szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  Élvezze a GoGear zenét hangosan és kiváló minőségben

  A Philips DC950 elegáns stílusú, dokkolós szórakoztatórendszerével zenét játszhat le GoGear digitális audio- és videolejátszójáról, és egyidejűleg töltheti is azt. Élvezze az erőteljes mélyhangot kettős wOOx hangsugárzókkal. A nagyobb zenei választékért hangoljon egy FM rádióállomásra. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

FM digitális hangolóegység, MP3 Link, falra szerelhető DC950/12 Hasonló termékek

Élvezze a GoGear zenét hangosan és kiváló minőségben

wOOx hangsugárzókkal

 • FM digitális hangolás programhelyekkel

  FM digitális hangolás programhelyekkel

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

 • Kettős wOOx hangsugárzók a kitűnő mélyhangért

  Kettős wOOx hangsugárzók a kitűnő mélyhangért

  A wOOx technológia kitűnő mélyhangot hoz létre, mivel az alacsony frekvenciájú basszus megragadásával és felerősítésével drámai módon megnöveli a mélyhang élményét.

 • Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  A karcsú és sokoldalú kivitelezés tökéletes kombinációjaként a Philips audiorendszerek beleolvadnak lakóterébe. Az audiorendszer alapzata egy állvány, így a rendszer biztonságosan és tetszetősen elhelyezhető bármilyen polcon. A fali rögzítés ugyanazt a rugalmasságot biztosítja az Ön számára, mint a szabadon álló állvány.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • 30 W RMS kimeneti összteljesítmény

  30 W RMS kimeneti összteljesítmény
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: