Wi-Fi, komponens Hi-Fi rendszer

  Wi-Fi, komponens Hi-Fi rendszer

  A hangzás bűvöletében

  A Philips Streamium Wi-Fi komponens hifi rendszerrel a zene streamelhető PC-ről/MAC-ről, illetve lejátszhatók a CD lemezek, MP3 fájlok, valamint az FM és internetes rádióadások. Könnyen kezelhető, színes kijelzőjű érintőképernyőjén egyszerű a navigáció is.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hangzás bűvöletében

Zenehallgatás PC-ről/MAC-ről/Internetről - vezeték nélkül

 • Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  A Streamium zeneközponttal több ezer internetes rádióállomás közül választhat, így lépést tarthat a világ minden tájáról származó zenével. Csatlakoztassa a Streamium készülékét az Internethez, és hallgassa kedvenc online programjait hangrendszerén a számítógép bekapcsolása nélkül.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct mód segítségével csak csatlakoztatnia kell az USB-eszközt a Philips készülék USB-portjához, és a digitális zenei tartalom közvetlenül a Philips készülékről játszható le.

 • iTunes zene lejátszása

  iTunes zene lejátszása

  Philips hifi rendszerén lejátszhatja az iTunes könyvtárában tárolt zeneszámokat, konvertálás nélkül. A rendszer támogatja az iTunes könyvtár által használt AAC kodeket zeneszámai rippelésére és tárolására. A készülékhez mellékelt TwonkyMedia szoftver telepítése után vezeték nélkül is elérheti, kiválaszthatja és lejátszhatja az iTunes könyvtárában tárolt zeneszámokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendszer nem támogatja az iTunes boltból vásárolt, DRM védelemmel ellátott zenei fájlokat.

 • FM-rádió

  FM-rádió

  Az FM rádió a frekvenciamoduláció (FM) használatával képes hifi hangzást sugározni. Ez az adástechnika teszi lehetővé, hogy az FM sávon hallgathassa kedvenc rádióállomásait.

 • 2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  Töltse meg a szobát kedvenc zenéivel a 2x50 W RMS zenei teljesítménynek és a „D” osztályú digitális erősítőnek köszönhetően. Az erősítő a fogadott analóg jelet digitálissá alakítja, majd digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végeredmény. A felerősített digitális kimenet a digitális hang minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Az erősítő ráadásul több mint 90%-kal nagyobb hatásfokú, mint a hagyományos "AB" erősítők. Ez a nagy hatásfok kis helyigényű, nagy teljesítményű erősítőt eredményez.

 • Működik az otthoni szélessávú kapcsolat és a Wi-Fi router használatával

  Működik az otthoni szélessávú kapcsolat és a Wi-Fi router használatával

  A Philips Hi-Fi rendszer tartozéka az Ethernet port, amely lehetővé teszi a plug-and-play internetes csatlakozást DHCP protokollal. A B/G Wi-Fi tanúsítvány garantálja azt, hogy a rendszer kompatibilis a piacon elérhető bármely B/G Wi-Fi minősítésű útválasztóval. Az egyszerű és kényelmes Wi-Fi Protected Setup telepítési mód segítségével másodpercek alatt létrehozható a biztonságos Wi-Fi kapcsolat.

 • Zene és fotó streaming vezeték nélkül PC/MAC rendszerről

  Zene és fotó streaming vezeték nélkül PC/MAC rendszerről

  Az Ön PC/MAC számítógépén található zeneszámokat mostantól kényelmesen átviheti Philips audiokészülékére, vezetékrengeteg nélkül. Ossza meg kedvenc dalait másokkal egy partin, vagy hallgassa otthona kényelmében. Ugyanez vonatkozik fényképgyűjteményére is - bármikor megtekintheti zenehallgatás közben. Ismerje meg a vezeték nélküli streaming kényelmének minden előnyét.

 • Távvezérlő a kényelmes navigáláshoz

  Távvezérlő a kényelmes navigáláshoz

  A Philips hifi rendszer összes funkcióját kanapéja kényelméből vezérelheti. Keresés, navigálás és lejátszás - zene egyszerűen és gyorsan. A közvetlen gombokkal (például a Kezdőlap és Kedvenc gombbal) gyorsan megnyithatja a főképernyőt vagy kedvenc internetes állomását, de zenét is vihet át PC/MAC számítógépéről és az Internetről - vezeték nélkül. A hifi vezérlőközpontja tenyérben elfér.

 • Érintőképernyő az egyszerű irányításhoz

  Érintőképernyő az egyszerű irányításhoz

  Az érintőképernyő segítségével a készülék egyszerűen a képernyőn látható gombokkal vezérelhető, nem szükségesek hozzá a készüléken lévő gombok. Egyszerűen kapcsolja be a készüléket, az LCD kijelzőn megjelenik az érintőképernyő kezelői felülete, és azon a készülék összes vezérlési opciója. Az érintőképernyős vezérlés az LCD kijelző technológiát egyesíti a nyomásérzékelőkkel és a hatékony digitális mikroprocesszorral. Amikor Ön a képernyő egy bizonyos pontját megnyomja az ujjával, a megfelelő jel eljut a processzorhoz, és a parancs azonnal végrehajtásra kerül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: