0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  NeoPix 520 Otthoni kivetítő

  NPX520/INT

  Fizessen kevesebbet, nézzen többet.

  A NeoPix 520 készüléken kiváló, 100”, 1080 képpontos valódi, teljes nagyfelbontású képeket nézhet! Az Android TV az összes kedvenc alkalmazásához hozzáférést biztosít. Automatikus trapézkorrekció és 4 sarok korrekció, digitális nagyítással együtt. Lenyűgöző 2.1-es hangszórók, kétsávos Wi-Fi és Bluetooth.

  Összes előny megtekintése

  NeoPix 520 Otthoni kivetítő

  Egyedi csomag ajánlatunk Foglalja őket egy csomagba, és 1 terméket ingyen kap

  Vásárolja meg legnépszerűbb termékeinket csomagban kihagyhatatlan kedvezménnyel

  Csomag ára

  Kihagyás

  Válasszon a következők közül: Válasszon a következő termékek közül:

  Tartozékok hozzáadása

  NeoPix 520
  - {discount-value}

  NeoPix 520

  Otthoni kivetítő

  Összesen:

  recurring payment

  Fizessen kevesebbet, nézzen többet.

  • 100", valódi teljes nagyfelbontású
  • Android TV-élmény
  • Nagy teljesítményű 2.1-es hangrendszer
  • Rendkívül csendes
  Fejlett LED fényforrás

  Fejlett LED fényforrás

  A nagy teljesítményű, akár 30 000 órás élettartammal rendelkező LED fényforrás gazdag, élénk színeket jelenít meg. Cserélnie sem kell, mivel az átlagos napi 4 órás használattal 20 évig is működőképes! Ezenkívül az energiafogyasztás is jóval alacsonyabb, mint egy hagyományos, lámpás kivetítő esetében: nagyobb képernyő és teljesen magával ragadó élmény, amit ráadásul egy környezetbarát készülék biztosít!

  Többszörös képjavítás

  Többszörös képjavítás

  Helyezze oda a kivetőt, ahova csak szeretné! Az automatikus trapézkorrekció és a négysarkos korrekció segít kiküszöbölni a ferde és torzított képeket, így egy tökéletesen arányos képet kaphat, még ha az eszköz nem is közvetlenül a fal előtt helyezkedik el. A felhasználók optimális képet kapnak gyakorlatilag bármilyen szögből, így nem szükséges a beállításokkal bajlódniuk. Nagy a helyiség, kicsi a falfelület? Nincs miért aggódnia! A digitális nagyítás segítségével felnagyíthatja a képméretet, még akkor is, ha a kivetítő messze van a faltól.

  NeoPix 520, valódi teljes nagyfelbontás

  NeoPix 520, valódi teljes nagyfelbontás

  Nézzen filmeket és sok minden mást valódi teljes nagyfelbontású éles képekkel, és élvezze a legkisebb részleteket is, amelyek kisebb felbontások esetén elvesznek. A kép így élethű marad, a megjelenített szöveg pedig kristálytiszta.

  Nagy teljesítményű 2.1-es hangrendszer

  Nagy teljesítményű 2.1-es hangrendszer

  A 2.1-es hangrendszernek (két hangszóró és egy mélynyomó) köszönhetően kivételes hangélményben lehet része. A 3,5 mm-es jack kimeneten keresztül csatlakoztathatja fülhallgatóját, vagy nagyobb hangzás érdekében akár a hangszóróit is.

  Android TV 11 élmény

  Android TV 11 élmény

  A beépített Android TV 11 garantálja a megérdemelt moziélményt. Élvezze a sok ezer filmet és műsort a kedvenc alkalmazásaiból. Elindíthatja a legújabb epizódot, folytathatja, ahol abbahagyta, vagy átválthat új műsorra. Még zenét, játékokat, videókat és YouTube videókat is kereshet közvetlenül a testre szabható kezdőképernyőről. A NeoPix makulátlan, iparágvezető Android TV élményt nyújt.

  Beépített Chromecast

  Beépített Chromecast

  A beépített Chromecast technológia lehetővé teszi, hogy streamelje kedvenc szórakoztató tartalmait és alkalmazásait telefonról, táblagépről vagy laptopról közvetlenül a TV-re vagy hangszóróra. Nyissa meg kedvenc alkalmazásait, és pillanatok alatt érje el lejátszási listáit vagy TV-műsorait. Nincs szükség külön bejelentkezésre vagy letöltésre. A telefonja segítségével kereshet, böngészhet, hozzáadhat a lejátszási listához és irányíthatja a kivetítőt otthona bármely pontjáról, anélkül, hogy merítené az akkumulátort vagy félbeszakítaná az elindított tartalmat.

  OK Google-kompatibilis

  OK Google-kompatibilis

  Akár játszani szeretne, akár Netflixet nézni, vagy tartalmat és alkalmazásokat keresni a Google Play áruházban, csak mondja meg a kivetítőnek. A Google Segéd alkalmazással kompatibilis összes intelligens otthoni készülékét is vezérelheti, például szabályozhatja a lámpák fényerejét, vagy beállíthatja a termosztátot esti mozinézés közben.

  Rendkívül csendes

  Rendkívül csendes

  A készüléket úgy tervezték, hogy kompakt kialakítása mellett maximálisan javítsa a légáramlást és a hőleadást. A nagy teljesítményű ventilátorokkal együtt így minden eddiginél csendesebb működést garantál.

  Vezeték nélküli hang

  Vezeték nélküli hang

  Vezeték nélküli hangszórói, egere, billentyűzete vagy távvezérlői vannak? Emiatt sem kell aggódnia, mert a Bluetooth funkciónak köszönhetően ezeket a tartozékokat is egyszerűen csatlakoztathatja.

  NeoPix 520 csatlakoztatás

  NeoPix 520 csatlakoztatás

  Csatlakoztassa összes kedvenc eszközét (mint például okostelefont, táblagépet, laptopot vagy játékkonzolt) HDMI-n keresztül, és játsszon le bármilyen videó-, kép- vagy hangfájlt USB-ről a beépített multimédiás lejátszó segítségével. A külső hangszórók csatlakoztatásához 2 db HDMI, USB-A és USB-C, valamint 3.5-ös dugaszos csatlakozó is rendelkezésre áll. A kiegészítő Wi-Fi technológiának köszönhetően az eszköz ideális online játékokhoz vagy teljes nagyfelbontású filmek megtekintéséhez.

  Műszaki adatok

  • Technológia

   Kijelzőtechnológia
   LCD
   Fényforrás
   LED
   Fényerő
   akár 350 lumen*
   Kontrasztarány
   3000:1
   Felbontás
   1920 x 1080 képpont
   Vetítési arány
   1,43:1
   Képformátum
   16:9
   Fókuszbeállítás
   Manuális
   Beépített médialejátszó
   Igen
   Trapéztorzítás-korrekció
   Digitális
   LED élettartam
   akár 30 000 óra
   Kivetített kép mérete
   akár 100'' (255 cm)
   Kivetítés távolsága
   100 hüvelyk 120 hüvelyk távolságban (306 cm)
   Ajánlott használat
   akár 100" sötét szobában
  • Csatlakozás

   Wi-Fi
   Vezeték nélküli tükrözés
   Bluetooth
   Külső hangszóró csatlakoztatása
   HDMI
   2-szeres
   USB
   • USB 2.0
   • C-típusú USB
   Audiokimenet
   3,5 mm-es jack
   DC-bemenet
   Egyenáramú csatlakozó
  • Hang

   Beépített hangszóró
   2x7 watt, mélyhangkiemeléssel
   2,1
   Igen
   Térhatású üzemmód, kiegyenlítés
   Igen
  • Méretek

   Tömeg
   5.9lbs / 2.7  kg
   kicsomagolva (szé x mé x ho)
   274 x 294 x 107 mm/10,79 x 11,57 x 4,21 hüvelyk
  • Áramforrás

   Energiafogyasztás
   • Működés: 100 W
   • Készenléti üzemmódban < 0,5 W
   DC be
   24 V, 4A (AC 100–240 V)

  Ajánlott termékek

  Legutóbb megtekintett termékek

  Értékelések

  • A színes fényerő (színes fénykibocsátás) és a fehér fényerő (fehér fénykibocsátás) a kivetítő beállításaitól függően változik. A színes fénykibocsátás az IDMS 15.4 szerint mérve; a fehér fénykibocsátás az ISO 21118 szerint mérve.
  • A HDMI, a HDMI nagy felbontású multimédiás felület kifejezések, a HDMI kereskedelmi megjelenés és a HDMI logók a HDMI Licensing Administrator, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.