Screeneo

Screeneo Smart LED kivetítő

  Screeneo

  Screeneo Smart LED kivetítő

  Nézze nagyban!

  Élvezze nagyban a képeket - az 50“-es mérettől egészen a 100“-es méretig - a faltól csupán néhány centiméterre elhelyezett Screeneo segítségével. A házban is egyszerűen hordozható és a kertben is mozizhat vele! Kiváló a hangminősége, és Wi-Fi-vel is rendelkezik! Összes előny megtekintése

 • Nézze nagyban!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Nézze nagyban!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nézze nagyban!

 • Állítható képernyőméret - 50 és 100" között

  Állítható képernyőméret - 50 és 100" között

  Élvezze a filmeket, a sporteseményeket és a játékokat eddig soha nem tapasztalt módon, 50" és 100" közötti méretben. Dőljön hátra kényelmesen, és élvezze a pillanat varázsát otthona bármelyik helyiségéből. A Screeneo készüléket bármely sima fal közelébe helyezheti. Csupán a termék hátulján lévő stílusos bőr fogantyút kell megfognia hozzá. Ha a gyerekek animációs filmet szeretnének nézni 50"-es méretben, a faltól 10 cm-re helyezze el a Screeneo készüléket, kedvenc focimeccséhez pedig 44 cm legyen a faltól mért távolság.

 • Beépített hangszórók és mélysugárzó

  Beépített hangszórók és mélysugárzó

  A 26 W RMS kimeneti teljesítmény beépített hangszóróknak és mélysugárzónak köszönhetően nem kell hangrendszerhez csatlakoztatni. A tökéletes hangélményt a Dolby Digital 2.1 hangrendszer teszi teljessé.

 • Csatlakozás vezetékkel vagy vezeték nélkül - Ön dönt!

  Egyszerűen csatlakozhat az internethez a beépített Wi-Fi funkció segítségével, illetve otthoni hálózatához DLNA kapcsolaton keresztül, és kivetítheti az itt tárolt tartalmakat. Ha a fizikai adathordozókat részesíti előnyben, csatlakoztathatja a Screeneo készüléket HDMI kapcsolaton keresztül, behelyezhet egy SD-kártyát a kártyaolvasóba, csatlakoztathat egy USB flash eszközt, illetve csatlakoztathatja az antennát egy antenna jack csatlakozóhoz.

 • LED technológia a briliáns színekért és a hosszú élettartamért

  A kiváló minőségű LED technológiát használó Screeneo segítségével kivetíthet fényképeket, filmeket és sok mást – mindezt briliáns színekben és 30 000 órán keresztül. Az innovatív rendkívül rövid szórású technológiával mindig rendkívüli élményt garantál.

 • Miracast - a tartalom azonnali megosztása

  Bonyolultnak tűnik, mégis nagyon egyszerű: okostelefonján vagy táblagépén a képek között böngészve csatlakozzon vezeték nélküli kapcsolaton keresztül a Screeneo készülékhez, amely azonnal megjeleníti a képernyőjét. A mobileszközön végzett minden tevékenység vezeték nélküli kapcsolaton keresztül megjelenik a Miracast segítségével.

 • Még több tartalom a beépített free-to-air DVB-T tunernek köszönhetően

  Még több tartalom megtekintése szabadon nézhető csatornákról a beépített DVB-T tuneren keresztül.

 • Zene streamelése Bluetooth vagy Wi-Fi / DLNA használatával

  Használja a Screeneo készüléket zenei állomásként! Streameljen zenét kényelmesen az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Screeneo készülékre Bluetooth vagy DLNA (Digital Living Network Alliance) kapcsolaton keresztül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: