HD médialejátszó

  USB Hi-Speed 2011

  HD médialejátszó

  Élvezze a Netflix és YouTube videókat a TV-jén.

  Dőljön hátra, és élvezze a filmeket a TV-n. A HMP2000 készülék integrált Netflix és YouTube szolgáltatással rendelkezik, így gyakorlatilag végtelen mennyiségű videót, és igény szerint letölthető filmet kínál. A kasszasikerek és a legfrissebb TV-sorozatok azonnal elérhetők a nappaliból. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

HD médialejátszó

Netflix, YouTube, Beépített Wi-Fi HMP2000/12 Hasonló termékek

Élvezze a Netflix és YouTube videókat a TV-jén.

 • HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  HDMI digitális kimenet az egyszerű kapcsolatért egyetlen kábellel

  A HDMI a nagy felbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel az analóg jeleket nem váltja át, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI tökéletesen visszafele kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • A nagy sebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagy sebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz (USB) számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagy sebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Különböző formátumú fényképek megtekintése

  Különböző formátumú fényképek megtekintése

  A megtekinthető fényképformátumok széles választéka - JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP és HD JPEG – vár Önre a szélesképernyős TV-n! A nappali egy pillanat alatt fényképgalériává változhat, ahol csodás emlékek sokaságát oszthatja meg családjával és barátaival.

 • Nézzen YouTube videókat közvetlenül nagy képernyős TV-n*

  Nézzen YouTube videókat közvetlenül nagy képernyős TV-n*

  Nézzen YouTube videókat TV-jén. Élvezze az online videók hatalmas választékát nagyobb képernyőn, anélkül, hogy számítógépét be kellene kapcsolnia. Egyszerűen győződjön meg róla, hogy Blu-ray lejátszója vagy házimozi-rendszere csatlakoztatva van az Internethez vezeték nélkül* vagy vezetékkel - majd dőljön hátra, és élvezze a YouTube legjavát.

 • Netflix-Streaming TV-sorozatok és filmek az Interneten keresztül

  Netflix-Streaming TV-sorozatok és filmek az Interneten keresztül

  TV-sorozatok és filmek azonnali megtekintése a TV-készülékén, amilyen gyakran csak kívánja. Mindössze internetkapcsolatra (akár Wi-Fi, akár Ethernet), és streaming szolgáltatást is tartalmazó Netflix tagsági csomagra van szüksége, és máris minden készen áll.

 • Sokféle videoformátum lejátszása

  Szinte minden videoformátum lejátszása – a nagy felbontású formátumokat is beleértve, pl. MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – a fájlkonvertálás kényelmetlenségei nélkül. Csak indítsa el a videofelvételt vagy a filmet, és máris moziélményszerű minőségben tekintheti meg, élénk térhatású hangzással.

 • Beépített internetes szolgáltatások

  Egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a Philips lejátszót az otthoni hálózathoz, és bármikor válogathat az ütős online szolgáltatások széles kínálatából! Hozzáférhet bármilyen, otthoni hálózaton sugárzott tartalomhoz, vagy olyan weboldalak* sokaságát böngészheti, mint a Facebook, a Youtube, Pisca és Acuweathers. * A weboldalak támogatása változhat.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A beépített Wi-Fi funkciónak köszönhetően lejátszóját közvetlenül az otthoni WI-Fi hálózathoz csatlakoztathatja, így az internetcsatlakoztatást praktikusan, a kábelek kuszasága nélkül tudja megvalósítani.

Összes specifikációt mutat
 • Korlátozás nélküli Netflix streaming előfizetés szükséges.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: