Zoom

Philips Zoom DayWhite

Otthoni fogfehérítő kezelés

  Philips Zoom DayWhite

  Otthoni fogfehérítő kezelés

  Ragyogóbb napok

  A Philips Zoom DayWhite-al az Ön magabiztos, ragyogó mosolya nem csupán fehérebb, de egészségesebb is lesz. És mivel saját időbeosztása szerint, otthon végezheti a fogfehérítést, soha nem volt ilyen egyszerű a ragyogóbb mosoly elérése. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Zoom DayWhite Otthoni fogfehérítő kezelés

3 fecskendő, 9 alkalmazás, többféle koncentrációban DIS527/01 Hasonló termékek

Ragyogóbb napok

Professzionális otthoni fogfehérítő kezelés

 • A mosolya észrevehetően fehérebb lesz

  A mosolya észrevehetően fehérebb lesz

  A Philips Zoom DayWhite segítségével az észrevehetően fehérebb mosoly gyorsan elérheti, a rendszer a maximális fehérítő hatást 7–14 napon belül fejti ki.

 • Otthoni fogfehérítés az Ön időbeosztása szerint

  A Philips Zoom DayWhite segítségével akkor fehérítheti a fogait, amikor az Önnek a leginkább megfelelő. Csak helyezze fel a síneket a fogaira naponta 15-30 percre, a fogorvos által javasolt készítménynek megfelelően. És ne aggódjon, hogy kimarad egy nap. A fogfehérítési programot elkezdheti és leállíthatja, a szoros időbeosztásához igazodva.

 • Egészségesebb, erősebb fogzománc

  A Philips Zoom DayWhite olyan otthoni fogfehérítő rendszer, amely hármas hatást kínál: ragyogó mosolyt, illetve sima és fényes fogakat biztosít, valamint csökkenti a fogak érzékenységét. Ez azt jelenti, hogy egyben egészségesebbé is teszi az Ön mosolyát a fehérítés közben, a fogzománc erősebbé tételével, ami így simább és ragyogóbb lesz a kezelés végére.

 • Tökéletes illeszkedés az Ön mosolya érdekében

  A Philips Zoom DayWhite segítségével a fogorvosa egyedi fogfehérítő sínt készít, amely tökéletesen illeszkedik az Ön fogainak kontúrjához. Ez azt jelenti, hogy a mosolya egészében ugyanazt a ragyogó eredményt érheti el!

 • Bizonyítottan biztonságos és hatásos a fogakon és az ínyen

  A Philips Zoom DayWhite rendszert olyan tanulmányok támasztják alá, amelyek bizonyították, hogy biztonságosan és hatékonyan használható a fogakon és az ínyen. És mivel a használatát az Ön fogorvosa javasolja, biztos lehet benne, hogy az elért eredmény egyöntetű és biztonságos lesz minden esetleges tömésen vagy fogpótláson is.

 • A használatot az Ön fogorvosa javasolja és felügyeli

  A Philips Zoom DayWhite használatát az Ön fogorvosa javasolja és felügyeli, így Ön biztos lehet benne, hogy ez a legjobb, legegészségesebb választás a fogai számára.

 • Eddig 14 millió mosolyt varázsolt szebbé****

  A Philips Zoom DayWhite a népszerű Philips Zoom fogfehérítő termékcsalád része, amely első helyen áll a páciensek által igényelt, professzionális fogfehérítő márkák között, és eddig több mint 14 millió ember bízott meg benne****. Az Ön által ismert és szeretett népszerű márkák, a Philips Sonicare és BreathRx alkotóitól származik ez a termék is, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy még egészségesebbé tegyék az Ön mosolyát.

Összes specifikációt mutat
 • Előfordulhat, hogy egyes országokban nem elérhető.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: