1

Vezeték nélküli lakásfigyelő

  -{discount-percentage}%

  Vezeték nélküli lakásfigyelő

  Tartsa szemmel otthonát iPhone/iPad készülékéről

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő segítségével szemmel tarthatja az otthonát, amikor távol van. Az egyszerű beüzemelést követően azonnal kezdheti az ellenőrzést egy iPhone vagy iPad készülékről, amely értesítést küld, ha a rendszer mozgást vagy zajt érzékelt. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tartsa szemmel otthonát iPhone/iPad készülékéről

A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő segítségével szemmel tarthatja az otthonát, amikor távol van. Az egyszerű beüzemelést követően azonnal kezdheti az ellenőrzést egy iPhone vagy iPad készülékről, amely értesítést küld, ha a rendszer mozgást vagy zajt érzékelt. Összes előny megtekintése

Sajnos ez a termék már nem elérhető

Vezeték nélküli lakásfigyelő

Dupla csomagolás M100D/12 Hasonló termékek

Tartsa szemmel otthonát iPhone/iPad készülékéről

Tegye félre aggodalmait!

 • Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor Wi-Fi támogatott készülék, így az otthoni hálózatról élő video- vagy audiostreamet közvetít a tetszés szerint elhelyezett monitorok segítségével.

 • Azonnali megfigyelés iPhone vagy iPad készülékéről

  Azonnali megfigyelés iPhone vagy iPad készülékéről

  Amint telepítette az InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt a helyi hálózatába, az Edge, 3G és más vezeték nélküli hálózatok segítségével iPhone vagy iPad készülékéről azonnal hozzáférhet a videostreamhez, bárhol is legyen a világon. Semmi sem korlátozhatja Önt a videó megtekintésében!

 • iPhone/iPad alkalmazással kényelmes a működtetés

  iPhone/iPad alkalmazással kényelmes a működtetés

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő csúcskategóriás, alkalmazás alapú, vezeték nélküli videomegfigyelő, melynek segítségével a világ bármely pontjáról szem- és fültanúja lehet az otthoni történéseknek. Az e célra fejlesztett, teljesen ingyenes InSight alkalmazás a webboltból közvetlenül letölthető iPhone vagy iPad készülékére.

 • Gyors és egyszerű beállítás QR kóddal

  Gyors és egyszerű beállítás QR kóddal

  A gyors és egyszerű beállítás teszi lehetővé az InSight vezeték nélküli lakásfigyelő párosítását iPhone vagy iPad készülékkel. Az InSight alkalmazás aktiválásához helyezze a QR kód képét a figyelő objektívjéhez. A készülék használatra kész állapotát folyamatos zöld fény jelzi.

 • Akár 16 figyelő egység csatlakoztatható egy alkalmazással iPhone/iPad készülékéhez

  Akár 16 figyelő egység csatlakoztatható egy alkalmazással iPhone/iPad készülékéhez

  Egyetlen alkalmazással akár 16 Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt is szemmel tarthat. Tetszőleges számú lakásfigyelőt helyezhet el tetszés szerinti helyekre.

 • A mágneses talpnak köszönhetően könnyen állítható látószög

  A mágneses talpnak köszönhetően könnyen állítható látószög

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt egy mágneses talp tartja, amelynek segítségével tetszőleges szögbe állíthatja a készüléket.

 • A lehető legjobb elhelyezést különleges fali tartó biztosítja

  A lehető legjobb elhelyezést különleges fali tartó biztosítja

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőhöz tartozó fali tartószerkezet segítségével könnyedén a falhoz vagy mennyezethez rögzítheti a kamerát. A csuklós talp segítségével a falhoz rögzített kamerát a megfelelő szögbe állíthatja.

 • Titkosított közvetlen hálózati kapcsolat a biztonságos csatlakozás érdekében

  Titkosított közvetlen hálózati kapcsolat a biztonságos csatlakozás érdekében

  A Philips In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor magas szintű biztonsági titkosítást használ adatai védelmének érdekében. Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor egyedi titkosító kulcsot használ minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatot létesít.

 • Beépített zaj- és mozgásérzékelő

  Beépített zaj- és mozgásérzékelő

  Nem lehet előre jelezni, mikor történik majd valami. Az állítható zaj- és mozgásérzékelővel felszerelt InSight vezeték nélküli lakásfigyelő átveszi az őrszolgálatot, a rendszer pedig értesítést küld, amint zajt vagy mozgást érzékel.

 • Telefonos figyelmeztetések, ha a figyelő egység zajt vagy mozgást érzékel

  Telefonos figyelmeztetések, ha a figyelő egység zajt vagy mozgást érzékel

  Automatikus figyelmeztető értesítés érkezik az iPhone/iPad készülékére, ha a figyelő egység mozgást vagy zajt érzékel.

 • Személyes Dropbox fiókjába feltöltött felvételek

  Személyes Dropbox fiókjába feltöltött felvételek

  A figyelő egység automatikusan rögzíti a zaj vagy mozgás által kiváltott eseményeket. Ezen kívül manuálisan is rögzíthet eseményeket, vagy készíthet fényképeket. A rendszer feltölti a felvételeket az Ön személyes Dropbox fiókjába.

 • Bármely böngészővel használható böngésző alapú megfigyelés

  Az InSight vezeték nélküli lakásfigyelő segítségével PC vagy Mac gépén valós időben követheti az otthoni eseményeket kedvenc webböngészőjén keresztül, legyen az a Chrome, az Internet Explorer, a Safari vagy a Firefox.

Összes specifikációt mutat
 • Az élő videó megtekintése az otthonából a Wi-Fi hálózatot használó In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőn keresztül ingyenes és korlátozások nélküli. Az élő videó távoli megtekintése (külső Wi-Fi hálózaton vagy 3G hálózaton keresztül) szintén ingyenes, de a megtekintés 5 perces szakaszokra korlátozódik.
 • Élő videó hosszabb távoli megtekintésére való jogosultságot és egyéb prémium funkciókat az alkalmazás-boltban vásárolhat. A feltételek változhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: