A két részből – egy levehető fémháló házból és egy műanyag gyűrűből – álló rács a hangsugárzó elő felszerelve teljesen eltakarja a magashangszóró kúpot és a hangszóró-kúpot. A kemény és tartós rács védi a hangsugárzókat a véletlen ütésektől és kíváncsi ujjacskáktól, mivel ezek káros hatással lehetnek a teljesítményre.

 • Tartósság és stabil teljesítmény szélsőséges körülmények között is

  Tartósság és stabil teljesítmény szélsőséges körülmények között is.

 • Tökéletesen illeszkedik minden 13 cm-es hangsugárzó-nyílásba

  Tökéletesen illeszkedik minden 13 cm-es hangsugárzó-nyílásba.

 • Egyszerű, vezetékes csatlakoztatás a kijelölt hangsugárzó-terminálokhoz

  Egyszerű, vezetékes csatlakoztatás a kijelölt hangsugárzó-terminálokhoz.

 • Masszív polipropilén kúp a minden időjárásban kiváló teljesítmény érdekében

  A polipropilén nagyszerű anyag a hangsugárzó kúpok membránjaihoz, mivel minden időjárási helyzetben kiváló teljesítményt biztosít. Nedves időben a kúp súlya megnövekedhet, és így csökken az érzékenysége. Meleg időben a kúp (vagy egy része) kitágulhat és nagyobbá válhat. Mindkét esetben torzulhat a hang. Legyen bármilyen időjárás, a masszív polipropilén kúpot nem érintik ezek a problémák, és mindig tiszta, élénk hangot hoznak létre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: