Luceo design vezeték nélk. telefon

  • KA

  Luceo design vezeték nélk. telefon

  Egy új kezdet

  A minden téren ikonikus Philips Luceo vezeték nélküli telefon az érzéki vonalakat olyan modern kialakítással ötvözi, amely tökéletesen illik beépített másodlagos alapkijelzőjéhez. A precíziós formázás és a funkciók által a Luceo bármely otthonban szívesen fogadott mestermű. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 19 999 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Luceo design vezeték nélk. telefon

1, 8"-es kijelző, fehér háttérvilágítás, Kihangosítható kézibeszélő M6601WB/53 Hasonló termékek

Egy új kezdet

 • Nagy kontrasztú, 4,6 cm-es (1,8"-es), fekete alapon fehér grafikus kijelző

  Nagy kontrasztú, 4,6 cm-es (1,8"-es), fekete alapon fehér grafikus kijelző

  A nagy kontrasztú, fekete alapon fehér színű "fordított" LCD kijelző egyszerű leolvashatóságot biztosít, és tökéletesen illik a Philips Luceo készülék egészének karcsú kialakításához.

 • Kalibrált billentyűzet a pontos tárcsázáshoz

  Kalibrált billentyűzet a pontos tárcsázáshoz

  A kalibrált és gondosan megtervezett billentyűzet biztosítja a pontos tárcsázást, hogy tisztán érezzen minden gombnyomást, akár egy számot tárcsáz, akár egy névjegyet visz be a telefonkönyvbe. Az anyagokat és a billentyűk szerkezetét alapos felhasználói teszteknek vetették alá, hogy megtalálják a tökéletes egyensúlyt a nyomóerő és a billentyű reagálása között.

 • Nulla kibocsátott teljesítmény az ECO+ mód aktiválásakor

  Nulla kibocsátott teljesítmény az ECO+ mód aktiválásakor

  A Philips telefonok energiahatékonyak, és tervezésük során fontos szempont volt a környezet megóvása. Az ECO mód aktiválása esetén a kibocsátott sugárzás akár 60%-kal, míg a telefon töltésekor akár 95%-kal kisebb. Az ECO+ mód bekapcsolásával a sugárzás nullára csökken.

 • A kihangosítható kézibeszélő segítségével szabaddá teheti a kezét

  A kihangosítható kézibeszélő segítségével szabaddá teheti a kezét

  A kéz nélküli üzemmód beépített hangszóró segítségével erősíti fel a hívó hangját, így telefonálás közben nem kell a telefont a füléhez szorítania. Ez a funkció leginkább konferenciabeszélgetések esetén hasznos, vagy több párhuzamos feladat végzése esetén.

 • A kézibeszélő mindkét módon tölthető

  A kézibeszélő mindkét módon tölthető

  A megbízhatóság és a kényelem érdekében a kézibeszélő a dokkolóegység mindkét irányában tölthető.

 • HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangvisszaadás érdekében. A Hi-Fi audiotermékek és csúcskategóriás fejhallgatók terén szerzett több évtizedes tapasztalataink, és az ezen a területen megvalósított úttörő jelentőségű, innovatív fejlesztések révén a DECT telefonjaink kiváló hangtisztaságot kínálnak. A hangminőség javítása terén az akusztikai mérnökeink és terméktervezőink mindenre gondoltak – kiváló minőségű alkatrészek, digitális jelfeldolgozás, precíz akusztikai tervezés, fejlett tesztelés és finomhangolás. Az eredmény az éles, tiszta és élethű hang. A hang, amely annyira jó és természetes, hogy majdnem olyan hatást kelt, mintha személyesen jelen lenne a beszélgetőpartnere.

 • Adatbiztonsági beállítások: híváskorlátozás, csendes üzemmód, hívásletiltás

  Adatbiztonsági beállítások: híváskorlátozás, csendes üzemmód, hívásletiltás

  A feketelista korlátozza a megadott telefonszámokról vagy bizonyos számokkal kezdődő telefonszámokról érkező hívásokat, hogy távolt tartsa Önt a kéretlen telefonhívásoktól. 4 számsort tilthat le. Mindegyik számsor 1-24 számjegyből állhat. Olyan bejövő hívás esetén, amelyik ezen számok egyikével kezdődik, vagy a 4 hívószám egyikével pontosan megegyezik, a telefon nem fog csengeni. Csendes üzemmóddal letilthatja a csengőhangokat bizonyos időszakokra, hogy élvezhesse a csendet és a nyugalmat. A Híváskorlátozás funkciónak köszönhetően adott telefonszámok vagy bizonyos számjegyekkel kezdődő telefonszámok letiltásával elkerülheti, hogy azok magas telefonszámlát okozzanak.

 • A bázisegységen található másodlagos kijelző megjeleníti a hívó azonosítóját és az órát

  A bázisegységen található másodlagos kijelző megjeleníti a hívó azonosítóját és az órát

  A Philips Luceo nagy kontrasztú, fekete alapon fehér színű kijelzője tökéletesen és stílusosan illeszkedik az alaphoz. A kijelző bejövő hívás esetén a hívó azonosítóját, inaktív módban pedig az időt jeleníti meg. Bármikor választhatja a báziskijelző kikapcsolását, hogy ne zavarják a fények.

 • A bázisegységen lévő vezető oldalfalak a biztonságos dokkolásért felelnek

  A bázisegységen lévő vezető oldalfalak a biztonságos dokkolásért felelnek

  A Philips Luceo bázisegysége ügyesen megtervezett oldalfalakkal rendelkezik, melyek nemcsak a vonzó megjelenés kiemelésére szolgálnak, hanem a kézibeszélőt ügyesen a helyére vezetik a dokkoláshoz és a töltéshez.

 • A hárommezős bejegyzések használatával egy partnerhez 3 telefonszám rendelhető

  A hárommezős bejegyzések használatával egy partnerhez 3 telefonszám rendelhető

  Napjainkban a legtöbb embernek több kapcsolattartási száma van. A partnerlista egyszerűbbé teszi telefonos partnereinek kezelését. Legfeljebb 100 partner esetében egyszerűen elmenthet három telefonszámot a három különböző névmező (otthoni, munkahelyi vagy mobil) alá.

Összes specifikációt mutat
 • *A funkció használatához szükség van a Hívóazonosító szolgáltatásra való további előfizetés meglétére. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi hálózati szolgáltatójával.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: