iBoom JukeBox

  iBoom JukeBox

  iPod lejátszás teljes sztereó hangzással

  Ismerje meg az iPod teljes teret betöltő hangzását az iPod iBoom JukeBox nevű hifi hangszórórendszerével. A lenyűgöző Display Remote funkcióval a távvezérlő információs képernyőjén navigálhat az iPod tartalmak között! A távvezérlő és az iPod töltéséhez gondoskodjon azok dokkolásáról. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

iPod lejátszás teljes sztereó hangzással

és a képernyőn megjelenő távvezérlővel

 • Hallgassa luxus sztereó hangminőségű zeneszámait

  A hifi hangsugárzórendszer D-osztályú erősítővel, kettős mély- és magassugárzóval rendelkezik a gazdag mélyhangzás, a tiszta magas hangok érdekében, hogy Ön luxusminőségben hallgathassa sztereó zeneszámait.

 • A vonzó hangsugárzók bármilyen szobát zenével töltenek meg

  Ez a vonzó kialakítású hangsugárzó-rendszer házának bármely szobájában kitűnően mutat, így szabadon élvezheti kedvenc zeneszámait, nincs szüksége fejhallgatóra.

 • Távvezérlő könnyen olvasható, iPod infó kijelzővel

  A kijelzős távvezérlés funkció lehetővé teszi, hogy Ön egy nagy fényerejű és könnyen olvasható képernyővel vezérelhesse iPod készülékét, pontosan úgy, mintha iPod-jával tenné.

 • Rádiófrekvenciás (RF) technológia a zenelejátszás távolról történő vezérléséhez

  A távvezérlő rádiófrekvenciásan gondoskodik a sztereó rendszerre történő jelátvitelről, lehetővé téve, hogy Ön fotelja kényelméből, vagy akár egy másik szobából vezérelje a lejátszást.

 • Töltse a távvezérlőt az alapegységen

  A mellékelt távvezérlő feltöltését kényelmesen végezheti az alapegységen, így kéznél van, ha szükség van rá, és nincsen útban, ha éppen nincs.

 • Biztonságos és kényelmes iPod töltődokkoló

  Töltse kényelmesen iPod készülékét a biztonságos és diszkrét dokkolóval. Az iPod dokkolás közben is folytatja a töltést, attól függetlenül, hogy van-e zenelejátszás.

 • Beépített fogantyú a szobáról szobára történő könnyű átvitelhez

  A hangszóró-dokkolóegység beépített fogantyúja segítségével könnyedén átviheti az egyik szobából a másikba. Mostantól hangosan élvezheti kedvenc zeneszámait a ház bármelyik szobájában!

 • Elegáns, érintőpaneles vezérlés

  A készülék vezérlése a mutatós, ötletes és elegáns, érintőpaneles kijelzőpanellel történik, amely a használat folyamán megjelenik, majd eltűnik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: