Soundbar házimozi

  Soundbar házimozi

  Felülmúlhatatlan surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

  A hangzás értékelését* vállaló résztvevők több mint 80%-a a Philips Ambisound rendszere mellett tette le a voksát. Az Ambisound hangzást nyújtó Philips SoundBar teljes házimozi-rendszert foglal magába, beleértve a nagyfelbontású 3D Blu-ray lemezek lejátszását lehetővé tevő egységet is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

A hangzás bűvöletében

 • Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • Zene és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  Zene és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  A DLNA hálózati kapcsolat könnyen elérhetővé teszi a számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt fényképeket, zenét, videókat vagy filmeket. A DNLA protokollt támogató Ethernet (LAN) kapcsolat biztosítja a kompatibilitást a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező termékekkel. Csatlakoztassa TV-jét, házimozi-rendszerét vagy Blu-ray lemezjátszóját az otthoni hálózathoz, és hozzáférhet az összes DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező eszközön levő információhoz. Az intuitív, egyszerű böngészést lehetővé tevő kezelői felületen egyetlen gombnyomással hozzáférhet szórakoztató eszközeihez.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • 102 cm-es (40"-es) vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  102 cm-es (40"-es) vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A SoundBar kifinomultságot és kecsességet visz nappalijába. Bár legalább 102 cm-es (40") síkképernyős TV-hez tervezték, bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • Keskeny és különleges kivitel kiváló minőségű csiszolt alumíniumból

  Keskeny és különleges kivitel kiváló minőségű csiszolt alumíniumból
Összes specifikációt mutat
 • A Synovate által 2010 novemberében Németországban végzett vásárlói hangtesztek alapján, melyek a Philipset egy vezető versenytársával hasonlították össze. Az adatok a Philips nyilvántartásában megtalálhatók.
 • Annak ellenőrzéséhez, hogy az igény szerinti videó (Video on Demand) elérhető-e az Ön országában, látogasson el a www.philips.com/blu-ray oldalra.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: