5.1-es házimozi

  5.1-es házimozi

  3D irányított hangszórórendszer - lenyűgöző házimoziélmény

  Adja át magát a házimozi dinamikus, háromirányú hangszórórendszere nyújtotta maximális hangzásélménynek! Játssza le összes kedvenc műsorát, köztük 3D Blu-ray lemezeket is, ezen az innovatív Philips HTB7530 házimozi-rendszeren. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5.1-es házimozi

3D Blu-ray, iPod/iPhone dokkolóegység HTB7590D/12 Hasonló termékek

3D irányított hangszórórendszer - lenyűgöző házimoziélmény

A hangzás bűvöletében

 • CinemaPerfect HD a tisztább és élesebb videolejátszáshoz

  CinemaPerfect HD a tisztább és élesebb videolejátszáshoz

  A Philips CinemaPerfect HD rendszere tiszta és éles videolejátszást biztosít, új szabványt teremtve. Az intelligens rendszer a képzajt csökkentve teszi élesebbé a képet, és jobb minőségű videoképet nyújt. A videozaj-csökkentés és a kiváló átméretezés az MPEG formátumba való tömörítés zaját csökkenti. A javított színfeldolgozásnak köszönhetően a rendszer éles képet és jobb mélységérzetet hoz létre.

 • A 3D irányított hangszórórendszer egyenletes hangzást biztosít a helyiség minden pontján

  A 3D irányított hangszórórendszer egyenletes hangzást biztosít a helyiség minden pontján

  A 3D irányított hangszórórendszer nem csupán előre sugároz, hanem oldalsó irányokba is, így egy szélesebb központi helyet biztosít a magával ragadó és moziszerű surround hangzás élvezetéhez.

 • Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók opció a vezetékrengetegtől mentes elhelyezéshez

  Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók opció a vezetékrengetegtől mentes elhelyezéshez

  A hátsó hangszórók vezeték nélkül működnek, így oda helyezheti őket, ahova kedve tartja. A használt technológia nem okoz interferenciát, és teljes surround hangzást nyújt anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni.

 • Azonnali 2D - 3D átalakítás az élethű moziélményért

  Azonnali 2D - 3D átalakítás az élethű moziélményért

  Élvezze a 3D élményt otthonában a már meglévő 2D-s filmgyűjteményét használva. Az azonnali 3D átalakítás a legújabb digitális technológia segítségével 2D-s DVD-k videotartalmát elemzi, és így képes elkülöníteni az előtér és a háttér tárgyait. Ezen adatok alapján létrejön egy mélységtérkép, amely a szokványos 2D videoformátumokat átalakítja izgalmas 3D formátumúvá. A kompatibilis 3D TV-jével most már átélheti a Full HD 3D élményét!

 • Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  A Philips MyRemote alkalmazás segítségével távvezérlőként használhatja okostelefonját vagy táblagépét az otthoni Wi-Fi hálózatba kötött valamennyi Philips AV termékhez, és lehetővé teszi a készülékek azonnali vezérlését otthonából bárhonnan. Olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a SimplyShare, melynek segítségével vezeték nélkül élvezhet számos szórakoztatási formát; a MySound, mellyel testre szabhatja kedvelt zenehallgatási szokásait; és a SurroundMe, mellyel beállíthatja a legjobb surround hangzást.

 • DynamicSurround a magával ragadóbb hangélményért

  DynamicSurround a magával ragadóbb hangélményért

  A DynamicSurround speciális hangzási algoritmusokat használ, amelyek hűen reprodukálják az ideális, teljesen térbeli környezet hangzási jellemzőit. Így a hallgatók élvezhetik a 7.1 rendszer magával ragadó hangélményét, és a kevesebb hangsugárzó miatt a felhasználó szobáiban sincs az a kábelrengeteg, ami a 7.1 rendszerrel együtt jár - és még a suround hangzás élményéről sem kell lemondania.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A népszerű online szolgáltatások választékának kihasználásához a beépített Wi-Fi-vel egyszerűen csatlakoztassa házimoziját közvetlenül otthoni hálózatához. A legjobb weboldalak filmekkel, képekkel, információs/szórakoztató tartalmakkal és egyéb online szolgáltatásokkal, a TV képernyőjéhez illeszkedően.

 • Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Használja az iPod/iPhone dokkolóegységet, és élvezze a zenét iPod/iPhone készülékéről a házimozi-rendszeren.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Az internetes rádió egy rádióműsor-terjesztési szolgáltatás, amelyet az Interneten keresztül sugároznak. Néhány internetes állomás hagyományos (földi) rádióállomásokhoz vagy egy hálózathoz csatlakozik, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, csak a világhálón sugározzák adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, ill. csatlakozhat kedvenc közösségi állomásaihoz.

 • 1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: