SalonPro AC

Hajszárító

  SalonPro AC

  Hajszárító

  A hajszárító, amit a fodrászok szívesen használnak otthon is

  Szeretné úgy szárítani haját, mint a profik? A 2100 W-os kiváló szárítóerővel rendelkező SalonPro az, amire szüksége van, ha olyan frizurát szeretne, mint a fodrászatban. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

SalonPro AC Hajszárító

2000 W, Ion légáram, Kerámia diffúzor HP4892/00 Hasonló termékek

A hajszárító, amit a fodrászok szívesen használnak otthon is

SalonPro

 • Professzionális 2000 W-os hajszárító a tökéletes eredmény érdekében

  Professzionális 2000 W-os hajszárító a tökéletes eredmény érdekében

  Ez a 2000 W-os professzionális hajszárító erős légáram létrehozására képes. Az erő és a sebesség találkozása gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a szárítást és a formázást.

 • Kilenc könnyen kezelhető sebesség- és hőmérsékletbeállítás a maximális vezérelhetőség érdekében

  Kilenc könnyen kezelhető sebesség- és hőmérsékletbeállítás a maximális vezérelhetőség érdekében

  A sebesség és a hőfok könnyedén állítható a tökéletes végeredmény érdekében. A kilenc különböző beállítás maximális vezérelhetőséget biztosít a precíz és egyénre szabott formázáshoz.

 • Professzionális AC-motor az akár 50%-kal hosszabb élettartam érdekében

  Professzionális AC-motor az akár 50%-kal hosszabb élettartam érdekében

  Ezt a fajta motort kimondottan a professzionális fodrászszalonok számára fejlesztették ki, ami számos előnnyel jár. A legfontosabb, hogy hosszabb élettartamú a szokásos motoroknál, így a hajszárító élettartama 50%-kal nő. Ráadásul, extra erős légáramot képes létrehozni a gyors és hatékony szárítás érdekében.

 • Kerámia fűtőelem a simább hajért

  Kerámia fűtőelem a simább hajért

  A kerámia fűtőelem megakadályozza a haj kiszáradását. Infravörös hőt bocsát ki, amely mérsékelt melegével megakadályozza a haj túlzott kiszáradását anélkül, hogy csökkenne a sebesség vagy a hatékonyság.

 • Ionos légáram a csillogó és sima haj érdekében

  Ionos légáram a csillogó és sima haj érdekében

  Töltse fel haját az ionos kondicionálás segítségével. A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, kondicionálják a hajat, selymesebbé teszik a hajszálak külső hámrétegét, és ezáltal az Ön haja fényesebb és ragyogóbb lesz. Az eredmény csodálatosan fényes, sima és könnyen fésülhető haj.

 • Hideg levegő a frizura rögzítéséhez

  Hideg levegő a frizura rögzítéséhez

  A hajformázókhoz alapvetően hozzátartozó professzionális funkcióként a hideg levegő gomb erőteljes hideg levegőt fúj a hajra, amit a hajformázás végén alkalmaznak a frizura rögzítéséhez.

 • Puha markolat az egyszerű használatért

  Puha markolat az egyszerű használatért

  A puha, csúszásmentes markolat ergonomikus kialakítású. Egyszerű kezelhetőségét és kiváló teljesítményét profi hajfodrászok tesztelték.

 • Különösen keskeny fúvócső a precíz hajformázásért

  A fúvócső a különösen vékony nyíláson keresztül a kívánt területre irányítja a légáramot. Ez nagyon precíz hajformázást tesz lehetővé, és kiválóan alkalmas a végső igazítások elvégzésére.

 • Kerámia diffúzor a még nagyobb védelemért és még dúsabb hajért

  A diffúzor segítségével gyorsan és egyenletesen száríthatja a haját, hogy csökkentse az elektrosztatikus feltöltődést, és dúsabbá tegye a hajat. A diffúzor kiváló minőségű kerámiabevonatot kapott. Ez gondoskodik a haj védelméről, puhaságot és fényt kölcsönöz a hajnak, miközben tökéletes alapot biztosít a hullámos és loknis frizurákhoz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: