Vezeték nélküli lakásfigyelő

  Vezeték nélküli lakásfigyelő

  Tartsa szemmel otthonát az okostelefonjával/táblagépével

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő segítségével szemmel tarthatja otthonát, amikor távol van. Az egyszerű beüzemelést követően azonnal kezdheti az ellenőrzést egy okostelefonról vagy táblagépről, amely értesítést küld, ha a rendszer mozgást vagy zajt érzékel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélküli lakásfigyelő

Dupla csomagolás, Apple/Android készülékekhez M100G/12 Hasonló termékek

Tartsa szemmel otthonát az okostelefonjával/táblagépével

Tegye félre aggodalmait!

 • A mágneses talpnak köszönhetően könnyen állítható látószög

  A mágneses talpnak köszönhetően könnyen állítható látószög

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt egy mágneses talp tartja, amelynek segítségével tetszőleges szögbe állíthatja a készüléket.

 • A lehető legjobb elhelyezést különleges fali tartó biztosítja

  A lehető legjobb elhelyezést különleges fali tartó biztosítja

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőhöz tartozó fali tartószerkezet segítségével könnyedén a falhoz vagy mennyezethez rögzítheti a kamerát. A csuklós talp segítségével a falhoz rögzített kamerát a megfelelő szögbe állíthatja.

 • Titkosított közvetlen hálózati kapcsolat a biztonságos csatlakozás érdekében

  Titkosított közvetlen hálózati kapcsolat a biztonságos csatlakozás érdekében

  A Philips In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor magas szintű biztonsági titkosítást használ adatai védelmének érdekében. Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor egyedi titkosító kulcsot használ minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatot létesít.

 • Beépített zaj- és mozgásérzékelő

  Beépített zaj- és mozgásérzékelő

  Nem lehet előre jelezni, mikor történik majd valami. Az állítható zaj- és mozgásérzékelővel felszerelt InSight vezeték nélküli lakásfigyelő átveszi az őrszolgálatot, a rendszer pedig értesítést küld, amint zajt vagy mozgást érzékel.

 • Bármely böngészővel használható böngésző alapú megfigyelés

  Az InSight vezeték nélküli lakásfigyelő segítségével PC vagy Mac gépén valós időben követheti az otthoni eseményeket kedvenc webböngészőjén keresztül, legyen az a Chrome, az Internet Explorer, a Safari vagy a Firefox.

 • A Wi-Fi-s figyelőegység QR kóddal egyszerűen beállítható

  Az alkalmazás segítségével egyszerű a beállítás. Az alkalmazás egy QR kódot hoz létre az otthoni Wi-Fi beállításokhoz. A QR kód segítségével a figyelőegység automatikusan, könnyen és azonnal kapcsolódik a Wi-Fi hálózathoz.

 • Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő egy Wi-Fi hálózattal kompatibilis készülék, amely az otthoni vezeték nélküli hálózat segítségével élő video- és audio-streamet továbbít okostelefonjára/táblagépére. A lakásfigyelő tetszés szerint bárhol elhelyezhető.

Összes specifikációt mutat
 • Az élő videó megtekintése az otthonából a Wi-Fi hálózatot használó In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőn keresztül ingyenes és korlátozások nélküli. Az élő videó távoli megtekintése (külső Wi-Fi hálózaton vagy 3G hálózaton keresztül) szintén ingyenes, de a megtekintés 5 perces szakaszokra korlátozódik.
 • Élő videó hosszabb távoli megtekintésére való jogosultságot és egyéb prémium funkciókat az alkalmazás-boltban vásárolhat. A feltételek változhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: