Puha tok

  Puha tok

  Tökéletes alkalmasság

  Ez a puha és hajlékony tok átfogó védelmet nyújt iPad eszköze számára. Nem csupán könnyed fogást, de biztos illeszkedést is biztosít. Az áttetsző ShockStop anyag felfogja a rázkódásokat és amellett, hogy kipárnázott védelmet nyújt az eszköz számára, minden funkció és port elérhető marad. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tökéletes alkalmasság

az iPad védelméhez és biztos fogásához

 • Biztos fogású, ütésálló tok

  A tok csúcsminőségű elasztomer, hőre lágyuló poliuretánból készül, mellyel az egyedülálló tok egyszerre stabil fogású és ütésálló.

 • Körbefogó védelem a sarkak és a teljes felszín számára

  A tok anyaga körbefogja a készüléket minden oldalról, védelmet biztosítva a sarkok számára és a készülék felszínének teljes kerülete számára.

 • A védelem mellett is minden iPad funkció elérhető

  A védettséget biztosító tokban is elérhető minden iPad funkció. A ki- és bekapcsoló és alvó üzemmód gomb, a dokkolóegység-csatlakozó és a hangszóró számára külön nyílások találhatók.

 • Gyors és egyszerű védelem egy pillanat alatt

  A tartós anyagból, speciálisan készített tok tökéletesen illeszkedik az Ön készülékéhez. A tok a védőréteggel egyszerűen és gyorsan használatba vehető.

 • Vékony kialakításának köszönhetően akár a táskájában is könnyen elfér

  A tok tervezéséből adódóan minimális többletsúly mellett biztosít védelmet, így készülékét könnyedén hordhatja táskában vagy hátizsákban, amikor úton van.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: