Screeneo

Screeneo Smart LED kivetítő

  Screeneo

  Screeneo Smart LED kivetítő

  Nézze nagyban!

  Élvezze nagyban a képeket – az 50“-es mérettől egészen a 100“-es méretig – a faltól csupán néhány centiméterre elhelyezett Screeneo segítségével. A házban is egyszerűen hordozható és a kertben is mozizhat vele! Ráadásul a hangminősége is kiváló.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nézze nagyban!

 • Állítható képernyőméret - 50 és 100" között

  Állítható képernyőméret - 50 és 100" között

  Élvezze a filmeket, a sporteseményeket és a játékokat eddig soha nem tapasztalt módon, 50" és 100" közötti méretben. Dőljön hátra kényelmesen, és élvezze a pillanat varázsát otthona bármelyik helyiségéből. A Screeneo készüléket bármely sima fal közelébe helyezheti. Csupán a termék hátulján lévő stílusos bőr fogantyút kell megfognia hozzá. Ha a gyerekek animációs filmet szeretnének nézni 50"-es méretben, a faltól 10 cm-re helyezze el a Screeneo készüléket, kedvenc focimeccséhez pedig 44 cm legyen a faltól mért távolság.

 • Beépített hangszórók és mélysugárzó

  Beépített hangszórók és mélysugárzó

  A 26 W RMS kimeneti teljesítmény beépített hangszóróknak és mélysugárzónak köszönhetően nem kell hangrendszerhez csatlakoztatni. A tökéletes hangélményt a Dolby Digital 2.1 hangrendszer teszi teljessé.

 • LED technológia a briliáns színekért és a hosszú élettartamért

  A kiváló minőségű LED technológiát használó Screeneo segítségével kivetíthet fényképeket, filmeket és sok mást – mindezt briliáns színekben és 30 000 órán keresztül. Az innovatív rendkívül rövid szórású technológiával mindig rendkívüli élményt garantál.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: