Hangsugárzó-rendszer

  Hangsugárzó-rendszer

  A tökéletes hangtorony

  Bulizzon úgy, mint a szórakozóhelyeken, akár 1000 W teljesítménnyel, és az NX Bass technológia által biztosított dübörgő basszussal. Indítsa a zenelejátszást Bluetooth-kompatibilis eszközökről vezeték nélkül, MP3 CD, USB és egyéb eszközökről pedig audiobemeneten keresztül. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 164 999 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A tökéletes hangtorony

 • 260K LED fény a nagyszerű buli hangulat érdekében

  260K LED fény a nagyszerű buli hangulat érdekében

  A több ezer színes, a zenére villódzó, villogó, idővel másik színbe áttűnő fénnyel bármilyen bulihoz fantasztikus hangulatot, környezetet és szenvedélyes légkört teremthet. Egyszerűen kiválaszthatja a buli tematikájához illő színeket, vagy választhat a rendszer számos előzetes színbeállítása közül. Az NX Bass gombbal még intenzívebbé teheti a fényshow-t.

 • NX Bass gomb a még ütősebb hangzásért és a sokoldalú effektekért

  NX Bass gomb a még ütősebb hangzásért és a sokoldalú effektekért

  Az NX Bass gombbal a végletekig fokozhatja a basszust és hangerőt. Az NX Bass gomb megnyomásával feldobhatja a hangzást, felpörgetheti a fényeffekteket, és átélheti, milyen az, amikor a mélysugárzókból áradó lehengerlő basszus a csontja velejéig megremegteti.

 • Zenestreamelés Bluetooth®-on keresztül

  Zenestreamelés Bluetooth®-on keresztül

  Ha az okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén hatalmas zenei gyűjteménye van, azt a digitális Bluetooth® vezeték nélküli zenestreaming segítségével a NITRO rendszerre továbbíthatja, hihetetlen hangzást biztosítva. A nagy teljesítményű hangzást ritkán lehet ilyen egyszerűen vagy kényelmesen elérni.

 • Zene rippelése CD-ről USB eszközre

  Zene rippelése CD-ről USB eszközre
 • 1000 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Párosítsa egyszerűen NFC-képes eszközeit mindössze egyetlen érintéssel

  A készüléket bármilyen NFC-képes eszközzel egyszerűen párosíthatja. Vége a bonyolult telefonpárosításoknak! Új NFC-technológiánk felhasználóbarát és könnyen használható, s egyetlen érintéssel párosíthat vele valamennyi NFC-képes intelligens készüléket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: