Nincs hozzárendelve
Fidelio

Fidelio

SoundSphere mini hangszórók

  Fidelio

  SoundSphere mini hangszórók

  Élje át egy élő előadás hangulatát

  A SoundSphere hangsugárzó-technológia a mélyebb és természetesebb hangokkal életre kelti a zenét. Csatlakoztassa az elegáns hangsugárzókat közvetlenül a számítógéphez, hogy megtapasztalja a multimédiás tartalom által nyújtott lenyűgöző hangélményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio SoundSphere mini hangszórók

Alumínium, 50 W DS6800W/10 Hasonló termékek

Élje át egy élő előadás hangulatát

A hangzás bűvöletében

 • SoundSphere - a természetes, mélyebb és szélesebb hangélményért

  SoundSphere - a természetes, mélyebb és szélesebb hangélményért

  A SoundSphere technológiának köszönhetően minden egyes hang úgy szólal meg, ahogy azt az előadó megálmodta. A tiszta és természetes hangzást biztosító SoundSphere technológia szélesebb és mélyebb hangélményt biztosít az Ön számára. Az eredmény: olyan élethű hangzás, mintha Ön előtt játszana az előadó. A SoundSphere hangszórók magassugárzója a hangszóródoboz fölé van függesztve, így a hangzás tisztább, és minden irányban terjed tovább. A pontos szűrőváltó technika és a gondosan elhelyezett mélynyomó, amely körülöleli a magassugárzót, minimális interferenciát, és még természetesebb hangzást biztosít.

 • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

 • Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  Bass Reflex kialakítás az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  A Bass Reflex akusztikai kialakítás a hangdoboz akusztikai térfogatának megfelelő basszuscsövet alkalmaz annak érdekében, hogy igazán mély hangot csaljon elő a kompakt házból. A gondosan megtervezett profilú basszuscső segíti a légáramlást, így még nagy hangerőnél is igazán mély, hatásos basszushangot tesz lehetővé, ugyanakkor minimalizálja a torzító hatású turbulenciát.

 • USB port külső készülékek töltéséhez

  USB port külső készülékek töltéséhez

  A hangsugárzón USB csatlakozó található, amelyről kényelmesen töltheti készülékét. Egyszerűen csatlakoztassa készülékét USB kábellel a hangsugárzó hátsó részéhez.

 • 2 x 25 W RMS kimeneti összteljesítmény

  2 x 25 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  AUX-in: egyszerű csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  Az AUX-in csatlakozó lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangsugárzó által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az AUX-in csatlakozó rendkívül kényelmes: elég, ha egyszerűen a hangsugárzóhoz csatlakoztatja az MP3 lejátszót.

 • Kifinomult formavilág, kiváló minőségű alumínium kivitelben

  Kifinomult formavilág, kiváló minőségű alumínium kivitelben
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: